سلام دوستان
مادربرد SPDIF و خروجی آنالوگ رو با هم داره.
ولی توی ویندوز 7 فقط SPDIF رو...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
عدم شناسایی خروجی صدای آنالوگ توسط ویندوز 7
-
شناسایی قطعه و تفاوت بین چوک و فریت و سلف و اینداکتور
با سلام . طبق دانسته ها مون میدانیم که خانواده Inductor ها و مزدوج آن یعنی ترانس چه قطعاتی...
-
شناسایی نشدن ایپی s9J
سلام
یکی از دوستان s9j داره که یکدفعه از کار افتاده باد خنک میزنه و ایپی هم شناسایی...
-
FX5 یک موضوع ایجاد کرده چگونه میتوان شماره آی سی تغذیه سویچینگ که ترکیده است را شناسایی کرد؟in منابع تغذيهچگونه میتوان شماره آی سی تغذیه سویچینگ که ترکیده است را شناسایی کرد؟
درود بر اساتید محترم.
در صورت ترکیدن و سوختن آی سی بنحوی که نتوان شماره آنرا بخوانیم...
-
شناسایی قطعه
سلام دوستان واساتید محترم.یک قطعه اس ام دی شببیه ترانزیستور سه پایه ب شماره کد yyvمتوجه...
-
شناسایی نشدن فایل های متلب
سلام دوستان وقت همگی بخیر باشه.
من ورژن 2014 متلب رو که نصب داشتم، به صورت خودکار همه...
-
شناسایی برد آردوینو UNO+WiFi با پردازنده ATmega328P+ESP8266 و مبدل CH340
سلام دوستان. برد آردوینو UNO+WiFi با پردازنده ATmega328P+ESP8266 و مبدل CH340 رو از فروشگاه ECA خریداری...
-
شناسایی قطعه و جایگزینی برای آن
باسلام خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز
در مورد شناسایی این قطعه به مشکل خوردم...جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۲:۱۵ ۱۳۹۹/۱۲/۰۵.
-
شناسایی قطعه دستگاه دیجیتال maxeeder-mx2
سلام خدمت اساتید محترم
یه دستگاه دیجیتال maxeeder mx2 2056 دست دو دستم اومده دوتا از خازنهاشو...
-
عدم شناسایی برد آردوینو توسط usb
سلام خدمت دوستان
من میخوام با آردوینو شروع به کار کنم و برای اینکار از مدل "برد...جدیدترین ویرایش توسط y_amirh; ۲۰:۲۲ ۱۳۹۹/۰۷/۲۴.
-
عدم شناسایی برد آردوینو توسط usb
سلام خدمت دوستان
من میخوام با آردوینو شروع به کار کنم و برای اینکار از مدل "برد...جدیدترین ویرایش توسط y_amirh; ۲۰:۲۷ ۱۳۹۹/۰۷/۲۴.
-
شناسایی قطعه الکترونیک
سلام
دوستان عزیز این قطعه الکترونیک داخل مربع قرمز چیه و به طور خلاصه چی کار میکنه...
-
شناسایی آی*سی
سلام به دوستان گرامی
آداپتور مودم من که ۹ ولت و ۸۵ صدم آمپر هست سوخته بود
بازش...
-
تفاوت در شناسایی میکرو توسط پروگرامر و نام روی میکرو
سلام دوستان.من چند تا میکرو ATTINY2313 خریدم به امید اینکه همین شماره باشه.اما از شانس ما...
-
mahakeng یک موضوع ایجاد کرده عدم شناسایی پروگرامر st link v2 در رایانه و چشمک زدن led قرمز پروگرامرin STMعدم شناسایی پروگرامر st link v2 در رایانه و چشمک زدن led قرمز پروگرامر
در زمان کار با st link V2 و پروگرام کردن میکرو stm32f030 که خودم بردش رو زدم بهو چراغ قرمز روی...