سلام و وقت بخیر.
هدف از این تاپیک طراحی مدار گیت درایور هست که با استفاده از آی سی...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
طراحی گیت درایور
-
استفاده از دیود زنر برای محافظت از گیت ماسفت های های ساید پل H
سلام؛آیا قرار دادن دیود زنر برای محافظت از ماسفت ها طبق شکل زیر مشکلی برای ماسفت های بالایی ایجاد نمیکنه؟
...
-
روشن و خاموش کردن مدار با یک تک سوییچ با گیت های منطقی
چه طور میشه با یه تک سوییچ یه مدار رو روشن و با زدن همون تک سوییچ مدار رو خاموش کرد با...
-
افزایش جریان با گیت نات؟
سلام دوستان ما برای ساخت یک بافر در ساده ترین حالت از یک گیت نات استفاده میکنیم.
...
-
کاربرد گیت های منطقی در بعضی مدارات آنالوگ ؟
سلام در بعضی مدارات آنالوگ یکسری گیت های منطقی دیده می شود مانند مدار زیر که یک مدار...
-
محاسبه مقاومت گیت برای تریستور scr
سلام بر دوستان.
من میخواستم روش محاسبه مقاومت گیت تریستور scr را بدانم.
تریستور من bt151 است. این هم دیتا شیت BT151
مدار زیر...
-
نحوه موازی کردن مقاومت از گیت تا زمین در پل H
سلام بر دوستان
نحوه موازی کردن مقاومت از گیت تا زمین در پل H به شکل زیر صحیح است؟...جدیدترین ویرایش توسط mehrannohtanipour; ۱۵:۳۵ ۱۳۹۹/۰۸/۰۲.
-
ولتاژ گیت سورس
سلام بر دوستان
جدول زیر مربوط به ماسفت شماره irf3205 می باشد.
میزان ولتاژ گیت سورس...
-
جریان گیت ماسفت
سلام بر دوستان
حداکثر جریان گیتی که یک ماسفت در زمان راه اندازی خود میکشد چقدر است؟...جدیدترین ویرایش توسط mehrannohtanipour; ۰۱:۰۴ ۱۳۹۹/۰۷/۱۲.
-
مشکل با ولتاژ بین مثبت و گیت ماسفت
سلام من یه مشکل برایم پیش آمده مشکل این است من یک مدار برای کنترل نور وزمان خاموش و...جدیدترین ویرایش توسط alirezaabasi1; ۰۹:۲۱ ۱۳۹۸/۰۵/۰۲.
-
کمک برای درایو ماسفت N به صورت های ساید بدون گیت درایور تا فرکانس حداکثر 100 هرتز
سلام
در خواست کمک برای درایو کردن ماسفت N به صورت های ساید بدون گیت درایور تا فرکانس...
-
تاثیر مقاومت درونی گیت و شیب پالس ورودی ؟؟؟؟
سلام
در مدل سازی ماسفت یک مقاومت سری شده با گیت internal gate resistor وجود داره
یعنی زمانی...
-
نوع تحریک گیت ماسفت
با سلام
سوالی که دو روزه در موردش دارم بررسی میکنم و به نتیجه ای نرسیدم ممنون میشم...
-
گیت درایور! افزایش ولتاژ پالس منطقی
دوستان برای افزایش ولتاژ پالس مربعی(بدون به هم خوردن رایزینگ اج و فالینگ اج) چه کنم!...
-
اگر میخواهید بدانید چطور یک پردازنده با گیت ساده NAND ساخته می شود، این لینک را ببینید
سلام
در لینک زیر با استفاده از NAND میبینید که کلیه ماژولهای لازم برای ساخت یک پردازنده و در نهایت یک پردازنده ساخته می شود.
http://nandg...
- تشکرها 2