پخش شماگراندrca یاضعیف شده ویاقطع شده که باس بدی تعمیرکاردرستش کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alesta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نفهمیدم میشه بیشترتوضیح بدین؟یعنی مشکل هنوزپابرجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پخش شماگراندrca یاضعیف شده ویاقطع شده که باس بدی تعمیرکاردرستش کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alesta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نفهمیدم میشه بیشترتوضیح بدین؟یعنی مشکل هنوزپابرجاست؟
منظورتون گراند خود rca هست یا گراند خروجی پری پخش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط emparator [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه اون مشکل رو اگه مقاومت و خازن رو بزارم باشه و گراند rca رو بزنم ب بدنه مشکلی ندارم.دیگه مجبورم اون خازن و مقاومت رو بزارم باشه چاره ای نیست
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
جناب سیروس ببخشید ک دوباره وقتتون رو میگیرم
امروز وقتی ماشین روشن بود چک کردم صدای موتور ماشین و فن توی خروجی شنیده میشه .ولی اگه rca رو ب ورودی آمپ نزم این مشکل رو ندارم حتی کوچکترین نویزی ندارم . خروجی rca رو با هدفون گوش دادم هیچ نویزی توش نیست ولی ب ورودی آمپ ک میزم صدای موتور از خروجی شنیده میشه
گفتم شاید مشکل از وایر شمع ماشین باشه و اومدم تغذیه بخش رو از ی ماشین دیگه تو حالت روشن گرفتم و باز همین مشکل رو داشتم و فهمیدم مشکل از وایر شمع ها نیست
برق تغذیه سوئیچینگ رو هم کاملا از یک مسیر جدا از rca ها رد کردم
دیگه موندم چیکارش کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیزمنکه بهتون گفتم تغذیتون فیلترورودی نداره درحالت خاموش چیزی احساس نمیکنی ولی وقتی ماشین روشنه نویزداری که اکثرامال دینام ووایرهاست اگه به امپهای شرکتی نگاکنی درورودی تغذیه یه فیلترگذاشتن.
بله همینجوریه ک میگید توی حالت خاموش نویز ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emparator [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط توی ورودی تغذیه بزارم یا توی خروجی هم بزارم؟
از چه فیلتری استفاده کنم ؟
فیلتری ک توی ورودی پاور کامپیوتر هست بدرد این کار میخوره؟
ممنون
نقل قول:
توی ورودی بزارین کافیه.
فیلترپاورکامپیوتروباس بازکنی بعد3رشته سیم نمره 1روحدود10دوربپیچ به همون هسته وبزن توورودی فقط تمیزبپیچ که روی هم نیفته.
همین کارو میکنمنقل قول:
ممنون
جناب سیروس خسته نباشیدنقل قول:
اون فیلتر رو گذاشتم سر راه ورودی تغذیه ولی هیچ اثری نداشت
جالب اینه قبل از اینکه rca رو به ورودی آمپ بزنم هیچ نویزی نداره ولی ب محض اتصال rca نویز درست میشه مث صدای موتور ماشین و فن و...
اینم عکس فیلتری ک پیچیدم اصلا رو هم نیوفتاده. 13 دور پیچیدم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیزشمام خسته نباشید.
اون فیلتروبزارباشه.
وامانویزی که داری ازکابل rcaداری شماباس کابل مرغوب استفاده کنی.
میشه یه عکس ازکابل rcaبزاری؟
ممنون از پیگیریتوننقل قول:
البته rca ساب و rca های خروجی صدا از دو مارک متفاوته. با اونام ک تست میکنم هم نویز داره
اون فیلتر رو خوب پیچیدم؟
اگه قبل آمپلی از پری تون کنترل استفاده کنم نویز حذف نمیشه؟ حداقل واسه باندا این کارو کنم .که تغذیه پری هم با زنر و مقاومت از همین سوئیچینگ بگیرم؟
راستی اگه بخام پخش رو ببرم واسه تعمیر بگم مشکلش چیه؟چون ممکنه سر در نیارن.منظورم اینه تو بازار ب این مشکل چی میگن؟:37:
اینم عکس rca ها:البته خیلی وقت پیش خریدم جعبشونو ندارم
اون مشکیه مال سابه ک نوشته ای روش نبود ک ازش عکس بگیرم/اون دوتا کرمی هم خروجی صدا هستن ک از نوشته روش هم عکس گذاشتم /که با هر سه تا نویز دارم
ببخشید طولانی شد سوالام
ممنون
نقل قول:
کابلات خوبن مشکلی ندارن.
فیلترم خوب پیچیدی.
حتماقبل امپ ازپری استفاده کن من دیروزیکی پی سی بی شوکشیدم توپروتئوس مدارتبدیل ولتاژشم روشه فقط ترانزیستور 139و140باس به هیتسینگ وصل بشن
این ازمدار:
پخش شماشیلدش به وسیله فیوزی یامقاومتی به بدنه پخش وصل میشه که بااتصال مثبت به بدنه قطع شده که تعمیرکارباس اونوپیداکنه ودرستش کنه.