ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل در C

  1. #1
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    مشکل در C

    سلام
    آقا این یه تیکه برنامه زیر ، حسابی منو گیج کرده! چون تازه دارم C رو یاد می گیرم. رسیدم به استراکچر ها. حالا تو برنامه زیر ، قسمت های های لایت شده رو نمی فهمم. اولا که قسمت های لایت شده بالا چیه؟ تعریف الگوی تابع هست یا تعریف متغیر های یک استراکچر؟ اینجوری نه استراکچره نه تابع! ( البته با چیزایی که من بلدم! )

    #include "stdio.h"
    struct s_type{
    int i;
    double d;
    }var1;
    [glow=red,2,300]struct s_type f(void);[/glow]
    void main (void)
    {
    var1=f();
    printf("%d %lf",var1.i,var1.d);
    }
    [glow=red,2,300]struct s_type f(void)
    {
    struct s_type temp;
    temp.i=100;
    temp.d=123.23;
    return temp;[/glow]
    }

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    پاسخ : مشکل در C

    ببخشید که اول و آخر برنامه علامت های # و ; جابجا شدن :redface: بهتر از این نشد

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2006/10/28
    esfahan
    79
    0

    پاسخ : مشکل در C

    مراحل برنامه را به انگلیسی برات توضیح میدمچون دارم dc می شم
    1.identify a structure to name s_type
    2.identify a variable from s_type to name var1
    3.identify a function to name f which retuen a variable type of s_type
    4.calling f function and put its parameter to var1(both of them are likely)

    about f function
    in the function identify a variable to name temp type of s_type and numeric its parameters and then return it that apply for var1 in main program

    bye
    we are here,it must be done
  4. #4
    2007/04/16
    8
    0

    پاسخ : مشکل در C

    سلام این تابعیه که مقداری که برمیگردونه از نوع structure هست. موفق باشی
  5. #5
    2007/03/30
    8
    0

    پاسخ : مشکل در C

    #include "stdio.h"

    struct s_type
    {
    int i;
    double d;
    }var1;

    struct s_type f(void);

    void main (void)
    {
    var1=f();
    printf("%d %lf",var1.i,var1.d);
    }
    struct s_type f(void)
    {
    struct s_type temp;
    temp.i=100;
    temp.d=123.23;
    return temp;
    }
    کد شما این بالاست
    دقیقاً معادل کد زیر، فقط این کد حافظه کمتری داره
    =========>
    #include "stdio.h"

    int var1;

    int f();

    void main (void)
    {
    var1=f();
    printf("%d" , var1);//printf("%d %lf",var1.i,var1.d);
    }
    int f()
    {
    int temp;
    temp = 100;
    return temp;
    }

    حالا یه type جدید درست می کنیم به نام struct s_type
    هر جا int داریم از اینا می داریم
    ============>
    #include "stdio.h"

    struct s_type
    {
    int i;
    double d;
    };

    struct s_type var1;

    struct s_type f(void);

    void main (void)
    {
    var1=f();
    printf("%d %lf",var1.i,var1.d);
    }
    struct s_type f(void)
    {
    struct s_type temp;
    temp.i=100; //for access to variable of new type using (variable of type) . (variable can to access) ----> temp . i
    temp.d=123.23;
    return temp;
    }
  6. #6
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    پاسخ : مشکل در C

    سلام
    ما تو اسمبلی دستوراتی به اسم های RR و RL داریم که محتوای یک رجیستر رو بدون برگردوندن بیت کری شیفت میدن. و در عوض دستورهای RRC و RLC با هر بار شیفت دادن ، بیت کری رو به ابتدای رجیستر اضافه می کنن. من معادل دو دستور اول رو توی زبان C می دونم ( به شکل زیر ). اما معادل RRC و RLC چیه؟
    reg=reg>>1;

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    پاسخ : مشکل در C

    کسی نمی خواد جواب بده؟ :sad:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2006/03/21
    1,034
    4

    پاسخ : مشکل در C

    سلام
    من دستور خاصی به ذهنم نمیرسه،مگر اینکه خودت براش با چند تا دستور بنویسی
    از چه کامپایلری استفاده می کنی؟
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست
  9. #9
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    پاسخ : مشکل در C

    سلام
    من از codevision استفاده می کنم. یعنی معادل این دستور ها تو C وجود نداره؟ این جوری که کار خیلی سخت میشه ... کاری که من می خوام بکنم ، دقیقا اینه که محتوای یک رجیستر رو شیفت بدم طوری که مثلا با شیفت دادن به راست ، بیت LSB بره و به جای MSB بشینه.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : مشکل در C

    سلام.
    منم اون زماني كه براي تابلو روان ميخواستم اين كار رو بكنم دستوري پيدا نكردم. دستي كدش رو نوشتم.
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)
    توسط ssaeid2000 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2008/10/07, 17:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •