ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2008/10/29
    2,098
    211

    مشکل با پورت سریال

    اقا من یه مدار با یه برنامه نوشتم که داخل ارسال و دریافت مشکل داره مدار رو یه بار با max232 بستم یه بار هم با ft232 اما اکثریت مواقع که از میکرو یه رشته ارسال می شه داخل کامپیوتر دریافت نمی شه یا اگر هم درافت بشه ناقصه ، مدار از لحاظ نویز کامل ایمن(یعنی خیلی روی عدم نویز پذیری کار شده) آقا مشکل دقیقا کجاست؟

    برنامه بیسیک جایی که داده ها خونده می شه این دستور نوشته شده
    data=mscomm1.input
    که داخل یه تایمر 10 میلی ثانیه قرار داده شده که همیشه بخونتش

    فرکانس کاری میکرو با کریستال رو پایهاش 11,0592 هست فیوز بیت cksel همشون یک و فیوز بیت های sut اون هم دو تاشون یه یک تنظیم شدن

    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 11059200
    $baud = 9600
    do
    print "Hello World"
    loop

    یا برای دریافت از کامپیوتر

    mscomm1.output="Baby"

    برنامه تراشه

    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 11059200
    $baud = 9600
    dim baby as string*10
    do
    input ,baby
    print baby
    loop

    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  2. #2
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    baud rate هم تراشه و هم کامپیوتر 9600 هستش
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  3. #3
    2006/01/03
    يزد
    299
    10

    پاسخ : مشکل با پورت سريال

    سلام دوست عزيز
    به جاي دستور $baud از دستور Baud استفاده کن ببين حل ميشه؟

    براي ارسال به کامپيوتر:
    اطلاعات رو با چه نرم افزاري ميخوني؟
    -Hyper Terminal
    -VB
    -Terminal Emulator
    :question:
    زندگي را تو بساز ،
    نه بدان ساز که سازند و پذيري بي حرف ،
    زندگي يعني جنگ ، تو بجنگ ،
    زندگي يعني عشق ، تو بدان عشق بورز.
  4. #4
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    اقا تست کردم بازم کار نکرد ؟ آقا یه سوال فرق بین این دو تا دستور چیه مگه؟

    من با ویژوال بیسیک 6 و با اکتیویکس mscomm داده ها رو ارسال و دریافت می کنم
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  5. #5
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    آقا تنظیمات mscomm هم روی 8 بیت -9600 و inputlen=0 هست
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  6. #6
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    اقا داخل هایپر ترمینال درست نشون می ده اما داخل ویژوال بیسیک آنچنان درست کار نمی کنه!!!! آقا کنترل mscomm مشکلی داره یه هایپر یه تنظیمات اولیه رو انجام می ده؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  7. #7
    2006/01/03
    يزد
    299
    10

    پاسخ : مشکل با پورت سريال

    بعد از دستور ارسالت اينو بزار ببين حل ميشه؟
    print chr(13)
    زندگي را تو بساز ،
    نه بدان ساز که سازند و پذيري بي حرف ،
    زندگي يعني جنگ ، تو بجنگ ،
    زندگي يعني عشق ، تو بدان عشق بورز.
  8. #8
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    آقا گفتم داده ها داخل کامپیوتر می یان و داخل هایپر درست کار می کنه اما داخل برنامه ای که من نوشتم نه!!!
    آقا من بعد از اتصال به دستگاه با تنظیمات
    MSCOMM.CommPort = 1.
    jMSCOMM.Settings = "9600,N,8,1"

    امدم دیتاها رو می خونم مشکل من کجاست؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  9. #9
    2008/10/29
    2,098
    211

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    آقا کسی نیست ؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  10. #10
    2007/03/29
    632
    24

    پاسخ : مشکل با پورت سریال

    سلام دوست عزیز
    مقدار baud رو بیار پایین تر اگه لازم نداری مثلا 1200 -2400 یا 4800 .
    من همین مشکل رو با نرم افزار labview داشتم . زمانی که برای ارسال یک دیتا از baud 9600 استفاده کردم نرم افزار error می داد ولی زمانی که مقدار baud بین 1200 تا 4800 بود به درستی کار می کرد . مشکل سر این هستش که میکرو نمی تونه baud های دقیقی رو اجرا کنه . مساله بعدی اینه که فرکانس میکرو رو بزار 1 مگا یا 4مگا .
    و در اخر یک wait کوتاه توی اون حلقه بعد از دستور lello world بزار اینطوری میکرو دقیقتر میتونه دیتا رو ارسال کنه .
    انجمن LABVIEW
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
    اموزش ميكروكنترلرهاي AVR به زبان ساده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. مشکل در پورت سریال
    توسط masror_d در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/03/20, 19:15
  2. مشکل با پورت سریال
    توسط zahra-meh در انجمن Labview
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2015/09/19, 15:13
  3. مشکل با پورت سریال
    توسط m.r.M.R در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/06/26, 16:18
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/18, 23:37
  5. مشکل با پورت سریال
    توسط فرشاد اکرمی در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/11/21, 20:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •