ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2010/04/06
    11
    0

    دستور gotoxy در ويژوال c

    سلام . خسته نباشيد .
    تو turboC وقتي ميخواستيم مكانما به مختصات خاصي از صفحه نمايش بره ‏, از دستور (gotoxy(x,y استفاده ميكرديم . معادل اين دستور در ++visual C چيه؟؟آ*وقتي مينويسمش بهم ارور ميده . در كل ميخوام بدونم در ++visual C چجوري ميشه مكان نما رو به مختصات خاصي از صفحه منتقل كرد؟؟
    با تشكر
  2. #2
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    36

    پاسخ : دستور gotoxy در ويژوال c

    SetConsoleCursorPosition رو ببین.
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو
    توسط اشکان غفارزاده در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2016/06/09, 17:42
  2. پورت usb در ويژوال استوديو
    توسط PRJB76 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2015/05/28, 21:37
  3. اموزش نصب ويژوال استاديو ورژن 6
    توسط mahsa 1370 در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/05/16, 22:18
  4. برنامه نويسي با ويژوال بيسيك
    توسط hooshmand در انجمن 8051
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/15, 16:20
  5. مشل نصب ويژوال بيسيك ؟
    توسط majid.4206 در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2009/05/10, 16:36

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •