اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
محدود کردن جریان
سلام من یه منبع تغذیه دارم. بین 0 تا 12 ولت متغیر ولتاژشه و 2 آمپر هم غیر قابل تغییر جریان...جدیدترین ویرایش توسط Venomax; ۲۱:۱۳ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵.
-
منبع تغذیه سویچینگ 700W امپلی فایر دوبل 50
سلام دوستان بنده منبع تغذیه سویچنگ 700W از داخل you_tube پیدا و شروع به ساختنش کردم
بعد...جدیدترین ویرایش توسط emanbaghrean; ۰۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۷/۱۴.
-
مدار سافت استارت Soft Start
با سلام و درود،
بنا به درخواست دوستان، در این تاپیک مدار سافت استارت قرار داده شد:
مدار بالا تقریبا ساده ترین...
- تشکرها 6
-
مشکل در منبع تغذیه
سلام من یک مدار تغذیه با lm317 و 2n3055 ساختم
ولی مشکل اینه که دقیقا ولتاژ ورودی رو در...جدیدترین ویرایش توسط AmirhosseinPoostchi; ۱۵:۴۱ ۱۴۰۳/۰۵/۲۲.
-
خراب شدن ماژول کاهنده باک
سلام
من یه کاهنده باک ۲۰ آمپری خریده بودم ( به جای مولتی ترن ها ولوم متصل کردم و برای...جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۱۶:۲۵ ۱۴۰۳/۰۴/۲۷.
-
مدار محافظ اضافه جریان
درود بر شما یه مدار محافظ اضافه جریان \ اتصال کوتاه برای منبع تغذیه م طراحی کردم خواستم...جدیدترین ویرایش توسط Amirali701; ۰۰:۳۵ ۱۴۰۳/۰۴/۲۶.
-
مدار تشخیص ولتاژ
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
کسی طراحی مداری رو بلده که در محدوده مثلاً 10ولت یه...
-
مدار تشخیص ولتاژ
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
کسی طراحی مداری رو بلده که در محدوده مثلاً 10ولت یه...
-
مشکل در ولوم تغییر ولتاژ منبع تغذیه
سلام به همه دوستان
بنده یک منبع تغذیه متغیر ساختم ولی مشکلی که دارم، سَره...جدیدترین ویرایش توسط mdeleco; ۱۲:۲۴ ۱۴۰۳/۰۳/۱۴.
-
سوال مشهور مصاحبه ها
سلام دوستان.
یکی از سوالات متداول مصاحبه های دانشگاه ها و استخدام که البته یه ذره...
-
چپگرد، راستگرد اتوماتیک موتور DC
سلام
امکان اتصال مستقیمِ خروجی ماژول پالس EN555 به پایه تحریک رله مخابراتی وجود داره؟...جدیدترین ویرایش توسط Hossein_farzizad; ۰۹:۳۳ ۱۴۰۲/۱۲/۰۲.
-
اعلان شارژ
دوستان سلام وقت بخیر
یک مدار میخواستم که سطح ولتاژ با تری به ۱۴.۴ رسد ال ای دی سبز و به ۱۲ و پایین تر رسید سبز روشن بشه راهنمایی میکند ؟...
-
طراحی یک مدار ساده الکترونیکی
سلام لطفا راهنمایی کنید با چه عناصری مداری طراحی کنم که یه سنسور لرزشی حرکتی یه موتور...
-
کنترل جهت چرخش موتور یونیورسال
سلام خدمت مهندسین عزیز.
بنده یک عدد موتور یونیورسال آبمیوه گیری دارم و میخوام جهت...جدیدترین ویرایش توسط @ali aga; ۰۹:۴۲ ۱۴۰۲/۰۸/۱۱.
-
مدار استارت استاپ
درود
میخواستم بدونم میشه یه مدار شبیه استارت استاپیکه با کنتاکتورها بسته میشه...