پاسخ : نداشتن صدا از خروجی ساب ضبط
نقل قول:
میتونه ازپخشم باشه .
اون خازناروندیدم پس نیازی نیست خازن دیگه بزاری.
نه نویزه فقط باس منب نویزمشخص بشه وقتی باگوشی مشکلی نداری میتونه ازپخشم باشه حتمااون سیمی که گفتم ووصل کن.
پریم باس ارشیوونگاکنم ببینم چیزی هستش.
سیم rcaیه سری هستن معمولین یه سری هم شیلدار ازشیلداراستفاده کن.
ممنون از کمکتون
ینی شما میگید مشکل از ایزوله نبودن منفی ظبط از منفی خروجی تغذیه نیست؟
این کابل RCA هم 3 سال پیش خریدم 40 تومن
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نقل قول:
میتونه ازپخشم باشه .
اون خازناروندیدم پس نیازی نیست خازن دیگه بزاری.
نه نویزه فقط باس منب نویزمشخص بشه وقتی باگوشی مشکلی نداری میتونه ازپخشم باشه حتمااون سیمی که گفتم ووصل کن.
پریم باس ارشیوونگاکنم ببینم چیزی هستش.
سیم rcaیه سری هستن معمولین یه سری هم شیلدار ازشیلداراستفاده کن.
ممنون از پیگیریتون
پس شما میگید مشکل از ایزوله نبودن منفی ماشین از منفی سوئیچینگ نیست؟
اون RCA هم 3سال پیش گرفتم 40 تومن
نقل قول:
ممنون از کمکتون
ینی شما میگید مشکل از ایزوله نبودن منفی ظبط از منفی خروجی تغذیه نیست؟
این کابل RCA هم 3 سال پیش خریدم 40 تومن
شمااین تست روماشین انجام میدین یاتوخونه؟
توسیستم صوتی هراحتمالی ممکنه پس باس مرحله به مرحله پیش رفت.
امپلی روبه خروجی rcaپخش وصل میکنی وخروجی امپلی روبه باندنویزی درکارهست؟
نقل قول:
شمااین تست روماشین انجام میدین یاتوخونه؟
توسیستم صوتی هراحتمالی ممکنه پس باس مرحله به مرحله پیش رفت.
امپلی روبه خروجی rcaپخش وصل میکنی وخروجی امپلی روبه باندنویزی درکارهست؟
بله با ماشین تست میکنم
همینجوری بله وصل میکنم و میخاد ساب رو بتروکنه
نقل قول:
بله با ماشین تست میکنم
همینجوری بله وصل میکنم و میخاد ساب رو بتروکنه
دوست عزیزمنظورم این بودrcaروبه خروجی ساب پخش نزنی وبه اون یکی خروجیابزنی وبه امپلی باندوصل کنی ببینی نویزی هست یانه.
نقل قول:
دوست عزیزمنظورم این بودrcaروبه خروجی ساب پخش نزنی وبه اون یکی خروجیابزنی وبه امپلی باندوصل کنی ببینی نویزی هست یانه.
اگه منظورتون اینه ک RCA رو بزنم ب خروجیای دیگه بعد بزنم ب آمپ بله این کارم کردم و بازم همین مشکلو دارم ک همون طور ک قبلا گفتم برا اون خروجیا با همین چوک آبی مشکل برطرف شد ولی واسه ساب نمیدونم چرا با چوک درست نمیشه
نقل قول:
اگه منظورتون اینه ک RCA رو بزنم ب خروجیای دیگه بعد بزنم ب آمپ بله این کارم کردم و بازم همین مشکلو دارم ک همون طور ک قبلا گفتم برا اون خروجیا با همین چوک آبی مشکل برطرف شد ولی واسه ساب نمیدونم چرا با چوک درست نمیشه
مدل و مارک پخش چی هست؟؟
خروجی rca را با اهم مترچک بکنید ببینید که gnd کابل rcaبه بدنه ماشین متصل است؟؟
هم در ابتدای کابل و هم در انتهای کابل....
همچنین خروجی gnd کابل و آمپ هم چک بشودباید همه بدون اهم به هم و بدنه ماسین وصل باشد....
نقل قول:
مدل و مارک پخش چی هست؟؟
خروجی rca را با اهم مترچک بکنید ببینید که gnd کابل rcaبه بدنه ماشین متصل است؟؟
هم در ابتدای کابل و هم در انتهای کابل....
همچنین خروجی gnd کابل و آمپ هم چک بشودباید همه بدون اهم به هم و بدنه ماسین وصل باشد....
مارک پخش پایونر 1953 ub هست
امروز RCA خروجی پخش رو ب بدنه زدم و درست شد
فقط ی موضوع
اگه به PCB دقت کنین زمین ورودی و خروجی مستقیم ب هم وصلن . تو همین انجمن بعضیا گفتن ک اگه زمین ورودی و خروجی با یک مقاومت 100 اهم و یک خازن 100 نانو از هم جدا بشن بهتره . منم همین کارو کردم امروز ک RCA رو ب بدنه زدم و درست شد اگه دوباره دو زمین رو ب هم مستقیم وصل کنم همه چی ب هم میریزه.میخاستم ازتون بپرسم این مقاومت و خازنو بزارم باشه یا حذفش کنم؟ . چون اگه حذف کنم دوباره همه چی خراب میشه
نقل قول:
فقط ی موضوع
اگه به PCB دقت کنین زمین ورودی و خروجی مستقیم ب هم وصلن . تو همین انجمن بعضیا گفتن ک اگه زمین ورودی و خروجی با یک مقاومت 100 اهم و یک خازن 100 نانو از هم جدا بشن بهتره . منم همین کارو کردم امروز ک RCA رو ب بدنه زدم و درست شد اگه دوباره دو زمین رو ب هم مستقیم وصل کنم همه چی ب هم میریزه.میخاستم ازتون بپرسم این مقاومت و خازنو بزارم باشه یا حذفش کنم؟ . چون اگه حذف کنم دوباره همه چی خراب میشه
اگر با شکل یا شمایک توضیح میدادید بهتر میبود...
در اصل میبایست کل زمین در مدار یکی باشد، اگر در مدار شما همه چی ok شده لازم نیست کاری انجام بدهید!!!
نقل قول:
فقط ی موضوع
دوست عزیزمن بهتون گفتم یه سیم ازبدنه پخش به rcaبزنی درست میشه نیازی به اون مقاومت خازنم نیست.
راستی چخشتونم باس ببرین تعمیر.
موفق باشین.
نقل قول:
دوست عزیزمن بهتون گفتم یه سیم ازبدنه پخش به rcaبزنی درست میشه نیازی به اون مقاومت خازنم نیست.
راستی چخشتونم باس ببرین تعمیر.
موفق باشین.
بله ممنون از راهنمایتون .همین کار رو کردم
چرا باید تعمیر بشه میشه بیشتر توضیح بدین؟
حالا باز فردا تست میکنم . ولی اگه زمین رو دوباره یکی کنم و rca رو بزنم ب بدنه دوباره همه چی بهم میریزه