ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/11/05
    161
    3

    مقدار صحیح واعشاری در c

    سلام.
    سوالم خیلی ساده هست. اگر کامپایلر c داشتم نمی پرسیدم.
    حاصل عبارت زیر چیه؟
    کد:
    int a=6;
    int b=4,c;
    float f;
    c=a/b;
    f=a/b
    این درسته؟ : c=1,f=1.5
    اگه نه چطور میشه همین دو مقدار رو به دست اورد؟
  2. #2
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    20

    پاسخ : مقدار صحیح واعشاری در c

    درسته
    متغیر های صحیح عددی همیشه مقدار صحیح رو برمیگردونند.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  3. #3
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    37

    پاسخ : مقدار صحیح واعشاری در c

    جواب:

    معادله آخری باید اینجوری تصحیح بشه:

    توضیحی: فرض کن a اعشاری هست بعدش به b تقسیم کن. یا به عبارتی:

    f = (float)a / b

    مقدار c هم درست حساب میشه. یعنی یک.
  4. #4
    2013/01/01
    2
    0

    پاسخ : مقدار صحیح واعشاری در c

    در انتهای همه ی دستورات باید سمی کالن بگذاری خط اخر رو اصلاح کن
    در ضمن متغیرهات هم از نوع اعشاری تعریف کن وگرنه در خروجی فقط مقدار صحیح خواهی داشت در خط اخر هم باید c=fقرار بدی.
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. خواندن صحیح مقدار خازن
    توسط samiya72 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2019/02/26, 19:34
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2018/06/28, 23:21
  3. محاسبه ي مقدار متوسط/مقدار موثر/ضريب ريپل/ض&#
    توسط مرتضي زارع در انجمن Matlab
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/06/22, 14:20
  4. چگونه مقدار آمپر را به مقدار دلخواه خود تبدیل کنیم ؟
    توسط gtna در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/11/05, 12:11
  5. جدا کردن مقدار اعشاری از مقدار صحیح درc++
    توسط golgolak در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2008/09/14, 09:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •