اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عراق: اینترنت 20 مگابیتی همراه با کنترل محتوا

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    عراق: اینترنت 20 مگابیتی همراه با کنترل محتوا

    خبرگزاری فارس: سرعت اینترنت خانگی در شهرهای بزرگ عراق برای بارگذاری و انتشار فایلآ‌ها در ساعات خلوت روز به ترتیب 20 و 8 مگابیت در ثانیه است.

    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، عراق کشوری در منطقه خاورمیانه و در جنوب غربی قاره آسیا است که به پایتختی شهر بغداد با کشورهای عربستان سعودی، کویت، سوریه، اردن و ایران مرز مستقیم دارد. این کشور جنگآ‌زده که از سال 2003 مورد تهاجم ایالت متحده آمریکا قرار گرفت تا پایان سال 2009 میلادی حدود 31 میلیون نفر جمعیت داشته است.
    این کشور که همآ‌اکنون با مشکلات گسترده به واسطه جنگ تحمیلی هفت ساله آمریکا دست و پنجه نرمآ‌ میآ‌کند، سرمایهآ‌گذاریآ‌های فراوانی در زمینه ارتباطات و مخابرات انجام داده است. در زمان حکومت "صدام " در عراق، اتصال کاربران به اینترنت به صورت شدید کنترل میآ‌شد و تنها تعداد کمی از مردم این کشور به اینترنت دسترسی داشتند. طبق آمارهای موجود، در سال 2002 میلادی تنها 25 هزار نفر از مردم این کشور به اینترنت دسترسی داشتند که این رقم در مقایسه با کشورهای همسایه بسیار پایینآ‌تر بود.
    با سرنگون شدن دولت "صدام "، دسترسی مردم عراق به اینترنت افزایش یافت و خدمات اینترنتی در این کشور به صورت گستردهآ‌تر و با قیمت پایینآ‌تر عرضه شد.
    در حال حاضر شرکت Uruklink به عنوان عرضه کننده اصلی خدمات اینترنتی در عراق محسوب میآ‌شود و رقابت تنگاتنگی را با دیگر مراکز اینترنتی که خدمات اینترنتی ماهوارهآ‌ای را در اختیار مشترکان خود میآ‌گذارد، آغاز کره است. موقعیت خاص کشور عراق و حضور نیروهای نظامی در آن موجب شده است تا در حال حاضر یک سرویس مخابراتی و اینترنتی ویژه با نام Ts-2 به صورت اختصاصی در اختیار سربازان و نظامیان این کشور قرار گیرد.
    سرمایهآ‌گذاریآ‌های دولت و بخش خصوصی عراق در زمینه مخابرات و ارتباطات طی سالآ‌های گذشته موجب شد تا از سال 2006 به بعد خدمات اینترنت با قیمت ارزانآ‌تر و به صورت گستردهآ‌تر در اختیار ساکنان این کشور قرار گیرد و بر تعداد مراکز عرضهآ‌کننده خدمات اینترنتی این کشور افزوده شود.
    طبق آخرین گزارش رسمی منتشر شده از سوی دولت عراق، تا ژانویه 2010 چهار مرکز اصلی ارایه دهنده خدمات اینترنتی در این کشور وجود داشتهآ‌اند که به ساکنان بغداد و دیگر شهرهای بزرگ آن در ساعات شلوغ روز امکان میآ‌دهند با سرعت 12 مگابیت در ثانیه فایلآ‌های اینترنتی مورد نظر خود را بارگذاری کنند و با سرعت 4.8 مگابیت در ثانیه فایلآ‌های خود را روی اینترنت قرار دهند. سرعت اینترنت خانگی در شهرهای بزرگ عراق برای بارگذاری و انتشار فایلآ‌ها در ساعات خلوت روز به ترتیب 20 و 8 مگابیت در ثانیه اعلام شده است. شرکتآ‌های ارتباطی Halasat و Earthlink همآ‌اکنون امکان اتصال کاربران خانگی عراق به اینترنت با سرعت مذکور را فراهم میآ‌کنند.
    خدمات اینترنت بیآ‌سیم در کشور عراق از سال 2004 راهآ‌اندازی شد و از آن زمان به بعد کاربران خانگی و تجاری این کشور موفق شدند با پرداخت هزینهآ‌های نسبتاً کم، از خدمات اینترنتی شبکه بیآ‌سیم Wi-Fi بهرهآ‌مند شوند. این خدمات در کشور عراق بسیار مورد توجه قرار گرفته و در گزارش رسمی منتشر شده از سوی دولت عراق آمده است که میزان مشترکان این سرویس در چند سال اخیر رشد صعودی داشته است.
    دولت عراق همآ‌اکنون در حال اجرای طرحی است که به موجب آن سرمایهآ‌گذاری در بخش ارتباطات خود را افزایش میآ‌دهد و خطوط تلفنی خود را بازسازی میآ‌کند تا به موجب آن امکان اتصال به اینترنت بر اساس سیستم کابلی و DSL برای شهروندان عراقی فراهم شود. کشور عراق در حال حاضر بیش از 5 میلیون کاربر آنلاین دارد و بر این اساس ضریب نفوذ اینترنت در این کشور 17.5 درصد اعلام شده است.
    دولت عراق در بخش دیگری از این تصمیم در نظر دارد با عرضهآ‌کنندگان خدمات اینترنتی متخلف مقابله کرده و دسترسی سایتآ‌های مشوق خشونت یا دارای محتوای مستهجن را ممنوع کند. سخنگوی وزارت ارتباطات عراق در این خصوص توضیح داده است که طرح افزایش کنترل محتوا و استفاده از اینترنت دولت، کافیآ‌نتآ‌ها و عرضهآ‌کنندگان خدمات اینترنتی را ملزم میآ‌کند با دریافت مجوزهای جدید تحت بازبینی دولت قرار بگیرند و در صورت رعایت نکردن ملزومات تعیین شده، مجوز فعالیت آنآ‌ها لغو شود.
    این اقدام از سوی حامیان آزادی بیان به عنوان نخستین گام به سوی سانسور سیاسی، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. از زمان سقوط صدام در سال 2003 عراق نسبت به همسایگان مسلمان خود قوانین نسبتا راحت تری برای تامین کنندگان خدمات اینترنتی داشت و این نخستین باری است که دولت این کشور قصد افزایش سختآ‌گیریآ‌های خود در این زمینه را دارد.
    در آخرین آماری که کشورهای دنیا را از نظر سرعت اینترنت خانگی مورد مقایسه قرار داده است کره جنوبی دارای بیشترین سرعت اینترنت است و در این میان، ایران که در رده 144 دنیا قرار گرفته از کشورهای ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق و پاراگوئه عقبآ‌تر است و این مسئله نشان میآ‌دهد که کشور جنگآ‌زده عراق وضعیت اینترنتی بهتری نسبت به ایران دارد.
    در کنار کشورهایی کوچک مانند مالدیو، مالت، قبرس و قطر نیز نمیآ‌توان نام ایران را مشاهده کرد، زیرا از میان 152 کشور بررسی شده ایران پس از ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق، پاراگوئه و جزایر "ترک و کایکاس " با سرعتی برابر 0.61 مگابیت در ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است.

    #2
    پاسخ : عراق: اینترنت 20 مگابیتی همراه با کنترل محتوا

    0.61 مگابیت!!!! ؟؟ یا به عبارتی 76.25 کیلوبایت در ثانیه؟!!!!! اونور دنیا دارن از پهنای باند ترابیتی برای ارتباط ماهواره ای و فضایی بهره می برند و مردم کشورهاشون به اینترنت رایگان 30 مگابیتی در سطح شهر به خاطر مشکالات احتمالی عصبی (در انگلستان) اعتراض می کنند، ولی ونزوئلا و نیجریه و احتمالا جامائیکا و اوگاندا! از ایران جلوترند!!

    آخه این مایه ننگ و عقب ماندگی ایران نیست؟ اینجوری می خوایم دم از پیشرفت علمی بزنیم؟

    البته اون عدد 76.25 کیلوبایت هم به خاطر وجود ADSL ها و Wireless ها به این میانگین رسیده و گرنه سرعت واقعی DialUp های خونه بین 16 کیلوبایت تا 25 کیلوبایته! باورتون نمیشه همین الان برید www.speedtest.net خودتون همه چیرو ملاحظه کنید!

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X