ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 6 123456 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 52
  1. #1
    2007/10/15
    6
    0

    دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز

    یک سوال در مورد پردازش تصویر چند دوربین برای من پیش اوومده،ما 4 دوربین یا بیشتر داریم که وبکمهای معمولی هستن که از طریق پورت usb یا یه هاب یو اس بی به کامپیوتر وصل شدن و هر کدوم از این وبکمها بای کار جداگانه ای انجام بدن ،منظورم اینه که تصاویر متفاوتی از یکدیگر رو میبینند و بررسی میکنند.

    سوالات من از این قراره:
    1- اصلا ویندوز میتونه از چند دوربین usb به صورت همزمان پشتیبانی کنه و اگر میتونه ابزار مدیریت خاصی وجود داره؟
    2- این که مطلب این قابلیت رو داره؟آیا خودش قابلیت انتخاب دوربین رو داره یا ما باید بیایم از خود ویندوز شروع کنیم و هربار یکی از دوربینها رو روی خروجی تصویر ویندوز قرار بدیم و بعد با مطلب یکی یکی تصاویر دروبینها رو بگیریم؟(این زیاد دلچسب من نیست کاش بشه همزمان تصاویر رو در مطلب داشته باشیم...منظورم ویدئوی 30 فریمیشونه ...نه عکس)
    3- اگه گزینه 2 درست باشه چطور میشه این مدیریت رو با برنامه نویسی به صورت خودکار انجام بدیم؟یعنی چطور به این تنظیمات میتونیم دسترسی داشته باشیم؟

    از تمام دوستان خواهش میکنم کمک کنند ...هر کسی هر اطلاعی داره میتونه مفید باشه....دستتون درد نکنه
  2. #2
    2007/06/28
    2,405
    20

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    نقل قول نوشته اصلی توسط elya
    با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز

    یک سوال در مورد پردازش تصویر چند دوربین برای من پیش اوومده،ما 4 دوربین یا بیشتر داریم که وبکمهای معمولی هستن که از طریق پورت usb یا یه هاب یو اس بی به کامپیوتر وصل شدن و هر کدوم از این وبکمها بای کار جداگانه ای انجام بدن ،منظورم اینه که تصاویر متفاوتی از یکدیگر رو میبینند و بررسی میکنند.

    سوالات من از این قراره:
    1- اصلا ویندوز میتونه از چند دوربین usb به صورت همزمان پشتیبانی کنه و اگر میتونه ابزار مدیریت خاصی وجود داره؟
    2- این که مطلب این قابلیت رو داره؟آیا خودش قابلیت انتخاب دوربین رو داره یا ما باید بیایم از خود ویندوز شروع کنیم و هربار یکی از دوربینها رو روی خروجی تصویر ویندوز قرار بدیم و بعد با مطلب یکی یکی تصاویر دروبینها رو بگیریم؟(این زیاد دلچسب من نیست کاش بشه همزمان تصاویر رو در مطلب داشته باشیم...منظورم ویدئوی 30 فریمیشونه ...نه عکس)
    3- اگه گزینه 2 درست باشه چطور میشه این مدیریت رو با برنامه نویسی به صورت خودکار انجام بدیم؟یعنی چطور به این تنظیمات میتونیم دسترسی داشته باشیم؟

    از تمام دوستان خواهش میکنم کمک کنند ...هر کسی هر اطلاعی داره میتونه مفید باشه....دستتون درد نکنه
    سلام ...................

    سیستمی که شما سوالشو مطرح کردید احتمالا رفتاری مشابه این سیستم های امنیتی داره؛ درسته؟ چند تا نکته هست که باد بهشون توجه کنید .. اول اینکه دوربین ها هرگز به تنهایی رل بازی نمیکنن و باید به صورت شبکه با یه پروتکل خاص؛ به یه هسته یا همون Master که توی اتاق کنترل مستقر هست؛ وصل بشن .. پس نکته ی خیلی مهمی که در این مورد وجود داره اینه که باید به یه پروتکل شبکه ی خیلی معمولی فکر کنید .. پروتکلی که بتونه با تایمینگ مشخص؛ به دوریبن ها خروجی بده یعنی بتونه خروجیشون رو کنترل کنه .. حالا اینجا دوتا بحث به وجود میاد .. یا اینکه صفحه ی نمایش شما قابلیت نمایش چند تصویر همزمان رو داشته باشه که میشه با پروتکلی که نوشتید به صورت همزمان خروجی هارو Active کنید .. (در اصطلاح Refresh انجام بدید ..) یا اینکه صفحه ی نمایش فقط میتونه در هر زمان یه تصویر رو نمایش بده .. اینجا دیگه باید سوئیچ کنید خروجیهاتون رو .. مطلب دوم اینکه نوع دوربین هایی که استفاده میکنید باید از مدل های IP Camera باشه .. یعنی چی؟ یعنی خروجیش دیجیتال باشه و بتونه در شبکه با پروتکلی که مینویسید هماهنگ بشه .. یه پروتکلی که خیلی میتونه کمکتون کنه و توی اینترنت هم ازش استفاده میشه پروتکل Internet یا همون انتقال دیتاگرام ها هست .. اونجا میشه نشون داد که تصاویر خروجی اگه به صورت همزمان ارسال بشن؛ نمیتونن همزمان نمایش داده بشن .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  3. #3
    2007/07/26
    تهران
    123
    0

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    سلام.
    براي پردازش تصوير ربات فوتباليست small size دنبال دوربين مي گردم. اگر از دوستان كسي در اين زمينه كار كرده. و دوربيني با وضوح رنگ ، رزولوشن و سرعت بالا سراغ داره ممنون مي شم مشخصاتش رو بده.
  4. #4
    2007/06/28
    2,405
    20

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    نقل قول نوشته اصلی توسط Far-Afzun
    سلام.
    براي پردازش تصوير ربات فوتباليست small size دنبال دوربين مي گردم. اگر از دوستان كسي در اين زمينه كار كرده. و دوربيني با وضوح رنگ ، رزولوشن و سرعت بالا سراغ داره ممنون مي شم مشخصاتش رو بده.
    سلام .......................

    برای کار رباتیک؛ اگه از دوربین هایی با خروجی آنالوگ استفاده نکنید بهتره .. چرا؟ چون باید یه Frame Grabber براش تهیه کنید و با دوربینتون سنکرونش کنید .. این کار خوبه به شرطی که دقت کار براتون زیاد تاثیر گذار نباشه؛ یا خوبه، اگه شما به کشیده شدن بار اضافی از CPU زیاد اهمیت ندید؛ یا این خوبه اگه تغذیه ی اون رو که معمولا 12 ولت هست، بتونید راحت مشکلش رو رفع کنید, یا این خوبه اگه ارتباط Frame Grabber با دوربین به واسطه ی کابل و حذف نویز و اینا براتون زیاد مهم نباشه .. امــا کار رباتیک همه ی این موارد رو باید در نظر بگیره .. پس باید به فکر نوع دیگه ای از دوربین ها باشیم ..

    نوع پیشنهادی ای که خود ما هم برای کار رباتیک ازش استفاده میکنیم؛ IP Camera هست .. اینا خروجیشون دیجیتاله؛ پس دیگه مشکل Frame Grabber رو نداریم .. به دلیل نبودن Frame Grabber و محاسبات Capture که اونجا باید توی هر سیکل به صورت پارالل انجام میشد؛ دیگه مشکل بار اضافی بر روی CPU رو نداریم .. نکته ی دیگه ای که توجه به اون خیلی مهمه لنز دوربین، در اصطلاح سرخود هست و بنابر این نیاز به خرید یه لنز جدا و Fit کردنش با دوربینمون نداریم .. این Fitting خیلی درد سرها داره که با سرخود بودن؛ میتونیم از کنار همه ی اونا بگذریم .. نکته ی بعدی ای که این نوع دوربینها دارن اینه که میتونیم توی شبکه ازشون استفاده کنیم؛ چرا؟ چون خروجیشونن فریم های تصویری دیتا هست و به سادگی میتونیم توی یه شبکه ی IPV4 یا TCP/IP ازشون استفاده کنیم بدون اینکه بخوایم برای قالب تبدیل فریم های تصویر تصمیم گیری یا تغییر خاصی انجام بدیم .. یه نکته ی دیگه قیمت تمام شده ی این دوربین هاست .. به دلیل اینکه دوربین ما فریم سرخود داره و خروجیش دیجیتاله ( نیاز به Frame Grabber و ابزار و کابل های Attachment اون نداره .. ) میتونیم ادعا کنیم که قیمت تمام شدش خیلی کمتر و هزینه ی مصرفی اون بسیار به صرفه تر هست .. یه نکته ی دیگه ای که برای ای دوربین ها مهمه FOV اونهاست .. FOV به چه معناست؟ همون میدان دید قابل دسترس دوربین به ازای تغییرا Zoom لنز دوربین .. اینم میتونه خیلی تعیین کننده باشه .. اگه میخواید به یه فاکتور مطمئن برسید؛ روی 1/2 اینچ حساب باز کنید .. (توی بازار معمولا 1/3 میفروشن..) .. و نکته ی آخری که الان توی ذهنم هست اینه که اگه بخواید دوربینتون Application های Motional رو پوشش بده، یعنی بتونه بچرخه؛ به محور قائم و افق؛ باید از مدل های PTZ استفاده کنید .. حالا بعضی تیم ها میان دوربین Non-Motional میگیرن و حرکت اون رو میدن به بخش مکانیکال؛ یعنی دو تا سروو موتور برای حرکت های عمودی و افقی .. اوه؛ خدایا؛ یه نکته ی دیگه هم یادم اومد: اگه میخواید دوربینتون Wifi باشه باید یه access point هم براش بخرید و بذارید کنار دوربینتون و از اون طرف؛ توسط یه اپراتور؛ اطلاعات دریافتی رو کنترل کنید .. مدل های پیشنهادی ای که میتونم بهتون معرفی کنم رو در زیر براتون میذارم .. موفق باشید ..

    Samsung-snp3300 Brochure

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    Samsung-snp3300 User Manual

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت




    SCC-C6475 Brochure

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    SCC-C6475 User Manual

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت




    SNC-L200 User Manual

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  5. #5
    2006/11/09
    زیره آسمون آبی
    177
    1

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    سلام
    A=videoinput('winvideo',device);
    با کد بالا وبکم برای متلب معرفی می شود.
    device:مشخص می کند از کدام وبکم می خواهید استفاده کنید که باید مقدار 1و2و3و4و... باشد.
    برای دو وبکم بصورت زیر تعریف می شود:
    A=videoinput('winvideo',1);
    B=videoinput('winvideo',2);


    یاحق
    گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
    [glow=red,2,300]R[/glow]
    [glow=green,2,300]G[/glow]
    [glow=blue,2,300]B[/glow]
  6. #6
    2007/06/28
    2,405
    20

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    سلام .................

    یه مساله ای که وجود داره بحث همزمان بودن اونهاست .. یه Library هست که برای کنترل دوربین ها به صورت ActiveX نوشته شده و نسخه ی مجانی اون هم توی نت هست .. نمیدونم ولی فکر کنم با توجه به مطالب که توی PM برام توضیح دادید این بتونه کمکتون کنه .. لینک زیر همه ی اون اطلاعاتیه که میتونید در مورد این Library کسب کنید (اعم از خود تابع؛ مانوآل راهنماش و سایر توضیحاتش ..) .. راستی تا یادم نرفته؛ اسمش رو هم بگم: VideoOCX .. توی قسمت زیر هم یه Hint از تابع رو میتونید بخونید .. موفق باشید ..

    VideoOCX is an ActiveX control that allows programmers to easily integrate video capture and image processing capabilities into their software applications

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  7. #7
    2007/07/15
    3
    0

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    با سلام خدمت همه اعضای عزیز سایت
    می خواستم بدونم چه طور می شه تصویر دریافتی از وب کم را به طور مستقیم به دیتا تبدیل کرد
    و آن را به پورت سریال فرستاد
    البته بدون نرم افزار مطلب
  8. #8
    2007/06/28
    2,405
    20

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad555
    با سلام خدمت همه اعضای عزیز سایت
    می خواستم بدونم چه طور می شه تصویر دریافتی از وب کم را به طور مستقیم به دیتا تبدیل کرد
    و آن را به پورت سریال فرستاد
    البته بدون نرم افزار مطلب
    سلام ....................

    البته سوالتون زیاد مربوط به پردازش تصویر نمیشه ولی میتونیم روش صحبت کنیم .. کارتون چیه؟ شبیه کارت Capture .. اونجا چه اتفاقی میوفته؟ مثل یه A to D عمل میشه .. سیگنال به دیجیتال و برعکس .. حالا شما میتونید یه مرحله از این سیکل رو حذف کنید؛ چطوری؟ یه دوربین با خروجی دیجیتال بگیرید و فریم به فریم بدید به کامپیوتر تا بخونه .. خروجیش سریاله معمولا .. IP Camera.. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  9. #9
    2007/10/07
    تهران
    128
    0

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسام الدین


    سلام ...................

    سیستمی که شما سوالشو مطرح کردید احتمالا رفتاری مشابه این سیستم های امنیتی داره؛ درسته؟ چند تا نکته هست که باد بهشون توجه کنید .. اول اینکه دوربین ها هرگز به تنهایی رل بازی نمیکنن و باید به صورت شبکه با یه پروتکل خاص؛ به یه هسته یا همون Master که توی اتاق کنترل مستقر هست؛ وصل بشن .. پس نکته ی خیلی مهمی که در این مورد وجود داره اینه که باید به یه پروتکل شبکه ی خیلی معمولی فکر کنید .. پروتکلی که بتونه با تایمینگ مشخص؛ به دوریبن ها خروجی بده یعنی بتونه خروجیشون رو کنترل کنه .. حالا اینجا دوتا بحث به وجود میاد .. یا اینکه صفحه ی نمایش شما قابلیت نمایش چند تصویر همزمان رو داشته باشه که میشه با پروتکلی که نوشتید به صورت همزمان خروجی هارو Active کنید .. (در اصطلاح Refresh انجام بدید ..) یا اینکه صفحه ی نمایش فقط میتونه در هر زمان یه تصویر رو نمایش بده .. اینجا دیگه باید سوئیچ کنید خروجیهاتون رو .. مطلب دوم اینکه نوع دوربین هایی که استفاده میکنید باید از مدل های IP Camera باشه .. یعنی چی؟ یعنی خروجیش دیجیتال باشه و بتونه در شبکه با پروتکلی که مینویسید هماهنگ بشه .. یه پروتکلی که خیلی میتونه کمکتون کنه و توی اینترنت هم ازش استفاده میشه پروتکل Internet یا همون انتقال دیتاگرام ها هست .. اونجا میشه نشون داد که تصاویر خروجی اگه به صورت همزمان ارسال بشن؛ نمیتونن همزمان نمایش داده بشن .. موفق باشید ..
    آقا حسام در این مورد مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    درسته که ویندوز نمیتونه چند تصویر رو با هم نشون بده اما چون matlab دسترسی مستقیم به پورت ها داره شاید بشه کاری کرد که هر دو رو از 2 تا از زیر شاخه های hub مرکزی usb بخونه بعد با هم ترکیبشون کنه و نمایش بده مثلا در کنار هم اونها رو نمایش بده نصف تصویر برای اولی نصفش برای دومی توی سیستم های امنیتی هم این کار میشه ولی اونجا به کامپیوتر وصل نمیکنند مستقیم سخت افزاری ترکیب میکنند که البته سرعتش خیلی بالاتر باید باشه!

    حالا سوال من اینه که با این تفاصیر میشه یه جوری بیخیال شبکه شد یا اینکه نه امکانش نیست؟؟؟؟
    :question: :question: :question: :question: :question: :question:
  10. #10
    2008/05/15
    364
    2

    پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

    man nemitunam farsi benvisam!
    man ghablan ba labview in kar ro kardam!
    2ta ba ham khundam,moshkeli ham nabud!
    ba matlab ham fek mikonam beshe,faghat soratesh kheili paeine!
    2ta dastur ke poshte ham midid baraye 2 dorbine mokhtalef,error mide?
    زندگي يعني لذت ياد گرفتن و ياد دادن
صفحه 1 از 6 123456 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 52

موضوعات مشابه

  1. آمـوزش پـردازش تـصـویـر
    توسط فرشاد اکرمی در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2016/02/11, 09:58
  2. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2013/04/12, 23:07
  3. کـاربـرد پـردازش تـصـویـر
    توسط Z A H R A .GH در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2013/03/14, 00:36

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •