پاسخ : درخواست مدار روشن کردن led در ولتاژ
چون کل مدار انالوگ هست خواستیم این قسمتشم انالوگ باشه
معمولا تا حد امکان سعی میشه تو مدارات از میکرو استفاده نشه
من هم ترجیح میدم با مدارات منطقی و قطعات پیش برم
حالا پیشنهادی دارید؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
آیا راهی هست که بشه از خود ای سی icl7107 استفاده کرد؟
(مدار ولتمتر هست)
سلام
وقت بخیر
نقل قول:
با سلام خدمت مهندسان فعال و دوست داشتنی انجمن eca
من یه مدار میخوام که اگر ولتاژ خروجی یک دینام 14 ولت بود led سبز رنگ روشن بشه و در صورتی که این مقدار نبود led قرمز رنگ روشن بشود.
قابل به ذکر هست که ولتاژ خروجی دینام حداکثر 35 ولت هست و اینکه ما منبع تغذیه دیگه ای نداریم (یعنی مثلا بتونیم یه ولتاژی از جای دیگه بهش بدیم و بگیم مقایسه کنه باید بگم نه اینطور نیست) فقط ولتاژ متغغیری که دینام بهمون میده هست.
منظور هم از ولتاژ 14 ولت بازه ی {از 14.00 تا 14.99} است. یعنی بزرگتر از 13 و کوچکتر از 15 :various_022:
ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید
این دینام یا آلترناتور ، در کجا استفاده میشه ، در خودرو ، یا ...؟
با احترام
98/3/19
مبنا دینام خودرو هست
پیشنهادی دارید؟ :2a2:
نقل قول:
با سلام خدمت مهندسان فعال و دوست داشتنی انجمن eca
.
من یه مدار میخوام که اگر ولتاژ خروجی یک دینام 14 ولت بود led سبز رنگ روشن بشه و در صورتی که این مقدار نبود led قرمز رنگ روشن بشود.
قابل به ذکر هست که ولتاژ خروجی دینام حداکثر 35 ولت هست و اینکه ما منبع تغذیه دیگه ای نداریم (یعنی مثلا بتونیم یه ولتاژی از جای دیگه بهش بدیم و بگیم مقایسه کنه باید بگم نه اینطور نیست) فقط ولتاژ متغغیری که دینام بهمون میده هست.
منظور هم از ولتاژ 14 ولت بازه ی {از 14.00 تا 14.99} است. یعنی بزرگتر از 13 و کوچکتر از 15 :various_022:
ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید
اگر مشکلت یک منبع دیگه برای آپ آمپ میتونی از یک 7805 استفاده کنی برای مقایسه کردنش که در هر حالت 5 ولت ثابت هست اگر مشکل دیگه ای داری من میتونم یک مدار بهت بدم که یک ال ای دی همیشه روشن هست و ال ای دی دوم هروقت به 35 ولت رسید روشن کم شد خاموش بشه
سلام
وقت بخیر
نقل قول:
مبنا دینام خودرو هست
پیشنهادی دارید؟ :2a2:
از سیم لامپ هشدار دهنده آلترناتور استفاده نمایید .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منبع :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با احترام
98/3/19