ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 17 از 17 نخست ... 71314151617
    88
    59

پاسخ : مراحل ساخت cnc از ابتدا

نقل قول نوشته اصلی توسط Old_Man

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

با درود . . .
    بستگی داره به سیستم عملکرد و ....
    ممکنه نوعی قفل سخت افزاری باشه!
    ممکنه واسط یکسری ورودی خروجی باشه
    ممکنه جهت کنترل قسمتهای خاصی باشه(مثل سرعت اینورترها(آخر بیسواد بازیه این روش منتها هستند کسانی که چنین کاری میکنن) و یا ایجاد حالت های مختلف)
    و ...
    نمیشه دقیق گفت. باید دید سیم کشیها به کدوم قسمت ربط پیدا کرده و انضعابات از کجاست
    ممنون دوست عزیز
    ولی سرعت موتورهاازاینورتراستفاده شده ...سیم کشیش مشخص نبودوپیگیری نکردم ودرفرصت مناسب نگاه میکنم مربوط فقط به یه مارک خاص هستش البته...
    76
    126

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed garoosi

ممنون دوست عزیز
    ولی سرعت موتورهاازاینورتراستفاده شده ...سیم کشیش مشخص نبودوپیگیری نکردم ودرفرصت مناسب نگاه میکنم مربوط فقط به یه مارک خاص هستش البته...
    منظورم این نبود که بیان مستقیم ربطش بدن به اسپیندل.
    اگر خدا قبول کنه یه سری ورودی برای هر اینورتر هست که ممکنه پی ال سی رو به اون وصل کرده باشن
    1
    0

با سلام و تشکر از دوستان
    یه سری سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
    1 - اینکه نرم افزار های مختلفی برای ارسال جی کد به ماشین هست، تفاوتشون در چیه؟ مگر غیر از این است که همه ی آنها صفر و یک می فرستند؟
    2 - چرا برد های کنترلر سی ان سی متناسب برای نرم افزاری خاص است؟(اگر تمام نرم افزار ها صفر و یک میفرستند پس چرا کنترلر ها با تمام آنها سازگار نیستند)
    3 - اگر پردازش اصلی جی کد در کامپیوتر انجام میشه پس چرا از یه آردوینو به جای کنترلر استفاده نمیشه( البته منظورم برای کار های حرفه ایه)؟ میخوام بگم آردوینو کجا کم میاره؟
    4 - اگر برای ارسال داده ها به ماشین پورت LPT بهتر از USB است، پس چرا (مثلا) توی کنترلر های Match3 اونهایی که USB هم دارن گران تر هست؟
    5 - آیا کنترلری هم داریم که بشه با وای فای داده ها رو از کامپیوتر بهش فرستاد؟ اگر نداریم، آیا دلیل خاصی داره که ساخته نمیشه؟
    ببخشید سوال زیاد پرسیدم، آخه مطالب این مباحث توی نت یخورده گنگه
    35
    0

سلام
    من میخوام یه cnc درست کنم ک بتونم باهاش تو خونهpcbدرست کنم(کار من باهاش ساختpcb هستش(دقتش مهمه برام) نهایتش برش یه پلکسی 3میل یا mdf 3 میل هست ) الان موندم برای ساخت از اردینو استفاده کنم یامچ تری
    و اینکه من از درایور موتور4.5امپریTB6600 استفاده کنم و موتور های 4 امپری مثلا گشتاور بالا 10 استفاده کنم خوبه برای این کار من(در ضمن موتور های1.8درج دقت کافی داره یا دقیق تر باشه )
    و این مدار رو برو برای اردینو درسته؟

تبريز
    17
    1

سلام
    اگه شما بتونید از کنترلر بهتراز TB6600 استفاده کنید به اصطلاح رزولیشن و دقت کارتون بالا میره اگر به دقت زیاد نیاز ندارید نسبت به هزینه ناچیز این درایور خیلی هم خوبه
    29
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط saturn73

با سلام و تشکر از دوستان
    یه سری سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
    1 - اینکه نرم افزار های مختلفی برای ارسال جی کد به ماشین هست، تفاوتشون در چیه؟ مگر غیر از این است که همه ی آنها صفر و یک می فرستند؟
    2 - چرا برد های کنترلر سی ان سی متناسب برای نرم افزاری خاص است؟(اگر تمام نرم افزار ها صفر و یک میفرستند پس چرا کنترلر ها با تمام آنها سازگار نیستند)
    3 - اگر پردازش اصلی جی کد در کامپیوتر انجام میشه پس چرا از یه آردوینو به جای کنترلر استفاده نمیشه( البته منظورم برای کار های حرفه ایه)؟ میخوام بگم آردوینو کجا کم میاره؟
    4 - اگر برای ارسال داده ها به ماشین پورت LPT بهتر از USB است، پس چرا (مثلا) توی کنترلر های Match3 اونهایی که USB هم دارن گران تر هست؟
    5 - آیا کنترلری هم داریم که بشه با وای فای داده ها رو از کامپیوتر بهش فرستاد؟ اگر نداریم، آیا دلیل خاصی داره که ساخته نمیشه؟
    ببخشید سوال زیاد پرسیدم، آخه مطالب این مباحث توی نت یخورده گنگه
    جواب سوال 1 و2 و3و 4
    1) بین درایور و pc باید یه کنترلر باشه که پالس هایی که از کامپیوتر میاد رو ترجمه کرده و جدا جدا به هر درایور موتور بفرسته (و بعضی داده ها مثل لیمیت سویچ ها رو بگیره) و چون پالس هایی که از کامپیوتر میاد یا از کنترلر به کامپیوتر میره رو هر برنامه مثلا mach3 با الگوریتم خاصی ترجمه میکنه بنابراین برنامه های متفاوت کنترل های متفاوت دارن (این برای اینه که نویسندگان اون برنامه بتونن کنترل سازگار با برنامه خودشون رو بفروشن) اگر شما الگوریتم این برنامه ها رو داشته باشین
    میتونین الگوریتمش رو به خورد میکرو بدین و کنترلر بسازین هر چند قیمت کنترلر ها بر حسب فرکانس تولید پالس فرق میکنه با آردینو هم میشه
    کنترلر با ;کابل lan داریم که احتمالا بشه به یه روتر وصلش کردمثل پرینتر

ویرایش توسط ghmasoud : 2018/11/29 در ساعت 15:25
    5
    2

سلام این بحثها که من از این نوشتهای عزیزان دستگیرم شد واقعا وحقیقطا ربطی به ساخت cncاز ابتدا تا یک قدم اونورتز هم نداشت یا تیتر موضوع رو عوض کنید یا بگید خواستیم حرفی زده باشیم چون بدرد هیچ چیزی نخورد این فک فروشیها شما تیتر زدید چی بخونید خدا وکیلی چیزی گیر کسی از cncنمیاد بحث رو شروع کنید از سخت افزار بعد بحث محمتر نرم افزارهاست که متاسفانه چیزی نبود .ببخشید سخن برای این جا خیلی میشه گفت ولی میشه حرافی منظور مشخصه یک کار بلد از اول شروع کنه اهسته وپیوسته کمک کنه به ساخت یک cnc ساده وکارامد با حد اقل یا ساده تر بگم مثلا همین اردو ینو که توسایت موجوده وقیمتی هم نداره لوازمش بعد اگر درست پیش رفت حرفه ایی ترش کنید جنابان مهندس کار بلد ولی از این پستها یه سری کلمات بی ارزش در نیومد ه واقعا باز ببخشید از پر گویی بنده.
    1
    0

سلام . برای کنترل ۶ محور که خروجی pwm برای سرعت اسپیندل و تعدادی خروجی و ورودی داشته باشه به همراه نرم افزار برای جی کد گیری چی باید استفاده کنم ؟ ممنون . یه سوال دیگه اینکه برای فرمان دو استپر همزمان میشه از یک درایور استفاده کرد یا دوتا درایور جدا و دوتا موتور استپر رو به یک خروجی کنترلر متصل کرد که همزمان فرمان بگیرند ؟؟؟
    5
    1

سلام دوستان منم می خواهم یک سی ان سی بسازم در ابعاد 60×70 برای قطعات مکانیکی به چه پروفیلها و شفت چند میل احتیاج هست
صفحه 17 از 17 نخست ... 71314151617
نمایش نتایج: از 161 به 169 از 169