ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    چطور میشه برای میکرو با سی برنامه نوشت مثلا دستور mov p1,#22h رو چطور در سی بیان میکنیم.
    ww.microworld.blogfa.com
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    سلام . خوبي دوست عزيز ؟
    توي قسمت آموزش نرم افزار هاي آناليز و شبيه ساز يه نرم افزار هست به نام franklin شما آموزش اون رو دانلود كنيد توي اون كامل توضيح داده .
    در C معادل اين دستوري كه شما نوشتيد اينطوري ميشه :
    P1=0x22 يه ; هم آخرش . اين PHP چون كاملا فارسي نيست سيميكالون رو آخرش نميذاره براي همين جدا نوشتمش . دقت كنيد كه P1 حرف P حروف بزرگ هست .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    سوال

    ممنون از پاسختون

    حالا به عنوان مثال برای ایجاد یک تاخیر 100msچیکار میکنیم؟
    ww.microworld.blogfa.com
  4. #4
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    دوست عزيز سلام .
    اين تاخير رو به صورت دقيق ميتونيد با تايمر درست كنيد . ولي اينكه چطوري ميشه با حلقه مثلا FOR اين تاخير رو ايجاد كرد . ميگردم جوابش رو بهتون ميدم .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  5. #5
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    سوال

    ممنون از پاسختون

    بله با اسمبلی مشکلی نیست پس در برنامه هایی که با سی برای میکرو نوشته میشه چطور تاخیر با یک مقدار مشخص تولید مکنن

    متشکرم
    ww.microworld.blogfa.com
  6. #6
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    سلام خوبي دوست عزيز ؟
    فكر كنم جمله بنديم دفعه قبل بد بود منظورم رو خوب نرسوندم . تاخير درست كردم با FOR كار سختي نيست مشكل اينكه زمان دقيقش رو بدست بياريم . اگه بشه مشخص كرد كه حلقه for چند سيكل كاري زمان ميگيريه ميشه دقيقا مشخص كرد كه تاخير ايجاد شده چقدر هست .
    مثلا :
    for(i=0;i<100;i++)ok
    for(j=0;j<100;j++);ok
    {}
    البته كلمه ok رو براي اين گذاشتم كه درست نشون داده بشه . اين برنامه يه تاخير 100*100 هست ولي اينكه مقدار اين تاخير چقدر هست من يه برنامه نوشتم كه فقط توي حلقه forآ* بود . كامپايلر اين حلقه for رو تبديل به حلقه djnz كرد . و شما هم ميدونيد كه DJNZ تاخيرش 4 سيكل هست .
    ولي سوال اينجاست اگه برنامه پيچيده باشه بازم براي حلقه FOR از DJNZ با اين روش استفاده ميكنه ، يا اينكه روش ديگه اي داره .
    به نظر من اگه برنامه شما كوچك هست با فرض اينكه حلقه FOR در واقع 4 سيكل كاري زمان ميبره تاخيرتون رو ايجاد كنيد .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  7. #7
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    سوال

    ممنون از پاسختون

    بحث داره واقعا جالب میشه
    شما چند وقط پیش لطف کردین یک برنامه صفحه کلید به سی برا فرستادین
    تو صفحه کلید هم همونطور که بهتر میدونین تاخیر با مقدار مشخص مثلا20msنیازه و اصلا
    تو برنامه هایی که برای میکرو نوشته میشه تاخیر لازمه
    فکر میکنم چیزی که شما گفتین در جاهایی که فقط یک تاخیر که مقدارش مهم نیست منطقی باشه ولی چطور نمیشه یک تاخیر دقیق ایجاد کرد.البته من اینو برای کار خاصی فعلا نمی خوا فقط برام سوال بود.
    ممنون از پاسختون
    ww.microworld.blogfa.com
  8. #8
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    دوست عزيز سلام .
    من يه برنامه 700 خطي به زبان C داشتم كه چند تا تاخير توش بود . همونطور كه حدس ميزدم همه تاخير ها رو با DJNZ درست نميكنه مثلا اين يكي از كد هايي هست كه خودش كامپايلر براي يه تاخير ساخته :

    MOV R3,#000H
    ?FOR2:
    MOV R0,#032H
    ?NXT41:
    DJNZ R0,?NXT41
    INC R3
    CJNE R3,#032H,?FOR2
    RET
    البته يه بهم ريخته ولي مهمش اينكه كه به جاي 2 تا DJNZآ* از يك DJNZ و يك CJNE و INC استفاده كرده . بنابراين فكر نكنم بشه با دقت كامل مشخص كرد كه چه تاخيري ايجاد ميكنه مگه اينكه خودتون يه بار فايل ASM ايجاد شده رو بخونيد ببينيد كه به چه ترتيب تاخير شما رو درست كرده بعد با توجه به اون عدد ها رو تغيير بديد .
    براي تاخير كاملا دقيق هم كه به نظرم من اگه با تايمر كاري نداريد از تايمر استفاد كنيد .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  9. #9
    2006/02/07
    djnz_81@yahoo.com
    132
    0

    سوال

    ممنون از پاسختون

    یک سوال
    مگه تو محیط سی میشه از دستورات اسمبلی استفاده کرد؟
    ww.microworld.blogfa.com
  10. #10
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    معادل دستور هاي اسمبلي در C

    سلام . خوبي دوست عزيز ؟
    در سي كه براي كامپيوتر مينويسيد ميشه اين كار رو كرد . ولي در سي ميكرو من نديدم . چون مديريت حافظه در اختيار كامپايلر هست فكر نكنم همچين اجازه اي بده .
    اين كد بالايي هم كه شما ميبينيد خود كامپايلر درست كرده و معادل حلقه هاي for من رو دستورات تبديل شده اسمبليش رو گذاشته اون حلقه هاي for غير فعال و به صورت توضيحات هستن ولي خوب چون اينجا بهم ريخته هست شما فكر كرديد كه ازشون استفاده شده .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. معادل دستور RC5
    توسط leader در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/01/19, 15:16
  2. معادل دستور PULSEIN
    توسط ben-robot در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/10/27, 18:40
  3. معادل دستور
    توسط mr_hadi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/10/30, 22:38
  4. معادل دستور printf() در بیسکام
    توسط حمیدرضا رضایی در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/20, 21:25
  5. کمک در پیدا کردن دستور معادل
    توسط azadmnesh در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/20, 21:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •