پاسخ : مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل) (درایور برای تراشه مبدل CH340)
نقل قول:
با سلام و درود،
آیا Driver ارائه شده توسط شرکت سازنده ی CH340 را نصب نمودید؟
بله همه جا همین درایور پیشنهاد شده.منم درایور رو نصب میکنم و پیغام موفقیت نصب هم میده اما برد رو نمیشناسه
نقل قول:
وقتی Arduino Nano را به رایانه وصل می کنید در Device Manager چه چیزی نشان داده می شود؟
به عنوان یه unknown device تو usb ها میاره
پاسخ : مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل) (درایور برای تراشه مبدل CH340)
نقل قول:
بله همه جا همین درایور پیشنهاد شده.منم درایور رو نصب میکنم و پیغام موفقیت نصب هم میده اما برد رو نمیشناسه
به عنوان یه unknown device تو usb ها میاره
با سلام و درود
1- بررسی نمایید در هنگام وصل نمودن آردوینو به رایانه، در فهرست Tools و در زیر فهرست Port چیزی اضافه می شود یا نه.
2- در جلوی عبارت unknown device در پرانتز موردی مثل (COM5) نوشته شده است یا خیر؟ مثلاً این شکلی unknown device (COM5)
3- از چه سیستم عاملی استفاده می نمایید؟ از ویندوز 8 یا 10 استفاده می کنید این مطلب را بخوانید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
با سلام و درود
1- بررسی نمایید در هنگام وصل نمودن آردوینو به رایانه، در فهرست Tools و در زیر فهرست Port چیزی اضافه می شود یا نه.
2- در جلوی عبارت unknown device در پرانتز موردی مثل (COM5) نوشته شده است یا خیر؟ مثلاً این شکلی unknown device (COM5)
3- از چه سیستم عاملی استفاده می نمایید؟ از ویندوز 8 یا 10 استفاده می کنید این مطلب را بخوانید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
1.نه نمیاره. اگه تو کامپورت میاورد باز میشد یه کاری کرد.
2.نه این هم نیست
3.ویندوز 7
تو همین کامپیوتر برد اردوینو میکرو بدون مشکل کار میکنه برد نانو با کنترلر 340 رو نمیاره.
نقل قول:
سلام
1.نه نمیاره. اگه تو کامپورت میاورد باز میشد یه کاری کرد.
2.نه این هم نیست
3.ویندوز 7
تو همین کامپیوتر برد اردوینو میکرو بدون مشکل کار میکنه برد نانو با کنترلر 340 رو نمیاره.
با سلام و درود
طول سیمی که استفاده می کنید چقدر است؟
این موارد را بررسی نمایید:
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
طول سیمی که استفاده می کنید چقدر است؟
کابلم 2 متری جنس خوبی هم داره.چطور؟ تجربه ای داشتید از موثر بودن طول کابل؟
نقل قول:
کابلم 2 متری جنس خوبی هم داره.چطور؟ تجربه ای داشتید از موثر بودن طول کابل؟
با سلام و درود
از یک سیم با طول کم تر مثلاً 20 سانتی متری استفاده نمایید.
در مواردی مشاهده شده است که استفاده از سیم کوتاه تر موجب حل مشکل گردیده است:
نقل قول:
Update: I used the short (30cm, 1ft) blue USB cable that came with the previous Nano's on the Win7 systems. Replaced that with a 2 meter cable and now one Win7 system runs OK.
نقل قول:
در مواردی مشاهده شده است که استفاده از سیم کوتاه تر موجب حل مشکل گردیده است:
من لینکی که گذاشتید رو با دقت خوندم شما منظورش رو برعکس متوجه شدی یه جورایی!
Update: I used the short (30cm, 1ft) blue USB cable that came with the previous Nano's on the Win7 systems. Replaced that with a 2 meter cable and now one Win7 system
runs OK
اینجا داره میگه قبلش از یه کابل 30 سانتی استفاده میکرده و وقتی با یه کابل 2 متری جایگزین کرده مشکل حل شده! دقیقا دوستاش ب این نتیجه رسیدن ک کابل 30 سانتیه مشکل داشته و در پست بعد بهش گفتن:I would guess that the nice 30cm cables have got broken wires / bad connections.
که خودشم قبول کرده و گفته در واقع کابل 30 سانتی متری قطعی داشته:It was a broken wire indeed. And it took me a while to find that out.
این عکسهارو هم از کابل خرابش گذاشته:
لطفا درباره تجربه خودتون بگید ک از چه کابلی استفاده کردید؟
نقل قول:
به روز رسانی:
1- پس از ارسال درخواست لینک دانلود درایور به بخش پشتیبانی فنی شرکت سازنده ی تراشه ی CH340 آنها لینک دانلود درایور را برای ما ارسال کردند.که با مراجعه به این آدرس میتوایند آن را دانلود کنید:
با تشکری از زحمت دوستان به خاطر قرار دادن این درایور من این درایور رو دانلود و نصب کردم و چون CH341 روی بردم هست برد به خوبی جواب داد لازم به ذکر است که در device manager برد Arduino Uno من رو با نام CH340 میشناسه ویندوز 8.1 و 64bit هم استفاده می کنم. نکته ی دیگه اینکه قبل از نصب برد وقتی به نرم افزار IDE1.6.12 مراجعه می کردم گزینه ی port در منوی Tools خاموش بود و پس از نصب برد، روشن شد. در ضمن وقتی من فایلی که دوستمون قرار داده بودند رو باز کردم فایل نصبی در پوشه ی CH341SER رو نصب کردم (2 دقیقه هم نصبش طول کشید هیچ چیزی هم مشخص نبود که داره نصب میشه فقط تا تموم شد پیغام داد)
با سلام و عرض وقت بخیر
بنده یک برد uno r3 تهیه کردم و متوجه شدم نزدیک ترین آی سی به پورت usb از نوع mega 16u2 هست . نرم افزار ide رو هم از سایت اصلی دانلود کردم . ولی داخل device manager تو قسمت پورت ها اسم Arduino uno رو میاره ولی با یک علامت خطر روش . چراغ L روی برد هم همیشه چشمک میزنه . موقعی هم که میخوام برنامه ای رو آپلود کنم این خطا رو میده :
avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM3": The system cannot find the file specified.
قسمت انتخاب پورت توی برنامه هم غیر فعاله . واقعا موندم چه جوری نصبش کنم
نقل قول:
با سلام و عرض وقت بخیر
بنده یک برد uno r3 تهیه کردم و متوجه شدم نزدیک ترین آی سی به پورت usb از نوع mega 16u2 هست . نرم افزار ide رو هم از سایت اصلی دانلود کردم . ولی داخل device manager تو قسمت پورت ها اسم Arduino uno رو میاره ولی با یک علامت خطر روش . چراغ L روی برد هم همیشه چشمک میزنه . موقعی هم که میخوام برنامه ای رو آپلود کنم این خطا رو میده :
avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM3": The system cannot find the file specified.
قسمت انتخاب پورت توی برنامه هم غیر فعاله . واقعا موندم چه جوری نصبش کنم
با سلام و درود
در این صفحه بخش Install the board drivers را مطالعه نمایید:
همچنین نحوه نصب Driver در این مقاله توضیح داده شده است: