سلام دوستان بامرام امیدوارمکه خوبباشید
من یه پرینتر Canon مدل Lbp2900 دارم که از طریق...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
وای*فای دار کردن پرینتر سیمی
-
وای*فای دار کردن پرینتر سیمی
سلام دوستان بامرام امیدوارمکه خوبباشید
من یه پرینتر Canon مدل Lbp2900 دارم که از طریق...
-
خاموش و رونش کردن ال ای دی نواری 12 ولت با میکروکنترلر ؟
سلام برای روشن و خاموش کردن ال ای دی نواری۱۳ ولت بصورت چشمک زن استفاده از ماسفت و شکل زیر مناسب است ؟ قطعه دیگری لازم نیست اضافه کنم ؟
...
-
خطای Failed to execute MI command در پراگرام کردن stm32
سلام
وقتتان بخیر
قصد پراگرام کردن در Cube IDE با این st link v2 فلشی ها را دارم
که...جدیدترین ویرایش توسط Quantum.; ۱۸:۱۶ ۱۴۰۱/۱۰/۰۱.
-
دانلود کردن برنامه آپلود شده روی بردهای آردوینو
دوستان لطفا بفرمایین از چه طریقی میشه برنامه یی که روی یک برد آردوینو آپلود کردیم را...
-
نحوه پروگرام کردن STM32G0؟
سلام دوستان میکروکنترلر stm32g0 بررسی میکردم که دیدم پایه BOOT0 با SWCLK یکیه شده نحوه پروگرام کردن به چه صورت هستش؟جدیدترین ویرایش توسط xparsi; ۲۲:۳۸ ۱۴۰۱/۰۸/۱۶.
-
پیدا کردن پایه های مربوط به LCD
سلام خدمت دوستان عزیز،
برام یه برد آوردن که این برد یه میکرو ATmega16 داره و قسمت نمایشگر...جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۱:۵۱ ۱۴۰۱/۰۸/۱۶.
- تشکرها 1
-
درایو کردن ال ای دی ۳.۳ ولت خاص
سلام دوستانبنده ی ای ای دی دارم ک ولتاژش ۳.۳ ولت هست و جریان مصرفیش ۰.۸۸ آمپراین ال ای...
-
داغ کردن شارژر گوشی
دلیل داغ شدن شارژر گوشی در حین شارژ چیست البته به بعضی گوشی ها مشکل نداره با بعضی ها داغ میکنه اونم بیش از حد
-
Tanha7 یک موضوع ایجاد کرده پرسش درباره*ی وصل کردن ولتاژ 3.3+ پاور کامپیوتر به جای باتری 3 ولت سکه*ایin منابع تغذیهپرسش درباره*ی وصل کردن ولتاژ 3.3+ پاور کامپیوتر به جای باتری 3 ولت سکه*ای
سلام
چنان که می*دانید در بسیاری از وسائل از باتری 3 ولت سکه*ای استفاده می*شود. آیا...جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۹:۳۸ ۱۴۰۱/۰۶/۱۸.
-
Hamid.shahan یک موضوع ایجاد کرده چطور میشه از کلید پاور یک ماژول برای روشن کردن بقیه ماژول ها استفاده کرد؟in مدارات صوتیچطور میشه از کلید پاور یک ماژول برای روشن کردن بقیه ماژول ها استفاده کرد؟
سلام و درود.
یک ماژول بلوتوث داریم که دکمه خاموش و روشن سوئیچ زن داره.
یعنی وقتی...
-
پروگرم کردن stm32 توسط یک میکروکنترلر واسط
سلام دوستان .
من نیاز دارم که بتونم stm32 توسط یک میکروکنترلر دیکه مثل stm یا avr پروگرم...
-
موازی کردن دیود زنر با رله
سلام بر دوستان
من یک رله 12 ولتی دارم. اما در مداری که میخواهم استفاده کنم تغذیه 17...
-
هشدار در مورد موازی کردن چند ماژول تاچ mpr121 - مقاومتهای پول آپ را قطع نکنید
بیش از یکی از این ماژول ها را می توان با یک کانال i2c استفاده کرد . برای این کار باید پایه...
-
نحوه روشن کردن 30 عدد LED با میکروکنترلر و با کمک ماسفت ؟
سلام و وقت بخیر از ساختار زیر و با کمک یک ماسفت نوع n میخوام 30 عدد led را روشن کنم یعنی...