اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
کمک به آموزش ساخت کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک
دوستان امکانش هست که کمک کنید من یه کیت دور کننده سگ و حیوانات وحشی اولتراسونیک بسازم؟...
-
منبع تغذیه سویچینگ 700W امپلی فایر دوبل 50
سلام دوستان بنده منبع تغذیه سویچنگ 700W از داخل you_tube پیدا و شروع به ساختنش کردم
بعد...جدیدترین ویرایش توسط emanbaghrean; ۰۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۷/۱۴.
-
پوگوپین
برای تست gps nfo-m8n-0-10 میخواهم از پوگوپین استفاده کنم در انتخاب سایز و نوع پوگوپین دچار...
-
مدار محافظ اضافه جریان
درود بر شما یه مدار محافظ اضافه جریان \ اتصال کوتاه برای منبع تغذیه م طراحی کردم خواستم...جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۰۰:۳۵ ۱۴۰۳/۰۴/۲۶.
-
منبع تغذیه متغیر
سلام خدمت مهندسان گرامی یه سوال داشتم در مورد منبع تغذیه سوییچینگ. (تمام اعداد و ارقامی...جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۰۰:۵۹ ۱۴۰۳/۰۴/۲۰.
-
کنترل جهت چرخش موتور یونیورسال
سلام خدمت مهندسین عزیز.
بنده یک عدد موتور یونیورسال آبمیوه گیری دارم و میخوام جهت...جدیدترین ویرایش توسط @ali aga; ۰۹:۴۲ ۱۴۰۲/۰۸/۱۱.
-
ارسال اطلاعات سنسور اثر هال با آردوینو و mqtt
سلام
من برای کنترل و خواندن اطلاعات دو سنسور و یک برد آردوینو سوال دارم
سنسور...
-
تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات
درود، بنا به درخواست دوستان تصمیم گرفته شد که آموزش تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه...
- تشکرها 9
-
مشکل افت ولتاژ هفت دهم ولت 1N4007
سلام به همه اساتید ، من میخواستم یه ولتاژ ۳.۳ ولت رو از یک دیود عبور بدم، چون در جایی...
-
ساخت امپلی فایر 1 وات با استفاده از ماژول
سلام نیاز به ساخت امپلی فایر همراه با میکروفن یک وات با صدای واضح هستم گسی می تواند کمک کند ؟ با تشکر
-
ساخت فرستنده و گیرنده بسیار ساده بدون استفاده از میکرو
من به یک فرستنده نیاز دارم که فقط یه سیگنال صفر یا یک بفرسته (مثلا از راه دور یک ال ای...
- تشکرها 1
-
ساخت کلمپ جریان DC
سلام دوستان، برای ساخت کلمپ جریان DC از سنسور اثر هال باید استفاده کنیم؟
-
ساخت هیتر با فن
سلام دوستان من بالاخره تونستم هیتری که می خواستم رو بسازم این که من ساختم ایده خودم...جدیدترین ویرایش توسط Mojtababm66; ۲۱:۵۵ ۱۴۰۱/۰۹/۲۵.
-
ساخت نمایشگر سطح ولتاژ ۸ ولت
سلام
یه باتری خارجی ساختم برای دستگاه کارتخوانم ۸ تا باتری رو دو سل موازی
کردم...
-
ساخت باتری ۹ ولت برای پوز پکسs58
با سلام
این پوز رو خریدم ولتاژ کاریش ۹ ولت سه امپره
با قرار دادن سیمکارت و در...