-
مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل) (درایور برای تراشه مبدل CH340)
من بعد از حدود 4 تا 5 ساعت تلاش کردن برای نصب درایور آردوینو موفق به این کار نشدم من از چندین فیلم آموزشی و مقالات و کتاب های فارسی و انگلیسی استفاده کردم اما هیچ کدام مشکل من رو بررسی نکرده بودند روی چندین رایانه و سیستم عامل هم امتحان کردم اما درایور نصب نشد به افراد دیگه هم گفتم ولی اون ها هم نتوانستند.
به روز رسانی:
1- پس از ارسال درخواست لینک دانلود درایور به بخش پشتیبانی فنی شرکت سازنده ی تراشه ی CH340 آنها لینک دانلود درایور را برای ما ارسال کردند.که با مراجعه به این آدرس میتوانید آن را دانلود کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- یک درایور ارسالی توسط اعضای محترم سایت که به درستی کار کرد:
3- با توجه به افزایش استفاده از تراشه مبدل CH340 و CH341 در دستگاه های مختلف، این سایت می تواند برای دریافت درایور این قطعه ها کاربردی باشد:
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
پاسخ : نوجواني هستم که الکترونيک کار ميکنم و
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
من بعد از حدود 4 تا 5 ساعت تلاش کردن براي نصب درايور آردوينو موفق به اين کار نشدم من از چندين فيلم آموزشي و مقالات و کتاب هاي فارسي و انگليسي استفاده کردم اما هيچ کدام مشکل من رو بررسي نکرده بودند روي چندين کامپيوتر و سيستم عامل هم تست کردم اما درايور نصب نشد به افراد ديگه هم گفتم ولي اون ها هم نتونستند
توي اين ويدئو که خودم ساختم :rolleyes: مشکلم رو بيان کردم:
http://www.aparat.com/v/0xt4J
لطفا به من کمک کنيد
آيسي رابط USB بردتون (نزديک ترين آيسي ب پورت USB) رو چک کنيد.
شماره ي روش رو واسمون بنويسيد...
برد هاي آردوينو UNO جديد از يک AT16U2 ب عنوان رابط USB استفاده ميکنند و با درايوري ک براي نصب استفاده ميکنيد، کار ميکنند.
اما برد شما از ورژن هاي قديمي تر هست ک بايد درايور همون رابط USB رو نصب کنيد.
ضمنن عنوان مناسب تر برای تاپیک ب دوستانی ک بعدن با مشکل شما مواجه خواهند شد، کمک میکنه تا سریعتر ب جواب برسند.
مثلن: مشکل در نصب درایور آردوینو UNO
-
مشکل نصب نشدن درايور آردوينو UNO
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
آيسي رابط USB بردتون (نزديک ترين آيسي ب پورت USB) رو چک کنيد.
شماره ي روش رو واسمون بنويسيد...
برد هاي آردوينو UNO جديد از يک AT16U2 ب عنوان رابط USB استفاده ميکنند و با درايوري ک براي نصب استفاده ميکنيد، کار ميکنند.
اما برد شما از ورژن هاي قديمي تر هست ک بايد درايور همون رابط USB رو نصب کنيد.
ضمنن عنوان مناسب تر برای تاپیک ب دوستانی ک بعدن با مشکل شما مواجه خواهند شد، کمک میکنه تا سریعتر ب جواب برسند.
مثلن: مشکل در نصب درایور آردوینو UNO
با تشکر فراوان :rolleyes: عنوان ویرایش شد
روی اون آی سی نوشته CH340
حالا باید چی کار کنم؟ از کجا درایور این آی سی رو پیدا کنم؟
-
پاسخ : پاسخ : مشکل نصب نشدن درايور آردوينو UNO
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
با تشکر فراوان :rolleyes:
روي اون آي سي نوشته CH340
در مرحله نصب درايور استفاده از اينترنت براي نصب درايور رو انتخاب کنيد.
ب راحتي درايور پيدا و نصب ميشه.
اگر نتيجه نگرفتيد، اطلاع بديد تا درايور رو براتون لينک کنم يا پلود کنم.
خودتون هم سرچ کنيد فکر ميکنم ب نتيجه ميرسيد... :wink:
-
پاسخ : نوجوانی هستم که الکترونیک کار میکنم و مشکل نصب نشدن درایور آردوینو Uno را دارم
همین اسم رو سرچ کن درایورش توی اینترنت هست دانلود کن و نصب کن مال منم درایورش CH340 هست . نصبش کنی براحتی آدروینوت رو میشناسه .
-
پاسخ : نوجواني هستم که الکترونيک کار ميکنم و مشکل نصب نشدن درايور آردوينو Uno را دارم
بنا بر دستورالعمل سازنده وقتي داخل پنجره نصب درايور browse مي کنيد بايد از داخل فولدر drivers براي ورژن هاي جديد نرم افزار (IDE)فايل arduino.inf و براي ورژن هاي قديمي تر فايل Arduino UNO.inf رو انتخاب کنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
در مرحله نصب درايور استفاده از اينترنت براي نصب درايور رو انتخاب کنيد.
ب راحتي درايور پيدا و نصب ميشه.
اگر نتيجه نگرفتيد، اطلاع بديد تا درايور رو براتون لينک کنم يا پلود کنم.
خودتون هم سرچ کنيد فکر ميکنم ب نتيجه ميرسيد... :wink:
دریافت درایور از اینترنت کار نکرد
لطفا لینک بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
دريافت درايور از اينترنت کار نکرد
لطفا لينک بديد
اين درايور رو چک کنيد:
بايد جوابگو باشه...
-
این درایور رو نصب کردم الان نوع خطا تغییر کرده
اینم تصویرش:
http://www.axgig.com/images/56819534700135274794.png
-
پاسخ : مشکل نصب نشدن درايور آردوينو Uno
پوشه 01 رو از داخل درايو C خودم زيپ کردم.
ضمنن نصب از اينترنت بايد جواب بده ها. , ويندوز من 64b هست،
فايل هايي ک داخل پوشه ي system32 ويندوز مربوط ب اين درايور هستند و خود ويندوز دانلود کرده هم داخل پوشه 02.
نکته: پوشه 02 در اين مسير بوده:
C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository
اميد ک مشکل حل بشه.
از فروشنده هم جويا بشيد...
و ترجيحن اگر امکانش واستون بود يک برد UNO R3 استاندارد بخريد.
قيمت بالايي نداره(31ت/آفتابرايانه) و براي اشتراک گذاري نتيجه کار با دوستان و... هم ب مشکل نميخوريد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
فايل هايي ک داخل پوشه ي system32 ويندوز مربوط ب اين درايور هستند و خود ويندوز دانلود کرده هم داخل پوشه 02.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نکته: پوشه 02 در اين مسير بوده:
اميد ک مشکل حل بشه.
قيمت بالايي نداره(31ت/آفتابرايانه) و براي اشتراک گذاري نتيجه کار با دوستان و... هم ب مشکل نميخوريد.
من این برد رو 33 تومان خریدم از یک فروشگاه اینترنتی با سابقه.
تفاوت R3 با اینی که من دارم چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
من اين برد رو 33 تومان خريدم از يک فروشگاه اينترنتي با سابقه.
تفاوت R3 با ايني که من دارم چيه؟
با توجه ب متن باز بودن پروژه آردوينو، شرکت هاي بسيار زيادي(البته نه ايراني) دقيقن مشابه برد رو و يا تغيير يافته (و اصولن ارزان شده) اون رو توليد کردند.
(احتمالن از روبوايکيو تهيه کرديد.)
در کل بردي ک ECA و بعضي سايت هاي ديگه دارند، clone آردوينو UNO هست.
همون ظاهر و قطعات و کارآيي اما توليدي دوستان آسيايي. در واقع ديزاين ايتالي و منیوفکچر چاينا.
(برد ساخت ايتاليا بالاي 120ت قيمت ميخوره.)
بردي ک تهيه کرديد يکي از صدها نسخه دستکاري شده آردوينو هست، ک با آردوينو سازگار هست.
اما يک سري دردسر هم داره.
برد من اين شکليه:
اون زمان حدود 60ت واسش هزينه کردم ...
نمونه هايي ک الان تو بازار هست، 30-40 ت قيمت داره و اون فيوزش هم طلايي رنگه :smile:
ويرايش:
زياد از آفتابرايانه دل خوشي ندارم،
ولي براي آردوينو و هر چيزي ک بهش مرتبط ميشه،
انصافن رقيب نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نکته: پوشه 02 در اين مسير بوده:
اميد ک مشکل حل بشه.
پوشه ی 01 کار کرد :read: خدایا ممنون
اینم تصویر نصب درایور:
http://www.axgig.com/images/56501355209745889800.png
اینم تصویر پلود برنامه روی برد:
http://www.axgig.com/images/09350286739523957758.png
-
پاسخ : پاسخ : مشکل نصب نشدن درايور آردوينو Uno
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
با توجه ب متن باز بودن پروژه آردوينو، شرکت هاي بسيار زيادي(البته نه ايراني) دقيقن مشابه برد رو و يا تغيير يافته (و اصولن ارزان شده) اون رو توليد کردند.
(احتمالن از روبوايکيو تهيه کرديد.)
در کل بردي ک ECA و بعضي سايت هاي ديگه دارند، clone آردوينو UNO هست.
همون ظاهر و قطعات و کارآيي اما توليدي دوستان آسيايي. در واقع ديزاين ايتالي و منیوفکچر چاينا.
(برد ساخت ايتاليا بالاي 120ت قيمت ميخوره.)
بردي ک تهيه کرديد يکي از صدها نسخه دستکاري شده آردوينو هست، ک با آردوينو سازگار هست.
اما يک سري دردسر هم داره.
برد من اين شکليه:
اون زمان حدود 60ت واسش هزينه کردم ...
نمونه هايي ک الان تو بازار هست، 30-40 ت قيمت داره و اون فيوزش هم طلايي رنگه :smile:
ويرايش:
زياد از آفتابرايانه دل خوشي ندارم،
ولي براي آردوينو و هر چيزي ک بهش مرتبط ميشه،
انصافن رقيب نداره.
واقعا ممنون که مشکل من رو حل کردید
این رو میدونستم که این آردوینو ها نمونه های چینی هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
پوشه ي 01 کار کرد :read: خدايا ممنون
اينم تصوير نصب درايور:
http://www.axgig.com/images/56501355209745889800.png
اينم تصوير پلود برنامه روي برد:
http://www.axgig.com/images/09350286739523957758.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
واقعا ممنون که مشکل من رو حل کرديد
اين رو ميدونستم که اين آردوينو ها نمونه هاي چيني هستند
خب خداروشکر ک جواب گرفتيد. :smile:
خواهش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
خب خداروشکر ک جواب گرفتيد. :smile:
خواهش.
چرا روش اول نصب درایور جواب نداد همون روشی که توی محل نصب آردوینو میرفتیم و پوشه ی drivers رو معرفی میکردیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
چرا روش اول نصب درايور جواب نداد همون روشي که توي محل نصب آردوينو ميرفتيم و پوشه ي drivers رو معرفي ميکرديم؟
بخاطر اينکه تراشه رابط USB برد شما، با طرح اصلي آردوينو چه قديمي و چه جديد تفاوت داره.
پس درايورش داخل ديتاي نرم افزار آردوينو نبود.
اما در کل آيسي خوبيه و من دوستش دارم،...
حالا ک مشکل نصب درايورو حل کرديد، ديگه با رابط و ... کاري نداريد و محيط آردوينو هم ک درست کار ميکنه.
پس ديگه کلآ مشکلي نيست. :smile:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MReza.p
بخاطر اينکه تراشه رابط USB برد شما، با طرح اصلي آردوينو چه قديمي و چه جديد تفاوت داره.
پس درايورش داخل ديتاي نرم افزار آردوينو نبود.
اما در کل آيسي خوبيه و من دوستش دارم،...
حالا ک مشکل نصب درايورو حل کرديد، ديگه با رابط و ... کاري نداريد و محيط آردوينو هم ک درست کار ميکنه.
پس ديگه کلآ مشکلي نيست. :smile:
من دارم یه مطلب آموزشی برای آردوینو مینویسم تا صفحه ی 21 پیش رفته کارم توی همین نصب درایور مونده بود حالا میخواهم راه حل این مشکل رو توی مطلب آموزشی ام بنویسم.
- این درایور که به من دادید و درست عمل کرد سایت رسمی نداره تا لینک بدم مردم از اون جا دانلود کنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
من دارم يه مطلب آموزشي براي آردوينو مينويسم تا صفحه ي 21 پيش رفته کارم توي همين نصب درايور مونده بود حالا ميخواهم راه حل اين مشکل رو توي مطلب آموزشي ام بنويسم.
- اين درايور که به من داديد و درست عمل کرد سايت رسمي نداره تا لينک بدم مردم از اون جا دانلود کنن؟
فکر ميکنم درايوري بود ک ويندوز خودش تشخيص داده بود و گرفته بود.
سايت شرکت سازنده:
http://wch-ic.com/index.asp
-
پاسخ : مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل)
سلام طبق معمول ماهم به مشکل خوردیم
مدل ardunio nano
ایسی رابط usb ft232
windows xp
-
آیا درایور تراشه ی CH340 برای سیستم عامل ابونتو هم وجود داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
آیا درایور تراشه ی CH340 برای سیستم عامل ابونتو هم وجود داره؟
من گشتم چیزی پیدا نکردم بیشتر برنامه های الکترونیک رو با ویندوز کار کنی بهتره تا سیستم عاملهای دیگه انقدر دردسر میاد جلو که آدمو پشیمون میکنه روی سیستم عاملی دیگه کار کنه
بیشتر ملت ما هم از ویندوز استفاده میکنن اگر میخوای چیزیو آموزش بدی تمرکزت رو بزار روی ویندوز . ایشالا همه با هم مطالب آموزشی مفیدی رو تولید کنیم که این بورد ها رو جا بندازیم برای همه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mishellol
من گشتم چیزی پیدا نکردم بیشتر برنامه های الکترونیک رو با ویندوز کار کنی بهتره تا سیستم عاملهای دیگه انقدر دردسر میاد جلو که آدمو پشیمون میکنه روی سیستم عاملی دیگه کار کنه
بیشتر ملت ما هم از ویندوز استفاده میکنن اگر میخوای چیزیو آموزش بدی تمرکزت رو بزار روی ویندوز . ایشالا همه با هم مطالب آموزشی مفیدی رو تولید کنیم که این بورد ها رو جا بندازیم برای همه
البته IDE آردوینو برای سیستم عامل ابونتو وجود داره و از سایت اصلی آردوینو هم قابل دانلود هست.
من ایده ای دارم که میشه کل تجهیزات برنامه نویسی و راه اندازی آردوینو رو توی یه جعبه ابزار جا داد و حتی به لپ تاپ هم نیازی نیست به همین خاطر در مورد ابونتو سوال پرسیدم.
-
پس از ارسال درخواست لینک دانلود درایور به بخش پشتیبانی فنی شرکت سازنده ی تراشه ی CH340 آنها لینک دانلود درایور را برای ما ارسال کردند.که با مراجعه به این آدرس میتوایند آن را دانلود کنید:
winchiphead.com/download/CH341/CH341SER.ZIP
-
پاسخ : مشکل نصب نشدن درايور آردوينو UNO (حل شد + راه حل)
با سلام خدمت دوستان
کابل usb رو هم در اين مواقع مد نظر بگيريد. من در نصب Uno مشکل داشتم کابلم که يکمي دراز بود با کابل کوتاهتر عوض کردم ويندوز بورد رو شناخت.
-
سلام
من هم یه مگا2560 خریدم وقتی برای اولین بار وصلش کردم شناخت com4 ولی وقتی رفتم تو نرم افزار و خواستم یه برنامه بزنم روش ارور داد و دوباره درش آوردم و زدم دیگه نشناخت و ارور میده میگه com4 رو نمیتونم پیدا کنم
منم مشکل درایو دارم؟باید اون ایسی رابط usb رو درایوش رو نصب کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jumper
سلام
من هم یه مگا2560 خریدم وقتی برای اولین بار وصلش کردم شناخت com4 ولی وقتی رفتم تو نرم افزار و خواستم یه برنامه بزنم روش ارور داد و دوباره درش آوردم و زدم دیگه نشناخت و ارور میده میگه com4 رو نمیتونم پیدا کنم
منم مشکل درایو دارم؟باید اون ایسی رابط usb رو درایوش رو نصب کنم؟
شماره ی آی سی رو بگید تا بقیه بهتر بتونن راهنمایی کنند.
مگا2560 شما اصل هست؟ چند تومان خریدید؟
-
ممنون
از فروشگاه اینجا خریدم 55000 تومن
دقیقا شماره کدوم آیسی رو باید بگم؟
نزدیکترین به usb?
-
سلام
ی نکته!
یک مشکلی،
ک ممکن برای تازه کارهایی مثل من موقع پلود کردن
پیش بیاد اینه ک
موقع upload کردن
مثل من
با این پیغام مواجه بشین
avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM5": The system cannot find the file specified.
اگه ب device manager بریم
arduino com7
نشون میده
برای حل این مشکل
فقط کافیه
com 5 رو ب com7تغییر بدیم...
-
رحمت بر پدر و مادرت و هفت جدو آبادت خیلی کمک کردی مردیم اینقد دنبال این درایور گشتیم خداوند ادمایی مثه شمارو زیاد کنه
-
پاسخ : مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل) (درایور برای تراشه مبدل CH340)
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان .
اگه میشه منو راهنمایی کنین . من یه اردوینو uno خریدم . ای سی رابط یو اس بی مدل mega 16u2 هستش . که نمیتونم درایوری براش پیدا کنم . لطفا راهنمایی کنین
-
پاسخ : مشکل نصب نشدن درایور آردوینو UNO (حل شد + راه حل) (درایور برای تراشه مبدل CH340)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aligo1170
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان .
اگه میشه منو راهنمایی کنین . من یه اردوینو uno خریدم . ای سی رابط یو اس بی مدل mega 16u2 هستش . که نمیتونم درایوری براش پیدا کنم . لطفا راهنمایی کنین
سلام و درود
باید به پوشه نرم افزار آردوینو بروید و در اونجا پوشه ای به نام drivers وجود دارد.
اگر سیستم عامل ویندوز خود را در درایو C نصب کرده باشید و مسیر نصب را تغییر نداده باشید، درایور ها را می توانید از این بخش پیدا کنید:
C:\Program Files\Arduino\drivers
-
سلام دوستان
هر کاری که میکنم درایور چیپ CH340g روی کامپیوتر من نصب نمیشه.
وقتی برد آردوینو رو به کامپیوتر متصل میکنم میگه USB Device not recognized
تشکر از راهنمایی هاتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kavehnasseh
سلام دوستان
تشکر از راهنمایی هاتون
سلام و درود
مطمئن هستید که مراحل نصب رو درست انجام می دهید؟
-
سلام بچه ها!
من یه uno ch3 از روبوایکیو خریدم. و میخواهم به کدویژن لینکش کنم. چون کدویژن نسخه 3 آردونیو رو پشتیبانی میکنه.
داریور اش رو چه کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H.A
سلام بچه ها!
من یه uno ch3 از روبوایکیو خریدم. و میخواهم به کدویژن لینکش کنم. چون کدویژن نسخه 3 آردونیو رو پشتیبانی میکنه.
داریور اش رو چه کنم؟
با سلام و درود
درایور این قطعه در مطلب اول همین بخش قرار گرفته. البته اطلاعی ندارم که کدویژن می تواند با CH340 کار کند یا نه. شما امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکر
با سلام و درود
درایور این قطعه در مطلب اول همین بخش قرار گرفته. البته اطلاعی ندارم که کدویژن می تواند با CH340 کار کند یا نه. شما امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
آقا کار میکنه با یخ و ترشی!!!!
نوشابه هم روشه!
سر فرصت روش این کار رو میزارم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H.A
آقا کار میکنه با یخ و ترشی!!!!
نوشابه هم روشه!
سر فرصت روش این کار رو میزارم!
با سلام و درود
حتما در انجمن نحوه استفاده از آردوینو با کدویژن رو توضیح دهید.
با تشکر فراوان از شما.
-
نقل قول:
سلام دوستان
تشکر از راهنمایی هاتون
منم دقیقا این مشکل رو با برد نانو ک چیپ ch340 روشه دارم. درایورایی ک در این تاپیک گفته شده رو هم نصب کردم اما فرقی نکرد و همچنان شناخته نمیشه.اگه دوستان تونستن این مشکل رو حل کنن راهنمایی کنن لطفا.
-
نقل قول:
منم دقیقا این مشکل رو با برد نانو ک چیپ ch340 روشه دارم. درایورایی ک در این تاپیک گفته شده رو هم نصب کردم اما فرقی نکرد و همچنان شناخته نمیشه.اگه دوستان تونستن این مشکل رو حل کنن راهنمایی کنن لطفا.
با سلام و درود،
آیا Driver ارائه شده توسط شرکت سازنده ی CH340 را نصب نمودید؟
وقتی Arduino Nano را به رایانه وصل می کنید در Device Manager چه چیزی نشان داده می شود؟