ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    آموزش توابع Api در vb

    توابع api در ویژوال بیسیک یکی از مهم ترین قسمت های برنامه هستند
    که بوسیله ی آنها می توان کار های زیادی انجام داد

    هر سوالی از توابع api داشتید بپرسید

    این تابع جای دکمه های موس رو عوض می کنه

    کد:
    Private Const MS_DEFAULT = 0
    Private Const MS_SWAP = 1
    
    Private Declare Function SwapMouseButton Lib "user32.dll" (ByVal bSwap As Long) As Long

    bswap تعیین می کند خالت موس چگونه باشد
    یعنی اگر
    MS_DEFAULT = 0 و MS_SWAP = 1
    به این صورت تعریف شوند جای دگمه های موس تغییر می کند اگر بر عکی باشد به حالت اول باز می گردند

  2. #2
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    آموزش توابع Api در vb

    این تابع کیبورد و موس رو قفل می کنه

    کد:
    Private Declare Function BlockInput Lib "user32.dll" (ByVal fBlock As Long) As Long
    اگر fBlock =true باشد کیبورد و موس قفل می شند
  3. #3
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    فایل EXE بصورت سیب یا بهتر بگم یه Form در زبان Visual Basic 6.0 که بصورت سیب هستش
    عکس سیب هم لوگوی شرکت معظم Apple می باشد ، به شکل دقت کن :



    اصل شکل هم اینه :



    تو این برنامه تو Form اصلی یه Picture Box هستش که هر عکسی توش بذاری و برنامه رو کمپایل کنی برنامه قسمت های سفید عکس رو حذف میکنه
    و بقیه قسمت های میمونند همون طور که تو عکس اولی می بینی قسمت سفید یا بک گراند عکس حذف شده (برنامه در حال اجرا هستش)
    البته چون پس زمینه این انجمن سفید شما تو عکس دوم دقیقاً پس زمینه سفید خود عکس رو نمی بینید اگه عکس رو Save as کنید متوجه میشید

    اینم سورس برنامه به همراه فایل exe کامپایل شده در Visual Basic 6.0 که در خود انجمن اتچ کردم

    موفق باشید
    * AppleForm.rar (77.94 کيلوبايت - دفعات دانلود: 19 بار.)
  4. #4
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    api مخفف Application Programming Interface هستش به معنی رابط برنامه سازی کاربردی
    این نام اصطلاحا به توابعی که داخل فایل ها مختلف ویندوز اعم از Advapi32.dll و User32.dll و Ole32.dll و Kernal32.dll و Winmm.dll و Winspool.dll و Gdi32.dll و Mpr.dll و Netapi.dll و Sheu32.dll و Rasapi.dll و Version.dll و Wscok32.dll و Comdlg32.dll وجود داره
    ویندوز برای خیلی از کارها از همین توابع داخل dll ها اتفاده می کنه
    و در واقع در زمان برنامه نویسی و استفاده از یک سری دستورات برنامه از توابع API خاصی برای کارهای خاص استفاده می کنه
    این توابع اکثرا بازبان سی نوشته شده اندو براساس ساختار سیستم عامل به دوگروه 16 و 32 بیتی تقسیم بندی میشه

    حدود 6500 عدد تابع API به صورت 32 بیتی وجود داره
    این توابع مانند دیگر توابع وروردی و خروجی دارند و از انواع مختلف متغییرهاپشتیبانی می کنند

    این توابع از ساختار توابع زبان سی تبعیت می کنند


    در هر زبان برنامه نویسی میشه زا اونا استفاده کرد

    جالب اینکه چون این توابع در سیستم عامل وجود دارند دیگه نیازی نیست اونا رو همراه برنامه (VB) داشته باشید پس برنامه اتون کم حجم میشه تنها شما اینجا از مستندات خود سیستم عامل استفاده کردید

    مطمئن باید اگر شما برنامه ای را براساس این توابع مثلا در سیستم عامل 98 بنویسید حتما بدون هیچ مشکلی در ویندوز XP هم برنامه اتون کار خواهد کرد

    کلا زبان های تحت ویندوز برای برنامه نویسی از همین توابع API استفاده می کنند علت به علت محدودیت هایپئی نمیشه از تمام توان این توابع به صورت غیر مستقیم استفاده کرد ولی مستقیما چرا امکان استفاده کامل وجود داره

    این توابع شما رو از نوشتن دوباره روتین های زیادی دور نگه می داره و می تونید تنها با فراخوانی اونا به راحتی از اونا استفاده بکنید

    در حالت کلی این عمل باعث مشه به راحتی بتونید برنامه خودتون روبنویسید و کلا خوانائی برنامه خودتون رو بالا ببرئید
    خوب امیدوارم مفید واقع شده باشه

    موفق باشید
  5. #5
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    کد:
    Private Declare Function CloseWindow Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long) As Long

    این تابع پنجره ی مشخص شده را به حالت minimize می برد
    hwnd هم همان هندل پنجره ی مورد نظر است
  6. #6
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    کد:
    Private Declare Function GetActivateWindow Lib "user32.dll" () As Long

    این تابع هندل پنجره رو فعال می کنه
  7. #7
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    کد:
    Private Const MB_OK = &H0
    Private Const MB_HANDICON = &H10
    Private Const MB_QUETSIONICON = &H20
    Private Const MB_EXCLAMATION = &H30
    Private Const MB_ASTERIKICON = &H40
    
    Private Declare Function MessageBeep Lib "user32.dll" (ByVal wType As Long) As Long

    این تابع ویندوز را وادار به پخش صدا می کند (Beep)
  8. #8
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    سلام به همه این تابع کارش فشردن نرم افزاری کلید های موس . کیبرد هست

    کد:
    Declare Function SendInput Lib "user32.dll" (ByVal nInputs As Long, pInputs As GENERALINPUT, ByVal cbSize As Long) As Long

    نمونه ی برنامه ی این تابع
    کد:
    Const VK_H = 72
    Const VK_E = 69
    Const VK_L = 76
    Const VK_O = 79
    Const KEYEVENTF_KEYUP = &H2
    Const INPUT_MOUSE = 0
    Const INPUT_KEYBOARD = 1
    Const INPUT_HARDWARE = 2
    Private Type MOUSEINPUT
     dx As Long
     dy As Long
     mouseData As Long
     dwFlags As Long
     time As Long
     dwExtraInfo As Long
    End Type
    Private Type KEYBDINPUT
     wVk As Integer
     wScan As Integer
     dwFlags As Long
     time As Long
     dwExtraInfo As Long
    End Type
    Private Type HARDWAREINPUT
     uMsg As Long
     wParamL As Integer
     wParamH As Integer
    End Type
    Private Type GENERALINPUT
     dwType As Long
     xi(0 To 23) As Byte
    End Type
    Private Declare Function SendInput Lib "user32.dll" (ByVal nInputs As Long, pInputs As GENERALINPUT, ByVal cbSize As Long) As Long
    Private Declare Sub CopyMemory Lib "kernel32" Alias "RtlMoveMemory" (pDst As Any, pSrc As Any, ByVal ByteLen As Long)
    Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer)
      'Print the key on the form
      Me.Print Chr$(KeyAscii);
    End Sub
    Private Sub Form_Paint()
     
      'Clear the form
      Me.Cls
      'call the SendKey-function
      SendKey VK_H
      SendKey VK_E
      SendKey VK_L
      SendKey VK_L
      SendKey VK_O
    End Sub
    Private Sub SendKey(bKey As Byte)
      Dim GInput(0 To 1) As GENERALINPUT
      Dim KInput As KEYBDINPUT
      KInput.wVk = bKey 'the key we're going to press
      KInput.dwFlags = 0 'press the key
      'copy the structure into the input array's buffer.
      GInput(0).dwType = INPUT_KEYBOARD  ' keyboard input
      CopyMemory GInput(0).xi(0), KInput, Len(KInput)
      'do the same as above, but for releasing the key
      KInput.wVk = bKey ' the key we're going to realease
      KInput.dwFlags = KEYEVENTF_KEYUP ' release the key
      GInput(1).dwType = INPUT_KEYBOARD ' keyboard input
      CopyMemory GInput(1).xi(0), KInput, Len(KInput)
      'send the input now
      Call SendInput(2, GInput(0), Len(GInput(0)))
    End Sub
  9. #9
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    سلام به همه ی داداشا و خواهرای بزرگو امروز تابع getversion بتون یاد می دم

    این تعریف تابع :
    کد:
    Declare Function GetVersion Lib "kernel32" Alias "GetVersion" () As Long

    این تابع ورژن ویندوزو برمی گردونه و نشون می ده

    اینجا هم خودم ایم برنامه رو نوشتم می زارم تا نحوه ی کارشو ببینید

    [move][glow=red,2,300]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/glow][/move]

    اگه سوالی از توابع داشتید بگید

    :bye :bye :bye
  10. #10
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    پاسخ : آموزش توابع Api در vb

    سلام به همه داداشا و خواهرای گل :agree:

    امروز 2 تا تابع برای کار با drive ها برای تون می زارم برید حال کنید

    کد:
    Private Declare Function GetDiskFreeSpace Lib "kernel32" Alias "GetDiskFreeSpaceA" (ByVal lpRootPathName As String,_
     lpSectorsPerCluster As Long, lpBytesPerSector As Long, lpNumberOfFreeClusters As Long, lpTtoalNumberOfClusters As Long) As Long
    
    2.Private Declare Function GetDriveType Lib "kernel32" Alias "GetDriveTypeA" (ByVal nDrive As String) As Long
    اون اولیه جای خالی هر درایویو که دوست داشته باشید بتون نشون می ده
    دومیه هم نوع drive رو مشخص میکن

    من یه برنامه با این دو تابع نوشتم که به وسیله ی اون کاربرد های این 2 تابع بهتر متوجه می شید

    [move][glow=red,2,300]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/glow][/move]

    :applause: :applause:
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2019/06/10, 16:16
  2. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2016/08/03, 00:15
  3. شکل موج توابع
    توسط سید رضا باباتبار در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/11/30, 09:47
  4. آموزش توابع Api در vb
    توسط Viros در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/08/01, 19:52
  5. توابع کار روی عکس در VB6
    توسط مهدی مهری در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/06/11, 22:40

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •