اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنتاکتور dc

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    کنتاکتور dc

    من تو یه تابلو فرمان دیدم که از کنتاکتورهای dcاستفاده کرده بودن اینقدر این کنتاکتورها بی صدا بودن که من تعجب کردم صداش مثه یه رله بود شایدم کمتر
    می خوام بدونم کنتاکتورهای dc و ac جه تفاوتهایی با هم دارن ؟

    #2
    پاسخ : کنتاکتور dc

    باسلام
    کاملا درسته کنتاکتورهای DC بعلت نداشتن حلقه هیسترزیس مشکل لقی یا له شدگی حلقه هیسترزیس و درنتیجه ایجاد صدای وز وز و لرزش را ندارند . از طرفی میدان مغناطیسی که توسط ولتاژ 220 ولت AC در بوبین کنتاکتور ایجاد میشود نسبت به میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط ولتاژ DC دارای قدرت بیشتر و همچنین صدای هووووم بیشتری میباشد . بنابراین قدرت کششی کنتاکتورهای AC بیشتر بوده و صدای ناشی از قطع و وصل آنها نیز بیشتر میباشد .

    مطلب زیر از سایت تبیان هستش :

    تفاوت این دو کنتاکتور در این است که در کنتاکتور های AC از یک حلقه اتصال کوتاه برای جلوگیری از لرزش حاصل از فرکانس برق استفاده می شود. نیروی کششی یک مغناطیس الکتریکی جریان متناوب،متناسب با مجذور جریان عبوری از آن و در نتیجه متناسب با مجذور اندکسیون مغناطیسی است.چون مقدار جریان لحظه ای با توجه به رابطه i=ImaxSIN wt تعقیر می کند،نیروی کششی مغناطیسی نیز برابر با F=Fmax sin2 wt خواهد شد و تعداد دفعاتی که این نیرو ماکزیمم و صفر می شود، به اندازه دو برابر فرکانس شبکه خواهد گردید.در نتیجه ،در لحظاتی که مقدار نیروی کششی بیشتر از نیروی مقاوم فنرهای کنتاکتور باشد ،هسته کنتاکتور جذب می شود و در لحظاتی که مقدار نیروی کششی کمتر از مقدار نیروی فنر ها شود،هسته متحرک هسته نیز آزاد شده و به محل اول خود باز می گردد.بدین ترتیب در هسته متحرک لرزش و صدا ایجاد خواهد شد این نوسانات را می توان به وسیله یک حلقه بسته که در سطح قطب ها جا سازی شده و حدود نصف تا 3/2 سطح هر قطب را پوشانده است از بین برد و لرزش آن را برطرف کرد. عمل این حلقه آن است که مانند سیم پیچ ثانویه ترانسفورماتوری که در حالت اتصال کوتاه قرار گرفته است،از آن جریان القایی عبور میکند و باعث ایجاد فوران مغناطیسی فرعی در مدار هسته می شود. این فوران فرعی با فوران اصلی اختلاف فاز دارد و در زمانی که نیروی کششی حاصل از فوران اصی صفر باشد ،نیروی کششی حاصل از فوران اصی ماکزیمم خواهد بود و در حالتی که نیروی حاصل از فوران ماکزییم باشد ،این نیرو صفر خواهد بود و چون جمع این دو نیرو به هسته متحرک اثر می گزارد،نیروی کششی در هر لحظه از نیروی مقاومت فنر بیشتر خواهد بود .

    اینم لینکش : http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=105949

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X