سلام من یک پروژه خیلی فوری بهم داده شده همه تاپیک ها رو خوندم ولی متاسفانه نتونستم mp3player بسازم لطفن هر کس اطلاعاتی داره بهم کمک کنه ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک پروژه خیلی فوری بهم داده شده همه تاپیک ها رو خوندم ولی متاسفانه نتونستم mp3player بسازم لطفن هر کس اطلاعاتی داره بهم کمک کنه ممنونم
دوست عزیز شما برای ساخت mp3 پلیر علاوه بر mmc/sd و میکرو نیاز به یه آی سی دیکدر mp3 مثل vs1003 داری در غیر اینصورت اگر نمی خوای دیکدر استفاده کنی یه سورس توی سایت Mikrocontroller هستش که mp3 رو به صورت نرم افزاری البته با کیفیت کم دیکد و پخش میکنه با AVR اینم لینکش:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم از راهنماییتون اما جناب مهندس این مد نظر من نیست من دوست دارم مرحله ب مرحله و صددرصد عملی اونو بسازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط metalelec [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام و درودنقل قول:
این موارد را بررسی نمایید:
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام و سال نوتون مبارکنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون جناب مهندس من مطالعه شون کردم ولی ....
با سلام و درود
این مورد را بررسی نمایید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در بخش Firmware features این مورد آمده است که:نقل قول:
Written in C for WinAVR compiler based on avr-gcc v3.4.5 or higher including avr-libc v.1.4.3 or higher
ولی چی؟نقل قول:
پروژه درسیه؟ خب چرا زودتر دنبالش نرفتین؟ درسی که بخواد این طوری پاس بشه همون بهتر که fail بشه.
اگر غیر درسیه این پروژه برا این که خوب در بیاد یک ماه کار مداوم می طلبه تا بشه ازش خورد.
خلاصه همه تو صفیم کسی بخواد دیر بیاد زودم بره باهاش دعوامون می شه.
خیلی مچکرم جناب مهندس لطف کردید..نقل قول:
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
این پروژه غیر درسی هست و میخام که خوب از آب در بیاد آیا شما اطلاعاتی راجب این تاپیک دارید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid_22002 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من حرف آخر رو اول می زنمنقل قول:
به جای کار رو این اسباب بازی برین سراغ STM یا Raspberry
و نکته دیگه این که فکر کنم تو همین سایت بود یا سایت همسایه، یه پروژه ای برای نشون دادن عکس خالی رو آپ کرده بودم.
خیلی مچکرم آقا وحیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid_22002 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من باید پروژه رو فاز بنددی کنم
فاز شماره یک:
خواندن اطلاعات از sd کارت توسط میکرو و نمایش اطلاعات روی lcdبسیار خوشحال میشم اگر کسی بتونه در انجام این مراحل کمک کنه
با سلام و درودنقل قول:
این موارد پیرامون خواندن اطلاعات از کارت حافظه با استفاده از میکروکنترلر می باشد:
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توضیحاتی پیرامون کارتهای حافظه:
سلام جناب مهندس بسیار ازتون سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید ممنونمنقل قول: