با عرض سلام و ادب خدمت دوستان .
اگه میشه منو راهنمایی کنین . من یه اردوینو uno خریدم . ای سی رابط یو اس بی مدل mega 16u2 هستش . که نمیتونم درایوری براش پیدا کنم . لطفا راهنمایی کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان .
اگه میشه منو راهنمایی کنین . من یه اردوینو uno خریدم . ای سی رابط یو اس بی مدل mega 16u2 هستش . که نمیتونم درایوری براش پیدا کنم . لطفا راهنمایی کنین
سلام و درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط aligo1170
باید به پوشه نرم افزار آردوینو بروید و در اونجا پوشه ای به نام drivers وجود دارد.
اگر سیستم عامل ویندوز خود را در درایو C نصب کرده باشید و مسیر نصب را تغییر نداده باشید، درایور ها را می توانید از این بخش پیدا کنید:
C:\Program Files\Arduino\drivers
سلام دوستان
هر کاری که میکنم درایور چیپ CH340g روی کامپیوتر من نصب نمیشه.
وقتی برد آردوینو رو به کامپیوتر متصل میکنم میگه USB Device not recognized
تشکر از راهنمایی هاتون
سلام و درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kavehnasseh
مطمئن هستید که مراحل نصب رو درست انجام می دهید؟
سلام بچه ها!
من یه uno ch3 از روبوایکیو خریدم. و میخواهم به کدویژن لینکش کنم. چون کدویژن نسخه 3 آردونیو رو پشتیبانی میکنه.
داریور اش رو چه کنم؟
با سلام و درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H.A
درایور این قطعه در مطلب اول همین بخش قرار گرفته. البته اطلاعی ندارم که کدویژن می تواند با CH340 کار کند یا نه. شما امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
آقا کار میکنه با یخ و ترشی!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
نوشابه هم روشه!
سر فرصت روش این کار رو میزارم!
با سلام و درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H.A
حتما در انجمن نحوه استفاده از آردوینو با کدویژن رو توضیح دهید.
با تشکر فراوان از شما.
منم دقیقا این مشکل رو با برد نانو ک چیپ ch340 روشه دارم. درایورایی ک در این تاپیک گفته شده رو هم نصب کردم اما فرقی نکرد و همچنان شناخته نمیشه.اگه دوستان تونستن این مشکل رو حل کنن راهنمایی کنن لطفا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kavehnasseh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام و درود،نقل قول:
آیا Driver ارائه شده توسط شرکت سازنده ی CH340 را نصب نمودید؟
وقتی Arduino Nano را به رایانه وصل می کنید در Device Manager چه چیزی نشان داده می شود؟