ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 46

موضوع: PC Interfaces

  1. #1
    2005/07/01
    23
    0

    PC Interfaces

    :idea: سلام
    فکر می کنم جای بحث و تبادل نظر در خصوص PC Interface خیلی خالی باشه!
    11001010110010001100100011110010101111101100101
    011000110110110001100101011000110111010001101001
    01100011
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    36

    PC Interfaces

    سلام .
    بله اددي جان درست ميگيد .
    براي شروع ورودي و خروجي هاي كامپيوتر رو با هم يه مروري بكنيم :

    پورت موازي

    پورت سريال

    ارتباط از طريق ISA

    ارتباط از طريق PCI

    ارتباط سريال از طريق اينفرارد

    ارتباط سريال از طريق بلوتوث

    ديگه چيز به ذهنم نمياد دوستان كمك كنن .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2005/11/18
    565
    31

    Re: PC Interfaces

    نقل قول نوشته اصلی توسط eddy_eclectic
    :idea: سلام
    فکر می کنم جای بحث و تبادل نظر در خصوص PC Interface خیلی خالی باشه!
    به نظرم با ارائه پروژه هایی در زمینه پورت های سریال ، موازی ، USB و شکاف های PIC
    PIC Express و ISA ( البته دیگه منسوخ شده ) بشه بحث رو راه انداخت
    پورت های سریال و موازی و USB رو که راحت میشه توی Visual Basic و حتی تحت سیستم عامل XP و کلاً OS های مبتنی بر NT برنامه نویسی کرد
    ولی اونایی دیگه احتیاج به درایورها و کامپوننت های خاص و احیاناً پولی و نه غیر رایگان و برنامه نویسی سیستمی مثل C یا ++C و Assembly دارن که قضیه یکم سخت و پیچیده میشه
  4. #4
    2005/11/18
    565
    31

    PC Interfaces

    نقل قول نوشته اصلی توسط mn_nahvi

    ارتباط سريال از طريق اينفرارد
    ارتباط سريال از طريق بلوتوث
    درسته من ارتباطات بیسیم رو فراموش کرده بودم WiFi رو هم اضافه کنین
    آقا تا من اومدم پست بدم شما پست رو زدی محمد جان ای ول سرعت
  5. #5
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    36

    PC Interfaces

    سلام خوبي صابر جان ؟
    عوضش من USB رو فراموش كردم
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  6. #6
    2005/11/18
    325
    2

    PC Interfaces

    سلام دوستان - اين مطلب را Copy Paste كردم

    شاید تابحال خواسته باشید از طریق پورت پرینتر و یا پورت سریال یا باس ISA با سخت افزاری که خودتان ساخته اید ارتباط برقرار کنید . برای این کار شما نیاز به برنامه ای دارید که بوسیله دستورات I/O با سخت افزار شما ارتباط برقرار کند . چون ویژوال بیسیک دارای دستورات کار با پورتهای I/O نیست بایستی توسط ویژوال سی یک Dll برای کار با این پورتها بسازیم و تو وی بی فایل کامپایل شده رو به طور مشابه توابع آی پی آی به کار بگیرید.

    DLL و کاربردهای آن


    اگر شما در DOS برنامه نویسی کرده باشید با دستورات INPUT و OUPUT در زبان QuickBasic و با دستورات inp و outp در C آشنا هستید . این توابع در VB پیاده سازی نشده اند . این توابع برای سازندگان سخت افزار برای PC و نیز برنامه نویسان سیستم حیاتی هستند زیرا به شما اجازه خواندن از پورت و نوشتن به پورت را می دهند . برای ایجاد امکان استفاده ار پورت در VB باید از Dll یا کتابخانه های دینامیک استفاده کنیم . Dll ها به VB اجازه می دهند تا یک کد نوشته شده به یک زبان دیگر را در زمان اجرا ( بطور دینامیک ) به برنامه لینک شود . چون ویژوال سی دارای توابع خواندن و نوشتن پورت است بنابراین ما از این زبان برای ساخت Dll موردنظر استفاده می کنیم .
    نوشتن DLL در VC
    برای ساخت Dll ما بایستی دو فایل را ایجاد کنیم . اولین فایل یک فایل define یا DEF است و دومین فایل ، یک فایل C++ source یا CPP می باشد . هر دو فایل را می توانید توسط Notepad ایجاد کنید . لیست کد این دو فایل بصورت زیر است :
    پس از نوشتن این دو فایل آنها را در یک دایرکتوری قرار دهید ( مثلاً C:port ) و سپس وارد محیط ویژوال سی شوید . از منوی File مورد New را انتخاب کنید و در کادری که ظاهر می شود در قسمت Projects مورد Win32 Dynamic-Link Library را انتخاب کنید . همچنین در سمت راست همان صفحه در کادر Project name عبارت port را وارد کنید و در کادر Location عبارت C:portport را وارد کنید و آنگاه OK را کلیک کنید .



    Port.def file :

    LIBRARY Port
    DESCRIPTION DLL FOR I/O PORT
    EXPORTS
    Outp @1
    Inp @2


    Port.cpp file :

    include "conio.h"x#
    short _stdcall Outp(int PortAddress,int PortData){
    short Dummy;
    Dummy=(short)(_outp(PortAddress,PortData));
    return(Dummy);
    ;}
    short _stdcall Inp(int PortAddress)
    {
    short PortData;
    PortData=(short)(_inp(PortAddress));
    return(PortData);
    ;}


    در مرحله بعدی بایستی فایل های def و cpp را به workspace ایجاد شده اضافه کنیم . برای اینکار در برگه FileView روی عبارت Port files کلیک راست کرده و مورد Add Files to Project را انتخاب کنید .




    در کادری که ظاهر می شود فایل port.cpp را انتخاب کنید . با همین روش فایل port.def را نیز به پروژه اضافه نمائید .
    حال وارد منوی Build شده مورد Build port.dll را انتخاب کنید تا dll مورد نظر ساخته شود .




    dll ساخته شده را در دایرکتوری system ویندوزتان کپی کنید .
    استفاده از Dll در ویژوال بیسیک
    برای استفاده از توابع dll ساخته شده باید ابتدا توابع Out و In را declare کنید :

    Private Declare Function Outp Lib "port.dll" (Byval PortAddress as Integer,Byval PortData as Integer) as Integer
    Private Declare Function Inp Lib "port.dll" (Byval PortAddress as Integer) as Integer

    حال در برنامه تان برای نوشتن به یک پورت از دستور زیر استفاده کنید :



    Dummy=Outp(port_number,data)
    و برای خواندن از پورت از دستور زیر استفاده کنید :

    Portvalue=Inp(port_number)

    منبع: ایران ویج
  7. #7
    2005/11/18
    565
    31

    PC Interfaces

    سلام علی جان
    بله من این مطلب رو قبلاً در ایران ویج دیده بودم
    ولی من هر کاری کردم نتونستم این DLL رو در ویژوال سی کامپایل و Build کنم هی ارور و وارنینگ میداد
    به نظرم برای ارسال بیت و بایت به پورت موازی بهترین dll موجود input32.dll هستش
    که در تمامی نسخه های ویندوز حتی NT و XP به راحتی میشه به پورت موازی دسترسی داشت
    و اطلاعات رو توش خوند و نوشت کار باهاش در Visual Basic خیلی خیلی ساده هستش :roll:
  8. #8
    2005/11/18
    325
    2

    PC Interfaces

    سلام صابر خان
    كلا من با زبان هاي ويژوال كار نكردم و اطلاعات ندارم
    آيا بهتر نيست از زبانهاي سيستمي استفاده كنيم ؟
    ديگه احتياجي به DLL نويسي هم نداريم
    اگه با C يا اسمبلي خواستيد اين كار رو بكنيد ما هم در خدمتيم !!
    موفق باشيد
  9. #9
    2005/11/18
    565
    31

    PC Interfaces

    بله علی جان
    برای برنامه نویسی سخت افزار هیچ چیز جای زبان های سیستمی رو نمیگیره منم ارادت خاصی دارم نسبت به اسمبلی و C ولی زبان های ویژوال یه چیز دیگه است اون یه چیز دیگه که میگم مثل راحتی ، آسونی ، کاربرپسندی و از همه مهمتر واسط گرافیکی هستش یه پیشنهاد برای اینکه در حق این زبان ها کوتاهی نشه شما برای دسترسی به پورت موازی در اسمبلی و C یه پروژه بذارین منم در ویژوال بیسیک تا هم سطح تایپیک بره بالا و هم یه چیزی یاد بگیریم
    ممنون
  10. #10
    2005/12/04
    شیراز
    69
    0

    PC Interfaces

    با سلام:
    یک سوال داشتم و احتیاج به راهنمایی شما
    من دستگاهی را با میکرو ساخته ام و می خواهم آن را به کامپوتر نیز وصل کنم تا با هم تبادل اطلاعات داشته باشندو برنامه کامپیوتری آن را نیز با دلفی نوشته ام که البته با پورت سزیبال کار می کند .حال سوال من اینست که اگر بخواهم که این ارتباط از طریق پورت usb باشد در دلفی چگونه باید کار کنم.
    با چند نفری که در این مورد صحبت کردم میگفتند که برنامه نویسی قسمت میکرو مشکلی ندارد اما برنامه نویسی برای کامپیوتر برای usb بسیار سخت و غیر ممکن است(البته برای من ) چون احتیاج به فایل های dll دارد که اولا نمی توان آنها را گیر آورد و ثانیا نمی شود فهمید که این فایل ها چگونه کار می کنند. لطفا مرا در این زمینه زاهنمایی فرمائید.
    (در ضمن در برنامه نویسی کامپیوتر زیاد مسلط نیستم)
    با تشکر
    ر کسي را بهر کاري در جهان آورده اند
    کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند
صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 46

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •