اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد رنگ کردن به روش الکترواستاتیک

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    سوال در مورد رنگ کردن به روش الکترواستاتیک

    سلام
    برای رنگ کردن به روش الکترو استاتیک کسی اطلاعاتی داره
    اول باید ذرات با های ولتاز باردار کنم که با یک های ولتاژ تلویزیون این کار انجام میده
    حالا باید به جسمی که باید رنگ بشه بار منفی بدیم . من تست کردم و جسم فلزی به منفی مدار متصل کردم جواب نداد . مشکل از کجاست .

    #2
    با سلام ،
    هرچند دیر آمدم ، ولی آمدم ????????????.
    موضوع شما ، اساس کار دستگاههای رنگ پاش پودری را مد منظور دارد . . .
    دستگاه رنگ پاچ پودری ، اساس ساده ایی داره ولی همین سادگی ، پیچیدگی‌های خاص و بعضاً خیلی فنی را دارد که طبعا متخصص و یا اپراتور خبره در این کار را میطلبد.
    بطور ساده و اشاره گونه عرض میکنم .
    دستگاه رنگ پاچ پودری ، کوره ایی ، از چند قسمت تشکیل میشه و ادوات خاصی را هم در این مجموعه باید بکار بگیریم . مثل کمپسور پمپ باد ، ، دستگاه مادر یا اپراتور میکسر که موارد تنظیم باد در فشار مسیرهای خروجی باد پر فشار را و همچنین مکش باد یا هوای زیر منبع ذخیره پودر رنگ را کنترل و تنظیم میکند ، وباز همچنین تولید ولتاژ بالا (های ولتاژ) هم در همین کنسول دستگاه میکسر انجام میشود و باز همچنین ، گان یا تفنگ پودر پاش ، که از دو مسیر به میکسر متصل میشه . یک مسیر ، شلنگ باد تنظیم شده از میکسر به گان هست . و یک مسیر هم ار میکسر ، های ولتاژ اولیه (أند) را بتوسط سیم به نه گان متصل میشود و در خوده گان مجدداً سطح مقطع ولتاژ بالا در مرحله اول ، با یک کویل کوپل شده ، سطح مقطع بالاتری به ولتاژ تولید شده ، داده میشود که در این قسمت ما میتوانیم با یک مدار تنظیم کننده ، حد های ولتاژ را از ۱۰،۰۰۰ ولت الی ۳۵،۰۰۰ تبدیل و تنظیم کنیم و در مرحله بعدی آنرا در مدار ضرب کننده تزریق کرده ، علاوه بر یکسوسازی های ولتاژ ، چندین مرحله ولتاژ را ضرب و البته مهار هم می‌کنیم . دست أخر ما های ولتاژ dc شده‌ایی داریم که از ۲۲،۰۰۰ الی حدوداً ۵،۰۰۰۰ ولت را در پیکآپ نوک گان خواهیم داشت و زمانی که از اپراتور و مخزن پودر رنگ ، با کمک باد پر فشار ، و کنترل شده ، پودر رنگ را به قسمت خروجی گان می‌رسانیم ، همزمان پیکاپ های ولتاژ هم ، ذرات پودر رنگ را باردار میکند.
    در محلی که به اتاقک رنگ پاشی معروف هست ، تمام و با فلزی را که قرار است رنگ شود را با ملاحظات مربوطه ، قرار میدهیم ، سیم بدنه اپراتور که حکم کاتد را هم دارد را به بدنه فلزی اتاقک رنگ متصل می‌کنیم . .
    حال میتوانید عملیات پاشش پودر رنگ را بر روی محصول مورد نظر ، انجام دهید . البته با دقت و ظرافت و کاملآ یکدست و با پوشش دهی منظم و یکدست .
    پودر پاشی که تمام شد ، با احتیاط محصول را در کوره مخصوص قرار میدهیم . غالباً دمای ۲۲۰ الی ۲۷۰ درجه سانتیگراد و از ۱۲ الی ۲۵ دقیقه.در کوره مانده تا رنگ بخوبی ذوب شده و بر سطح کار نشسته و ثابت گردد که اصطلاحا میگن زمان پخت رنگ .
    محصول از کوره خارج شده و آنرا در هوای آزاد ، خنک میکنیم ،
    کار تمام شد . خسته نباشید . ????????????????

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X