ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2009/01/21
    1,059
    4

    سوالی درباره ارایه ها؟

    سلام عید همگی مبارک

    یه ارایه از نوع char داریم مثلا 32.1243 عناصره ارایه هست حالا می خوایم این عددو بر یه عدد دیگه مثلا 4 تقسیم کنیم
    در کل می خوام بدونم اعمال ریاضی رو چطور روی ارایه ها انجام میدن
    ذكات علم ياد دادنه ....
  2. #2
    2008/01/16
    رشت
    857
    10

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid.4206
    یه ارایه از نوع char داریم مثلا 32.1243 عناصره ارایه هست حالا می خوایم این عددو بر یه عدد دیگه مثلا 4 تقسیم کنیم
    شما میآ*تونید از توابع آماده شده برای اینکار استفاده کنید که در فایل سرآیند stdlib شکل استفادشون موجوده.

    در مورد سوالی که فرمودید به این برنامه توجه کنید :
    کد PHP:
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>

    int main(void){
        
    char c[] = {"32.1243"};
        
    float f;
        
        
    atof);                    // Convert from Ascii to Float
        
    /= 4;                            // Some mathematic instructions
        
    sprintf(c, "%f", f);            // Convert from Float to Ascii
        
        
    printf("f=%fc=%s\n", fc);    // Print in output device
        
    return 0;



    خروجی برنامه در کامپیوتر من :
    f=8.031006, c=8.031075

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2009/01/21
    1,059
    4

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟

    حمید جان ممنون از پاسختون...

    ولی هنوز من به جوابم نرسیدم . شاید سوالمو بد پرسیدم .

    ببین عزیز در اصل من میخوام اطلاعات خروجی gps رو که تو یه ارایه ریختمو روشون کار کنم

    من اینا رو از gps گرفتم و ریختمشون تو یه ارایه از نوع
    char
    062523.00,A,3149.01838,N,05243.14540,E,0.020,356.0 3,240310

    حالا می خوام اولا این عناصر ارایه رو که از نوع اسکی هستن رو به int تبدیل کنم و بعد مختصاتو و محاسبه سرعت و... رو با ضرب و تقسیم بدست بیارم
    البته میشه یه جورایی این کارا رو کرد ولی در اصل می خوام بدونم تابعی چیزی هست که این کارو بکنه مثل همونی که گذاشتین...

    ذكات علم ياد دادنه ....
  4. #4
    2007/02/18
    مشهد
    2,408
    152

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid.4206
    من اینا رو از gps گرفتم و ریختمشون تو یه ارایه از نوع
    char
    062523.00,A,3149.01838,N,05243.14540,E,0.020,356.0 3,240310

    این gps که کار کردی خوب جواب می ده
    یا کچلت می کنه تا 4 تا خروجی بده

    میشه نوع اونو بگی




    هر زمان تونستید مطلبی رو به مادربزرگتون بفهمونید یعنی اینکه اون مطلب رو درست فهمیدید البرت انیشتن

    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
  5. #5
    2009/01/21
    1,059
    4

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟


    نه سعید جان فعلان که کچلمون نکرده مثه باقلوا جواب میده :agree:
    البته تو تستایی که من انجام دادم لبه پنجره که میزاشتم انتنشو .
    تقریبا 4 الی 5 متر مختصاتو با خطا نشون میداد ولی در کل من ازش راضیم

    مدلشم اینه :NO:

    TTL_LEA_4H
    ذكات علم ياد دادنه ....
  6. #6
    2008/01/16
    رشت
    857
    10

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid.4206
    من اینا رو از gps گرفتم و ریختمشون تو یه ارایه از نوع
    char
    062523.00,A,3149.01838,N,05243.14540,E,0.020,356.0 3,240310

    حالا می خوام اولا این عناصر ارایه رو که از نوع اسکی هستن رو به int تبدیل کنم و بعد مختصاتو و محاسبه سرعت و... رو با ضرب و تقسیم بدست بیارم
    البته میشه یه جورایی این کارا رو کرد ولی در اصل می خوام بدونم تابعی چیزی هست که این کارو بکنه مثل همونی که گذاشتین...
    نه عزیز ، تابع آماده برای اینکار وجود نداره ، خودت باید بنویسی
    یه کاری که در این مورد شما میشه انجام داد ، استفاده از کارکتر , هست که بین اعداد وجود داره.
    میتونید با توابع موجود در string.h کارکترهای بین این علامت را جدا کنید و تبدیل به عدد کنید برای کارهای محاسبه و ...

    یک راه دیگر هم هست ، البته اگر از میکروکنترلر AVR استفاده میآ*کنید (و ترجیحا کامپایلر gcc-avr )
    همونطور که میآ*دونید ، فرمت خروجی TTL_LEA-4H از نوع NMEA هست.
    در کتابخانهٔ avrlib توابع آماده برای استخراج اطلاعات پرکاربرد از این فرمت وجود دارد.
    که در هیدرهای gps.h و nmea.h میتونید روشون مطالعه کنید.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    و

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    رو ببینید.

    برای دانلود avrlib و مطالعهٔآ* Help آنلاین هم به

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    بروید. (البته فکر کنم لینک دانلودش Dead شده ، اگر میخواهید بفرماید من براتون پلود میآ*کنم )

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2009/01/21
    1,059
    4

    پاسخ : سوالی درباره ارایه ها؟

    حمید جان ممنون ولی من با code vision کار میکنم متاسفانا با gcc-avr اشنای ندارم :cry:

    الان من اون کدای اسکی رو به int تبدیل کردم برای انجام محاسبات ...ولی به مشکل برخوردم

    شما اینو چطور حل میکنید .فرض کنید یه ارایه دارین { gps[]={ 3,1,3,9,0,2,0,3,2

    حالا می خوایم 39.02032 رو که عناصر 2 تا 8 ارایه هست رو تقسیم بر 60 کنیم و با 31 جمع کنیم البته ممیز رو تو ارایه نداره دستی اضافه کردم .. ارایه هم از نوع int هست

    میتونید با توابع موجود در string.h کارکترهای بین این علامت را جدا کنید و تبدیل به عدد کنید برای کارهای محاسبه و ...
    ایا با توابه واقع در string.h میشه کارایی مثل همین که خدمتتون عرض کردم انجام داد؟

    راستش نتونستم تابعی که مربوط به این کاره پیدا کنم اگه زحمتی نیست میشه تابعشو بزارین البته اگه یه مثال بزنید خیلی دیگه اقایی کردین

    یا علی مدد...

    ذكات علم ياد دادنه ....
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. سوالی درباره ی مبدل 220ولت به 6 ولت
    توسط محمدعامری در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/06/07, 20:31
  2. سوالی درباره DAC0800
    توسط ben-robot در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/15, 00:09
  3. سوالی درباره درس مدار مجتمع خطی
    توسط ben-robot در انجمن دروس و مباحث دانشگاهي
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/09/05, 07:10
  4. سوالی درباره visa ؟
    توسط majid.4206 در انجمن Labview
    پاسخ: 36
    آخرين نوشته: 2010/09/16, 14:50
  5. سوالی درباره ی cpu های جدید core i3
    توسط amintlk در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/02/24, 23:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •