ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2009/05/17
    9
    0

    سوال در مورد ارتباط matlab با atmega 32

    با سلام
    من مي خوام بدونم اكه با matlab يك داده اي مثل a=20 را با سريال بورت به atmega بفرستم آيا atmega قادر است كه داده مربوطه را دريافت نمايد
  2. #2
    2007/02/10
    92
    3

    پاسخ : سوال در مورد ارتباط matlab با atmega 32

    سلام
    بله میتواند . در پورت سریال داده ها 8 بیتی ارسال می شوند . یعنی از 1 تا 255 میتوانید بفرستید و برای اعداد بزرگتر باید ان را به صورت هشت بیت هشت بیت جدا بفرستید و در مبدا دو باره تبدیل کنید
  3. #3
    2008/02/22
    10
    1

    پاسخ : سوال در مورد ارتباط matlab با atmega 32

    نقل قول نوشته اصلی توسط fattahiyam
    با سلام
    من مي خوام بدونم اكه با matlab يك داده اي مثل a=20 را با سريال بورت به atmega بفرستم آيا atmega قادر است كه داده مربوطه را دريافت نمايد
    بله
    باید به وسیله درگاه usart میکروکنترلر و آی سی max232 میکرو رو به پورت سریال وصل کنید.
    سپس برای خواندن اطلاعات در matlab باید از دستورات زیر استفاده کنید.

    s = serial('com15&#039
    s.BaudRate = 57600
    s.InputBufferSize = 5000
    fopen(s)
    data = fread(s,1)

    ba in kar 1 byte az vorodi mikhunid

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. ارتباط دو طرفه spi يين دو atmega
    توسط mnr73 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/01/07, 12:00
  2. یه سوال در مورد atmega 8 مدل SMD
    توسط haji125 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/12/06, 21:39
  3. سوال در مورد پیاده سازی load flow در نرم افزار matlab
    توسط ارش کیفی در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/08/23, 13:24
  4. سوال در مورد atmega
    توسط fattahiyam در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/06/03, 11:08
  5. سوال در مورد پایه تولید کننده پالس atmega
    توسط mahmood karimi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2006/12/14, 00:16

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •