ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/01/02
    141
    0

    کمک در نوشتن توابع کتابخانه ای

    با سلام
    من کل اینترنت وکتاب ها ومقالات زیادی را گشتم اما کتابخانه ای در مورد lcd گرافیکی (کتابخانه ای نظیر کشیدن خط ودایره و نوشتن کاراکترهای داخواه و...)برای کدویژن پیدا نکردم راستش از خیرش گذشتم حالا می خوام خودم توابعی کتابخانه ای که نیاز دارم به غیر lcd گرافیکی را هم بنویسم .
    حالا از شما درخواستی داشتم، کسی می تونه در مورد نوشتن توابع کتابخانه(یا منبع خوبی سراغ داره) به من کمک کنه ؟
    سپاس گذارم.
  2. #2
    2009/08/11
    682
    78

    پاسخ : کمک در نوشتن توابع کتابخانه ای

    پیشنهاد می کنم winavr کار کن. هم کتابخونه زیاد داره و هم خیلی راحت میتونی براش کتابخونه بنویسی
    اینم آمورش :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41050.0
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  3. #3
    2008/01/02
    141
    0

    پاسخ : کمک در نوشتن توابع کتابخانه ای

    خیلی ممنون اما من کدویژن خیلی دوست دارم وهمه کتاب هایی که دارم در مورد کدوبژن هست هم چنین من یه مبتدی هستم وخودم را نمی تونم درگیر winavr کنم .
  4. #4
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    20

    پاسخ : کمک در نوشتن توابع کتابخانه ای

    نوشتن هدر فایل اصلا کار سختی نیست.فقط کافیه تمام توابعی که نوشتید رو توی یه فایل متنی جدید با پسوند .h ذخیره کنید.اگر هم می خواید که کامپایلر برای عدم استفاده از یه سری از توابع هشدار نده سر و ته برنامتون از عبارت #pragma used+ استفاده کنید.البته آخر برنامه به جای + منفی بزارید:
    کد:
    #pragma used+
    f1();
    f2();
    #pragma used-
    اگر هم میخوای حرفه ای تر کار کنی فقط تعریف توابع رو تو فایل .h بنویس و توضیح توابع رو تو یه فایل دیگه با همون اسم و پسوند .c .البته فراموش نکنی که تو فایل .c حتما هدر فایل رو با دستور include اضافه کنی.
    اگر بازم میخوای حرفه ای تر کار کنی از منو ی فایل گزینه ی convert to the library رو بزن تا کد ویژن همینا رو با پسوند .lib ذخیره کنه.
    در کل اصلا پیچیده نیست.یه دونه درست کنی همه چیزش دستت میاد.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. نوشتن تابع شکل موج با استفاده از توابع شیب و پله واحد
    توسط optonical در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/07/24, 23:27
  2. استفاده از اشاره گر در توابع کتابخانه ای
    توسط A.SAMIEE در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/06/05, 00:41
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2016/03/19, 18:11
  4. کتابخانه توابع متلب
    توسط Sadeghbakhshi در انجمن Matlab
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/02/27, 21:01
  5. توابع کتابخانه ای زبان c
    توسط 1a1b1c در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 10:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •