ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2006/09/02
    تهران
    348
    2

    مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    يك برنامه نوشتم با Mscomm تو VB كه به راحتي تونستم Data از ميكرو AVR بگيرم و بفرستم ولي وقتي ميخوام اين برنامه رو روي 2 تا كامپيوتر بريزم و مثل Hyper Terminal بتونم با هم Chat كنيم نميشه
    و هيچي نه ميفرسته نه ميگيره ؟؟؟؟ دليلش چيه ؟ كابل درسته و تنظيمات باد و STop bit و بقيه چيزا درسته .....
    حتي يكي از دوستام اين برنامه رو با دلفي نوشت و دقيقن همين مشكل رو با همون برنامه اون داشتم .
    با همون كابل و همون 2 تا كامپيوتر تونستم با hyper terminal و پورت سريال Chat كنم ولي با برنامه من نشد چرا ؟؟؟؟؟
    در واقع اين رو هم ميخوام بدونم hyper terminal از چه پروتكلي استفاده ميكنه كه ميتونه اين كارو بكنه ولي من نميتونم ؟؟؟
    صفحه hyperTerminal رو چجوري ميشه بزرك كرد كه تو يك خط كاراكتر هاي بيشتري جا بگيره ؟؟
    خيلي خيلي فوريه و واجب .... لطفا سوال حاشيه اي نكنيد و بحث رو هم عوض نكنيد
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    33

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    سلام. خوبي ايمان جان؟
    زماني كه پورت 2 تا كامپيوتر رو بهم وصل كردي، دقت كردي كه زمين ها به هم وصل بشن بعد RxD يكي به TxD اونيكي وصل بشه؟
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2006/09/02
    تهران
    348
    2

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    عزيز دلم من كه گفتم كابل سالمه چون با همون كابل با AVR ديتا هم ارسال كردم هم دريافت
    بله 2 به 3 و 3 به 2 و 5 به 5 وصله و بدنه ها رو هم وصل كردم .
    خوبه گفتم ...... !!!
  4. #4
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    33

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    نقل قول نوشته اصلی توسط iman4web
    عزيز دلم من كه گفتم كابل سالمه چون با همون كابل با AVR ديتا هم ارسال كردم هم دريافت
    بله 2 به 3 و 3 به 2 و 5 به 5 وصله و بدنه ها رو هم وصل كردم .
    خوبه گفتم ...... !!!
    سلام. خوبي ايمان جان؟
    ببخشيد من با عجله پاسخ دادم.
    ايده به ذهنم نميرسه كه مشكل از كجاست يه چيزي رو اگه ميتوني امتحان كن، زماني كه 2 تا كامپيوتر رو به هم متصل كردي همزمان به ميكرو هم متصل كن ببين دريافت ميكنه يانه . اگه دريافت كرد، عمليات رو عكس كن با اونيكي كامپيوتر بفرست ببين باز ميكرو ميتونه بخونه يا نه.
    دوستان ديگه كمك كنن ممكنه اشكال از چيه باشه؟
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  5. #5
    2006/03/21
    1,034
    3

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    سلام ايمان جان
    hyper terminal يه سري تنظيمات داره اون ها رو ديدي؟
    از نوار file گزينه properties رو ببين
    شايد بتونه كمك كنه :rolleyes:
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست
  6. #6
    2006/09/02
    تهران
    348
    2

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    محمد جان بالا رو با دقت خوندي ؟
    مشكل من با Hyper نيست
    مشكل برنامه اي هست كه با VB يا دلفي مينويسم . كه چرا مثل Hyper كار نميكنه و نميشه با 2 تا كامپيوتر باهاش چت كرد ؟؟؟
    اون تنظيمات رو هم تو Hyper ديدم ..... من با hyper بزرگ شدم 5-6 سال فقط تو شبكه هاي BBS با Hyper كار ميكرديم
    منظورم شبكه هاي باسط و ساتراپ و پيام و مهسان و .........
  7. #7
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    سلام.
    سورس برنامه رو بگذارید ببنیم چطوره که کار نمیکنه.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2006/09/02
    تهران
    348
    2

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    سورس برنامه دلفي يا VB رو ميخواهيد ؟؟
  9. #9
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    جفتشو اگر بگذارید که بهتر میشه.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2007/01/24
    تهران
    75
    0

    پاسخ : مشكل با پورت سريال و برنامه VB

    سلام این اولین پست منه البته من بالا رو خوندم و در این مورد به نظرم چیزی نرسید اما من برای ساختن chat توی vb از winsock استفاده می کنم در ضمن توی شبکه هم کار میکنه. :smile:
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. مشكل با lcd كاركتري و ارتباط ميكرو با پورت سريال
    توسط shahab.f.c در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/07/27, 10:42
  2. مشكل با پورت سريال در متلب
    توسط leila.a در انجمن Matlab
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 22:20
  3. برنامه تست پورت سريال
    توسط 30sharp در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/11, 22:59
  4. اشکال برنامه نويسي سي پورت سريال
    توسط 81137037 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2007/03/18, 00:14
  5. اتصال دستگاه به پورت سريال و مشكل دريافت ديتاي ناقص (كمك )
    توسط iman4web در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2006/12/15, 09:21

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •