اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال به کامپیوتر از طریق pci

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    اتصال به کامپیوتر از طریق pci

    چگونه می توان با کامپیوتر از طریق در گاه pci ارتباط برقرار کرد اگر راه دیگری به جز pci برای سرعتهای بالا وجود دارد لطفا توضیح بدین اگه IC مخصوصی برای این کار وجود داره ممنون میشم معرفی کنین. :question:
    مرد را دردی اگر باشد خوش است *** درد بی دردی علاجش آتش است

    #2
    پاسخ : اتصال به کامپیوتر از طریق pci

    نوشته اصلی توسط PHONEX
    چگونه می توان با کامپیوتر از طریق در گاه pci ارتباط برقرار کرد اگر راه دیگری به جز pci برای سرعتهای بالا وجود دارد لطفا توضیح بدین اگه IC مخصوصی برای این کار وجود داره ممنون میشم معرفی کنین. :question:
    برای اینکار باید از کنترلرهای PCI استفاده کنید. این ها به شما اجازه می دهند تا باس ( و نه درگاه ) PCI را کنترل کنید. بعدش خودتون می تونید هردرگاهی رو که مایلید روی برد بزنید. قبلا که PCI رونق داشت یکی از این کنترلها که رایج شده بود AMCC S5920 بود. البته گمون نمی کنم که هنوز هم پیدا بشه. ولی می تونید دنبال مشابهش تو گوگل PCI controller رو جستجو کنید. درگاه سریع تر هم مسلما PCI express هست که کاربا اون خیلی سخت و گرونه. IC براش پیدا میشه ولی نیازی هم بهشون نیست چرا که کل کنترلر رو میشه به صورت یک IP-Core روی یک FPGA قرار داد.
    ساده ترین کار استفاده از USB هست. هم سرعت بسیار بالایی داره و هم اینکه خیلی کارکردن و دیباگش راحته.
    اگر بگین برای چه کاری می خواین استفاده کنید می تونم بیشتر کمکتون کنم.

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : اتصال به کامپیوتر از طریق pci

      سلام ..............

      یه مزیتی که شاید گذرگاه PCI داره اینه که پایه های اون (به معنای عام..) هم برای دیتا به کار میرن و هم برای آدرس .. اما در پالس های متفاوت .. یعنی مثلا در یک پالس آدرس ها محیا میشن و در پالس بعدی دیتا ها .. اما توی USB یه مقدار قضیه فرق میکنه .. اون فریمی که به صورت packet برای دیتا و محتویات اون تعریف میشه ؛ همگی به عنوان یه فیلد به قالب فریم اضافه میشن و در عمل یه فریم داریم با ترنزشکشن و آدرس و چندین فیلد دیگه که میتونه به افزایش حجم ارتباطی ما منجر بشه .. البته سرعت بالایی که داره این مشکل رو برطرف میکنه اما در مجموع برای کارهای متوسط فکر کنم PCI مناسب تر باشه مضاف بر اینکه میتونیم از DMA هم در پل ها استفاده کنیم یعنی مستقیم با حافظه ارتباط برقرار کنیم.. اما مزیت فوق العاده ای که USB داره اینه که قابلیت انتخاب مد سرعتی داره یعنی همون D (مثبت) و D (منفی) .. این قابلیت باعث شده که در مجموعه های هاب و اتصالات شبکه ای USB ها بتونیم از دو مد سرعت پایین و بالا استفاده کنیم که فکر کنم برتری فوق العاده ای باشه .. نظر دوستان در این بار چیه؟
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : اتصال به کامپیوتر از طریق pci

        من فکر می کنم استفاده از USB به مراتب هزینه پایین تر و طراحی ساده تری نسبت به PCI داره. اما یک مشکلی هم که هست سرعت بالای سریال اونه که باعث دردسر می شه. به خصوص وقتی بخواین از Full Speed یا High speed استفاده کنید. برای مثال برای یک ماژول بلوتوث USB من اومدم از این IC استفاده کردم: ISP1761 و برای اینکه بتونه در حالت Full Speed کارکنه باید 100 مگ کلاک می زد. طبیعتا چنین نرخ داده ای رو تنها FPGA یا پروسسور های سطح بالاتر مثل ARM می تونن فراهم کنند و از پس میکروکنترلرها بر نمی آد. ولی برای PCI این چنین نیست.
        باید توجه داشت که برای استفاده از سرعت های بالا هم باید از مد های غیر بالک مثل آیزوکرونوس استفاده کرد که خود این هم دردسر را بیشتر می کند. ولی باز هم در مجموع استفاده از USB به بقیه ارجحیت دارد.
        نظر شما در این باره چیه؟

        پ.ن. ISP1761 هم IC جالبیه. 3 پورت هم می تونه Host و هم Client برای USB بشه. به علاوه می تونه این دو تا رو با هم انجام بده On-The-Go
        واسط برای ARM یا MIPS یا PowerPC هم داره ( من ازHAL NiosII استفاده کردم ). من باهاش DMA کار کردم ولی فکر کنم PIO هم پشتیبانی می کرد. کلا هم قیمت عمده 6-7 تک حدود 10ت.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : اتصال به کامپیوتر از طریق pci

          من اطلاعاتی درباره DMA و ARM ندارم و قصدم انتقال دیتا با سرعت بالا حتی بیشتر از HIGH SPEED USB به کامپیوتر هست . یه چیزی در حدود 20مگا اونم به صورت موازی نه سریال در ضمن اگه می تونید توضیح بدین کدوم پورت یا گذرگاه می تونه چنین سرعتی رو ساپورت کنه (PCI,ETHERNET یا ...)اگه کسی اطلاعات کافی در مورد پایه های PCI و نحوه کار کردن با اون ها رو داره ممنون میشم بفرسته تا ببینم میشه با یه FPGA یه درایور براش درست کنم. :rolleyes:
          مرد را دردی اگر باشد خوش است *** درد بی دردی علاجش آتش است

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : اتصال به کامپیوتر از طریق pci

            USB از نوع HighSpeed می تونه بسته به پروفایل از 25 تا 400 مگ انتقال بده. شما داری چه چیزی طراحی می کنین که حتی این هم کفافتون نمی کنه؟؟ مد Full-Speed هم اگه اشتباه نکنم تا 10 مگ رو پشتیبانی میکنه.

            به هرصورت. برای PCI یک مرجع خیلی خوب PCI Local Bus Specification 3.0 هست که همرو با گفته. توصیه می کنم یک سری هم به سایت OpenCores بزنی. اونجا یه بنده خدایی یک کنترلر PCI نوشته که می تونی روی FPGA سنتزش کنی. ولی تستش نکردم. اگر ازش استفاده کردی لطفا تجربه خودتونو با اینجا هم در میون بگذارید. البته PCI تا 20 مگابایت رو راحت تو 32بیت و 33MHz جواب میده ( فکر کنم بیشتر از 100 مگابایت می فرسته).

            پ.ن. اترنت سریاله!

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X