ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2005/12/20
    111
    0

    کار با پورت ها درmatlab

    در مورد کار با پورتهای سریال و موازی در متلب در این قسمت بنویسید
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    35

    کار با پورت ها درmatlab

    سلام . خوبي رضا جان ؟
    من مدتي هست مي خوام يه مقاله در اين مورد بنويسم ولي فرصت نكردم .
    ولي در كل اگه بخواهيد شما بايد يه آبجكت ابتدا درست بكنيد . بعد آبجكت رو بازكنيد و كارهاتون رو انجام بديد . بعد آبجكت رو ببنديد . من نمونه برنامه خودم رو اينجا ميذارم در مورد كار با پورت سريال هست .
    اين نحوه ساختن آبكجت سريال به نام s=serial('COM1', 'BaudRate',9600,'DataBits',8 ); S اين دستور آبجكتي براي ارتباط سريال ايجاد ميكنه . خودتون يه help serial بگريد اطلاعات بيشتري دستتون مياد . بعد با اين دستور اين آبجكت رو باز مي كنيم : fopen(s); 1 ( عدد 1 رو براي اينكه دستور درست نشون داده بشه گذاشم جز دستور نيست ) بعد از اين مي تونيد با دستور هاي fread و fwrite داده ها رو بخونيد و بنويسيد . من يه مقاله و نمونه برنامه تا يه چند وقت ديگه ميذارم توي سايت . در مورد پورت موازي هم يه سرچي ميكنم خبرتون ميكنم
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2005/12/20
    111
    0

    کار با پورت ها درmatlab

    سلام دوست عزیز
    من با پورت موازی در متلب کار کردم فقط خروجی گرفتم نتونستم ورودی بدم در مورد پورت موازی در سایت زیر سرچ کنید
    mathwork.com
    ممنون
  4. #4
    2005/11/18
    565
    31

    کار با پورت ها درmatlab

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezababa
    سلام دوست عزیز
    من با پورت موازی در متلب کار کردم فقط خروجی گرفتم نتونستم ورودی بدم در مورد پورت موازی در سایت زیر سرچ کنید
    mathwork.com
    ممنون
    سلام رضا جان
    تا جایی که من میدونم نوع دسترسی داده در پورت موازی در MATLAB یا همون Data Access بصورت فقط خواندنی یا Read Only هستش حتی در موقع Run Time :roll:
  5. #5
    2006/03/13
    1
    0

    کار با پورت ها درmatlab

    فكر كنم با تعريف صحيح يك IO و ارسال كد 20 به پورت 37a به شرطي كه در setup setting رو در حالت ssp يا ecp يا Bi گذاشته باشيد همه جوره جواب ميده
    باور نداري امتحان كن؟؟
  6. #6
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    35

    کار با پورت ها درmatlab

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin56
    فكر كنم با تعريف صحيح يك IO و ارسال كد 20 به پورت 37a به شرطي كه در setup setting رو در حالت ssp يا ecp يا Bi گذاشته باشيد همه جوره جواب ميده
    باور نداري امتحان كن؟؟
    سلام . ممنون امين جان .
    ميگم اگه برنامه اش رو داريد توي سايت هم بذاريد تا بقيه از تجربه عملي شما استفاده كنن .
    با تشكر .
    موفق باشيد
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  7. #7
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    سوال

    سلام

    ايا ميشه برنامه نوشته شده با مطلبو با ميكرو اجرا كرد
    اكه ميشه جطوري؟
    ww.microworld.blogfa.com
  8. #8
    2005/12/20
    111
    0

    کار با پورت ها درmatlab

    سلام
    اقا من این پورت موازی را امتحان کردم برای خروجی
    dio=digitalio('parallel','lpt1');
    dio=addline(dio,0:7,'out')
    putvalue(dio,25)
    با این کار چند تا ledمتناسب با 25 روشن شد اما برای ورودی گرفتن
    اون دستور اول را می نویسید بعد
    dio=addline(dio,0:7,'in')
    f=getvalue(dio)
    با این کار اگر اول شی ورودی را ساخته با شید 8 بیت یک در جواب برمی گرداند من به پایه های 2 تا 9 پورت حالتهای مختلف 0 یا 5 ولت زدم اما اون عدد ها را نمی خونه اگه دستورات خروجی را اجرا کنید اون عددی که به پورت می فرستید می مونه و اگر بعدا با ورودی بخونبد همان عدد می اید نتیجه گرفتم که باید یک بافر داشته باشه که عدد را نگه میداره و احتمالا موقع خروجی دادن خود سیستم یک پایه مربوط به ذخیره عدد در بافر را تحریک میکنه اما مو قع ورودی اون پایه رو کاربر باید تحریک کنه اما اون پایه رو نمی دونم لطفا راهنمایی کنید
  9. #9
    2005/12/20
    111
    0

    کار با پورت ها درmatlab

    سلام
    اقا يکي اين موضوع را پيگيري کنه لطفا ممنون
  10. #10
    2005/07/30
    پايتخت فرهنگي جهان اسلام
    79
    0

    سوال

    با سلام
    ایا در مطلب میشه برنامه نوشت و اون رو فایل اجرایی کرد ؟
    مثل C++؟
    در ضمن شبیه ساز مطلب فقط خاصیت شبیه سازی داره ؟ ایا
    نمیشه از بلوک های اون به صورت فایل اجرایی استفاده کرد؟

    ممنون از راهنماییهایتان
    >>>>> اللهم عجل لولیک الفرج <<<



    لطفا براي تشكر از امتياز مثبت استفاده بفرماييد
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو
    توسط Soheilas در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/10/25, 16:52
  2. کم بودن ولتاژ خروجي پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت
    توسط masoud.moghaddam21 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 22:50
  3. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/26, 10:37
  4. تمرين درmatlab
    توسط 666mhd در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/01/10, 11:52
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2009/12/09, 15:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •