ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2008/02/23
    دیار نصف جهان
    270
    3

    خوندن 1 منطقی از پورت سریال کامپیوتر و قرار دادن زمان و تاریخ رسیدن در دیتابیس

    سلام
    با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی
    بنده در یک زمان خاص به txd از پورت سریال میکرو فرمان یک شدن میدم.
    میخوام این یک رو بوسیله max232 به پورت سریال کامپیوتر بدم.
    و توسط هر زبان ویژوالی که شما دوستان عزیز مشخص می کنید چه زبانی :agree: این یک رو گرفته و تاریخ و ساعت رسیدن این یک روی پورت سریال رو از ویندوز در آورده و درون یک دیتا بیس که دارای ظرفیت بالایی از لحاظ تعداد ذخیره هست ذخیره کنم.
    در کل این یک مربوط به اینه که با خط تلفن ما تماس گرفته شده. ( که البته 16 خطه و با تکنیک هایی که گفتن اون تو این تاپیک جایز نیست ) حالا مخام یک آمار روزانه از این تماس ها رو روی کامپیوتر و در همون دیتا بیس داشته باشم.
    من در برنامه نویسی کامپیوتر هم تعطیل تعطیلم ها :applause:
    البته مباحث آنالوگ فعلا" مد نظرم نیست اگه ممکنه در برنامه نویسی کمکم بفرمایید.
    در ضمن baud rate رو هم روی 1200bps تنظیم نموده ام.
    با سپاس
    :nerd:
    مولای من
    نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

    یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه
  2. #2
    2008/02/23
    دیار نصف جهان
    270
    3

    پاسخ : خوندن 1 منطقی از پورت سریال کامپیوتر و قرار دادن زمان و تاریخ رسیدن در دیتابیس

    سلام
    دوستی نیست پاسخ بده ؟
    :nerd:
    مولای من
    نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

    یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه
  3. #3
    2006/08/16
    867
    15

    پاسخ : خوندن 1 منطقي از پورت سريال کامپيوتر و قرار دادن زمان و تاريخ رسيدن در دي

    سلام دوست عزيز
    شما نميتونين فقط بايك كردن پين TXD به كامپيوتر چيزي ارسال كنيد.(AFAIK) حداقل بايد يه بايت بصورت سريال ارسال كنيد تا كامپيوتر بتونه كاري انجام بده.
    ميتونين مثلاً بايت 01 رو ارسال كنيد. و در طرف كامپيوتر هم اينجوري بنويسيد:



    Private Sub Form_Load()
    MSComm1.CommPort = 1
    MSComm1.Settings = "1200,N,8,1"
    MSComm1.PortOpen = True
    End Sub

    Private Sub MSComm1_OnComm()
    text1.Text = Date & " - " & Time

    End Sub




    در مورد ديتابيس هم خودتون براحتي ميتونيد مطالب زيادي پيدا كنيد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2008/02/23
    دیار نصف جهان
    270
    3

    پاسخ : خوندن 1 منطقی از پورت سریال کامپیوتر و قرار دادن زمان و تاریخ رسیدن در دیتابیس

    سلام
    ممنون از پاسختون
    ممکنه در مورد بایت که گفتین بیشتر توضیح بدین.و اون چیزی که تو پرانتز نوشتین AFAIK یعنی چه ؟
    یعنی 01 رو بفرستم به ازای txd=1و rxd=0 ؟ یا چیزه دیگه ؟
    مولای من
    نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

    یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه
  5. #5
    2006/08/16
    867
    15

    پاسخ : خوندن 1 منطقي از پورت سريال کامپيوتر و قرار دادن زمان و تاريخ رسيدن در دي

    نقل قول نوشته اصلی توسط صادق ساعي اصفهاني
    سلام
    ممنون از پاسختون
    ممکنه در مورد بايت که گفتين بيشتر توضيح بدين.و اون چيزي که تو پرانتز نوشتين AFAIK يعني چه ؟
    يعني 01 رو بفرستم به ازاي txd=1و rxd=0 ؟ يا چيزه ديگه ؟
    سلام مجدد
    ببينيد پورت سريال همونطور كه از اسمش معلومه بيت ها رو پشت سر هم بصورت سريال از طريق همون پين TXD ميفرسته. منظورم از 01 يه بايته (در مبناي هگزادسيمال نوشتم. يعني 00000001 باينري)
    وقتي ميگم يك بايت بفرستيد يعني توي همون ميكروكنترلرتون كه نميدونم چيه برنامه اي بنويسيد كه يه بايت رو بفرسته.(براي اين منظور از بخش ميكروكنترلر مربوطه سوال كنيد)
    (AFAIK يه اصطلاح اينترنتي مخفف As far as i know هست بمعني "تا اونجايي كه من ميدونم&quot

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2008/02/23
    دیار نصف جهان
    270
    3

    پاسخ : خوندن 1 منطقی از پورت سریال کامپیوتر و قرار دادن زمان و تاریخ رسیدن در دیتابیس

    سلام و تشکر
    ببینید میکرو دارای چندین پورته و هر پورتی در سری mega 8 بیتی است.
    و ما فرمان خروجی رو در غالب 8 بیت ارسال می کنیم.
    پس قضیه حله.
    مولای من
    نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

    یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه
  7. #7
    2006/08/16
    867
    15

    پاسخ : خوندن 1 منطقي از پورت سريال کامپيوتر و قرار دادن زمان و تاريخ رسيدن در دي

    سلام دوست عزيز
    اولاً به خاطر اينكه دير جواب ميدم عذر ميخوام.
    و اما در مورد سوالتون بايد بگم كه ما براي ارسال داده از طريق سريال از ماجول UART داخلي ميكرو و از طريق پروتكل RS232 ديتا رو ارسال ميكنيم.
    پيشنهاد ميكنم عباراتي مثل اينا رو تو انجمن يا حتي تو گوگل سرچ كنيد تا يه اطلاعات كلي بدست بياريد كه ارتباط سريال كلاً چي هست:

    "RS232"
    "استفاده از MAX232 براي ارتباط با كامپيوتر"
    "ارتباط سريال بين كامپيوتر و AVR "

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2008/02/23
    دیار نصف جهان
    270
    3

    پاسخ : خوندن 1 منطقی از پورت سریال کامپیوتر و قرار دادن زمان و تاریخ رسیدن در دیتابیس

    سلام
    خیلی ممنون از توجه تون
    همونطور که در بالا گفتم بحث آنالوگ مد نظرم نبود.و با max232 و ارتباط سریال آشناگی دارم.فقط منظورتونو از بایت نفهمیدم که اون هم حل شد.
    مسأله برنامه کامپیوتری است.
    با سپاس
    مولای من
    نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

    یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه
  9. #9
    2006/08/16
    867
    15

    پاسخ : خوندن 1 منطقي از پورت سريال کامپيوتر و قرار دادن زمان و تاريخ رسيدن در دي

    برنامه كامپيوتري رو هم گفتم ديگه. چيزي نداره كه !
    فقط چهارتا خط كده! همين. شما مدار رو ببند و برنامه رو هم بنويس مطمئن باش كار ميكنه.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. خطرات موازي قرار دادن آمپر سنج و متوالي قرار دادن ولتمتر ؟؟؟
    توسط zahrafmb در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2016/02/04, 16:44
  2. قرار دادن ال سی دی روی پورت B
    توسط korosh00 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/06/21, 19:09
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/08/13, 14:49
  4. خروجی قرار دادن دو پورت میکرو
    توسط golbarg.ms در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/11/23, 18:11
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/07/05, 09:12

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •