پاسخ : جایگزین کردن دیود مشابه
نقل قول:
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم میشه بجای دیود1n5061دیودfr205یاrl205
جایگزین کرد؟(برا همشونVrrm=600 و Vrms=420 و Iout=2)
در کل برای جایگزین کردن دیود یا بقیه المانها چه چیزایی باید در نظر بگیریم؟
سلام. دوستان که راهنمایی کردن خوب بود. با توجه به این که دیود شما در قسمت یکسوسازی است خیلی حساسیت نشان ندهید میتوان با یک دیود با همان جریان دهی یا بیشتر و از نظر ولتاژی با همان ولتاژ کاری و یا بیشتر دیودی جدید جایگزین کنید. مثلا دیود شماره UF5408 را جایگزین کنید
البته این دیود از نوع فوق سریع 3 آمپری و 1000 ولتی است.
با سلام به شما دوست عزیز ....میشود این دیود را جایگزین دیود سوخته کردو اشکالی ندارد..این دیود ۳ امپر است ......اما اگر در مدار پل قرار دارد ..همه دیود ها یکی باشند بهتر است .یعنی ۴ تا را عوضش کنید..دیود سوخته ۱.۵ امپر بود ....موفق باشید....
نقل قول:
سلام دوستان
بجای دیود IN5392 در مدار یکسو ساز یک آمپلی فایر په دیودی میتونم جایگزین کنم؟؟؟ IN5408 آیا مناسبه؟
سلام و درود،سال نو رو تبریک میگم.
بله میشه دیود مورد نظر رو جایگزین کرد که اتفاقا خیلی هم بهتر
از دیود خود دستگاه هست.
موفق و پیروز باشید.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نقل قول:
سلام خسته نباشید مهندس میخواستم بدونم در مجموع نرم افزاری برای پیدا کردن دیود مشابه داریم
برای دیودهای شاتکی چجوری مشابه پیدا کنم؟
بنده نرم افزار که نمیشناسم ولی یه سایت مفید برای پیدا کردن
مشابه انواع قطعات مثل تریستور،ترانزیستور BJT, ماسفت ،
IGBT ،دیود و.... میشناسم.URL]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
سلام وقت بخیر، من یک دستگاه جوش دارم دیود fr104 معیوبه میخواستم دیود جایگزینشو بدونم اگر راهنمایی بفرمااید ممنون میشم.
سلام و درود،سال نو رو تبریک میگم.
دیود UF4007 کاملا میتونه کار دیود قبلی رو انجام بده( کیفیتش هم
بهتره).
موفق و پریروز باشید.
سلام مهندس
وقت بخیر
یه برد دارم با برق 12ولت 20آمپر تغذیه میشه که یکی از دیودهای tvs آن با شماره فنی smcj17ca معیوب شده
و این دیود در بازار موجود نمیباشد میخواستم بدونم امکانش است که
دیود smbj20ca رو جایگزین کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
با عرض،سلام به شما دوست عزیز دیود مورد نطر شما به شماره smbj20 ضعیفتر از دیود قبلی است که معیوب شده و امکان جایگزینی با این دیود وجود ندارد...Smcj17: 1500 وات است... و ۲۰۰ امپر]]]]
[[[Smbj20: 600w ....و ....100امپر ..]]]... موفق باشید..
اگه ازدیود smcj58caاستفاده کنم جواب میده؟
اگه امکانش است شما یک دیود جایگزین معرفی کنید.
با سلام به شما دوست عزیز...بعرضتان برسانم که هر دو دیود مذکور Smcj 48 و smcj58 برای کار شما مناسب می باشد و توان و جریان نامی دیود قبلی را دارد ....ولی باید دید کدام دیود در بازار یافت می شود .....موفق و موییدباشید.....
مهندس جان با عرض معذرت
Smcj58caموجود میباشد اما چون 58ولت میباشد و نسبت به دیود قبلی تحمل ولتاژ بیشتری دارد باعث آسیب زدن به برد نمیشود؟
نقل قول:
مهندس جان با عرض معذرت
Smcj58caموجود میباشد اما چون 58ولت میباشد و نسبت به دیود قبلی تحمل ولتاژ بیشتری دارد باعث آسیب زدن به برد نمیشود؟
سلام و درود،عبادات شما قبول باشه، دیود TVS فقط برای محافظت از برد در برابر شوک تغذیه و اضافه ولتاژ کاربرد داره و بر عملکرد برد تاثیری نمیذاره.
اما باید به خاطر داشته باشین که در صورت جایگزین کردن SMCJ58 ,خدای نکرده در صورت بروز خطایی در تغذیه برد دیود TVS مورد نظر عمل حفاظت رو انجام نمیده و ممکنه به جا های دیگر مدار آسیب برسه.
موفق و پیروز باشید.
سلام .خسته نباشید جایگزین دیود smd.باکدss14.in5819ممنونمیشم
کمکم کنید