سلام دوستان ،هنوز منتظر جوابم،ممنون ميشم ،اگه نظرتون رو بگيد ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alidavodi71
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان ،هنوز منتظر جوابم،ممنون ميشم ،اگه نظرتون رو بگيد ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
حداکثر ولتاژ قابل تحمل این ایسی 30ولته.بهتره در توان کامل ولتاژ ایسی رو اندازه گیری کنید تا به30ولت نرسیده باشه.
منظور از افزایش ثانویه اینه که ترانس رو باز کنید وسیم پیچ ثانویه رو 2برابر کنید.با این کار دیگه ولتاژ تغذیه ایسی به 30 ولت نمیرسه.
وقتی دیوتی نزدیک به 100درصد باشه احتمال عدم رگولاسیون زیاده.
با سلام
کسي ميتونه در رابطه با ولتاژ خروجي منبه سوئيچينگ کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من یه منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت دارم ولی نمی دونم کدوم مقاومت فیدبک رو عوض کنم که 13 ولت بشه عکسشو هم می گذاارم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmmirmasoomi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعه U3 رفرنس ولتاژ به شماره 431 هست که با دو تا مقاومت ولتاژ خروجی رو تنظیم میکنه. از روی عکس واضح نیست. احتمالا یکیش R24 12K و یکی دیگه R23 3.3K باشه.
مدار رو حتما چک کنین و با دیتا شیت 431 مطابقت بدین. بعد از اطمینان برای زیاد کردن ولتاژ خروجی یا باید R24 رو زیاد کنین و یا اینکه R23 رو کم کنین.
دقت کنین که تغییرات زیاد به مقادیر مقاومتها اعمال نکنین. منابع سوئیچینگ به فیدبک حساس هستن و هم امکان ناپایداری وجود داره و هم احتمال سوختن منبع.
به همین خاطر پیش از روشن کردن مجدد منبع حتما از صحت اتصالات و ارتباطات مطمئن بشید.
ضمنا بعد از گرفتن خروجی مناسب منبع رو زیر بار بذارید و مجددا دمای قطعات مهم مثل سوئیچ و ترانس و دیود و فیلتر خروجی رو چک کنین. اگه خیلی بالا رفت مجددا مقاومتها رو به مقادیر اولیه برگردونید و بی خیال بشید.
سلام دوست عزیز ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmmirmasoomi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طبق محاسباتی که انجام دادم شما با تغیر مقاومت R24 از 12 کیلو (1202) یه 13 کیلو (133 یا 1302) میتوانید ولتاژ خروجی رو به 13 ولت برسونید.
یا میتوانید با تغییر مقاومت R25 از 51 کیلو(5102) به 20 کیلو (203 یا 2002) به ولتاژ 13 ولت دست یابید ، موفق باشید.
سلام دوستان یدونه اداپتور ۲۴ ولت ۱ امپر دارم میخوام ولتاژشو ۳ ولت کم کنم بشه ۲۱ ولت راهنمایی میکنید باید چکار انجام بدم ممنونم
شماره ایسی هیت سینگ داره dmo565r هستش
سلام
من یک سویچینگ ۱۵ ولت ۱ امپر از توی بازار کپی کردم ولی متاسفانه افت ولتاژ داره به دلیل اینکه
ایسی نمونه viper22r بود وتو بازار وجود نداشت و من viper22aجایگزین کردم و این مشکل
به وجود اومد لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ولتاژ افت نکنه
ببین مدار ورودی اپتو کوپبر چیه . اگه با دید زنر هست که دیود زنر کمتر بزار . ولی اگه tl431 هست 2 تا مقاومت داره . با تغییر اون ها میتونی ولتاژ تغییر بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.slk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
با اینکه زمان زیادی از تاپیک گذشته ولی مشکل من همینه
در[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم مطرح کردم
میخواهم ولتاژ سوییچینگ رو که 12 ولت هست به 15 ولت یا 14 ولت تغییر بدم.دوستی نوشتند مقاومت رفرنس رو تغییر میدن،خوب دقیقا کدام مقاومت هست وبه چه اهمی تغییرش بدم؟