ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: پورت سریال

  1. #1
    2009/08/01
    1
    0

    پورت سریال

    سلام دوستان
    لطفا کار کردن با پورت سریال در vb هر کی بلده به ما نیز بگه ممنونم
  2. #2
    2008/02/19
    2,296
    42

    پاسخ : پورت سریال

    سلام
    کدوم vb؟ وی بی 6 یا دات نت؟!
    البته هر دوشون تو یه مایه هست.
    یه کامپوننت پورت سریال بنداز رو صفحه مثلا به اسم serialport.
    مقدار خاصیت هاش رو از طریق پنجره مشخصات ست کن (مثل سرعت و شماره پورت و...).
    بعد با استفاده از دستور زیر پورت رو بازکن:
    serialport.open
    حالا میتونی با این دستور به پورت اطلاعات ارسال کنی:
    seial port.write("Your data in hera&quot
    فقط یادت باشه آخرش پورت رو با دستور زیر ببندی:
    serialport.close

    موفق باشید :smile:
  3. #3
    2007/05/02
    38
    0

    پاسخ : پورت سريال

    نقل قول نوشته اصلی توسط «•·.¸¸.·´¯`حامد`·. „.•¤*‹»
    سلام
    کدوم vb؟ وي بي 6 يا دات نت؟!
    البته هر دوشون تو يه مايه هست.
    يه کامپوننت پورت سريال بنداز رو صفحه مثلا به اسم serialport.
    مقدار خاصيت هاش رو از طريق پنجره مشخصات ست کن (مثل سرعت و شماره پورت و...).
    بعد با استفاده از دستور زير پورت رو بازکن:
    serialport.open
    حالا ميتوني با اين دستور به پورت اطلاعات ارسال کني:
    seial port.write("Your data in hera&quot
    فقط يادت باشه آخرش پورت رو با دستور زير ببندي:
    serialport.close

    موفق باشيد :smile:
    سلام
    ليست پورتها رو چطور بدست مياريد؟ توسط برنامه نويسي. مثلا com1.com2.com3 ......
    موضوع اين پست مال خيلي وقت پيشانشالا که جواب بدين :question:
  4. #4
    2011/04/28
    25
    1

    پاسخ : پورت سریال

    پیشنهاد می کنم برو سراغ سی شارپ البته قبلش این مقاله بسیار خوب رو بخون :
    به منظور ارتباط بين کامپيوتر و سخت افزار (سخت افزار هايي که توسط ميکروکنترلرهايي نظير ARM-PIC-AVR ... ) زبان برنامه نويسي c# کامپوننت بسيار مفيدي بنام serial port پيش بيني نموده است که براحتي طراحان سخت افزار و الکترونيک مي توانند با اين ابزار ارتباط برقرار کرده و اقدام به ارسال و دريافت ديتا با کمترين زحمت در برنامه نويسي داشته باشند.

    مقاله زیر به طور کامل به این موضوع پرداخته است :

    http://www.4shared.com/file/5F3BpaY6/serialC.html




نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. تبدیل پورت سریال به پورت پارالل
    توسط sinaitg در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/08/02, 22:54
  2. مبدل پورت سریال به پورت موازی (serial to parallel)
    توسط mjs1990s در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/03/25, 21:39
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/18, 23:37
  4. usb to com (پروژه تبدیل پورت یو اس بی به پورت سریال با ATmega8
    توسط mazdaxx در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/09/22, 07:27
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/26, 10:37

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •