ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16
  1. #1
    2010/08/01
    اهواز
    45
    0

    هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام به بچه های گل انجمن Eca
    اینجا هر چی در مورد وی بی می خواید از من بپرسید تا جوا بتون بدم
    :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
  2. #2
    2008/02/19
    2,296
    38

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام دوست عزیز

    از اینکه آمادگی خود را برای پاسخ به سوالات VB اعلام کردید بسیار متشکرم ، ولی فکر کنم اگر دوستان سوالاتشون را در خود انجمن مطرح کنند و شما هم در انجمن جواب بدید خیلی بهتره :nerd:

    در ضمن دوست عزیز گزاشتن آدرس وبلاگ و تبلیغ وبلاگ و... خلاف قوانین سایت هست...

    قوانین سایت:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=10159.0

    موفق باشید
  3. #3
    2010/03/02
    1
    0

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام
    می خواستم ببینم درVB چطورمی شه حروف روی کیبوردو به صورت کدهگز قابل استفاده برای تابلو روان درآورد.منظورم اینکه مثلا اگه حرف A رو روی کیبوردزدم تبدیل به تعدادی کدهگز (مثلا16تا)بشه .
  4. #4
    2008/02/19
    2,296
    38

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    نقل قول نوشته اصلی توسط عباس غریبی
    سلام
    می خواستم ببینم درVB چطورمی شه حروف روی کیبوردو به صورت کدهگز قابل استفاده برای تابلو روان درآورد.منظورم اینکه مثلا اگه حرف A رو روی کیبوردزدم تبدیل به تعدادی کدهگز (مثلا16تا)بشه .
    سلام

    عبارت "برنامه تبدیل متن برای تابلو روان" یا امثال این متن را در انجمن جستجو کنید ، به نتیجه می رسید

    موفق باشید
  5. #5
    2010/03/21
    تهران
    223
    0

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    اقا من در vb6 به مشکل بر خوردم . توابع mscomm در vb شناخته نمیشه چی کار کنم. با سپاس فراوان
    موفقيت بدست آوردن چيزيست كه دوست داري و خوشبختي دوست داشتن چيزيست كه بدست آوردهآ*اي.
  6. #6
    2009/08/11
    682
    69

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahziyar
    اقا من در vb6 به مشکل بر خوردم . توابع mscomm در vb شناخته نمیشه چی کار کنم. با سپاس فراوان
    ویندوز؟
    اگه ویستا یا سون نصب کردی باید از دات نت استفاده کنی
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  7. #7
    2007/11/28
    1,746
    19

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahziyar
    اقا من در vb6 به مشکل بر خوردم . توابع mscomm در vb شناخته نمیشه چی کار کنم. با سپاس فراوان
    سلام
    يك فايل Mscom32.ocx را بايد در فولدر system32 كپي كنيد بعد توسط vb اين كامپوننت را فراخواني كنيد بعد كه فراخواني كرديد يك آيكن شبيه تلفن در قسمت ابزارها ظاهر مي شود و بعد مي توانيد از آن استفاده كنيد.
    در ضمن اگر در مورد پورت سريال مشكلي داشتيد مي توانيد از لينك زير اين مقاله را دانلود كنيد:
    http://www.hayatieng.com/index.php?option=com_remository&Itemid=75& func=fileinfo&id=3
  8. #8
    2010/08/22
    اصفهان
    60
    3

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام
    من یک برنامه ی ساده برای ارتباط سریال نوشتم ولی کار نمی کنه.
    تو خود vb هم اصلاٌ error نمی ده ولی پورت را هم باز نمی کنه ؟
    اینم یرنامه:
    Private Sub form1_load()
    MSComm1.CommPort = 1
    MSComm1.Settings = "9600,n,8,1"
    MSComm1.PortOpen = True
    MSComm1.Output = "hi"
    End Sub
  9. #9
    2010/08/25
    2
    0

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام
    1-من قبلا می توانستم در vb فارسی بنویسم برای(فرم) اما یک دفعه نمی دانم چی شد خراب شد الن یک سری شکلک عجیب غریب می نویسد. لطفا سریعا کمکم کنید.
    2-می خواهم یک دیکشنری بنویسم بگذریم از مشکل بودن مشگل اصلی من حجم آن است لطفا یک روش به من نشان دهید که به وسیله ی آن بتوانم با وجود هزاران کلمه حجم کمی داشته باشد در ضمن من از Databace نیز چیزی بلد نیستم به databace نویسی از روش دیگری هم میشه استفاده کرد؟ یا نه؟
    اگر در حین کار به مشکلی بر خوردم باز هم از شما می پرسم. :angry: :eek:
  10. #10
    2010/08/25
    2
    0

    پاسخ : هر سوالی در مورد vb دارید بپرسید

    سلام
    هنوز جواب سوالم نریسیده یه سوال دیگه:
    من فکر کنم جوانترین عضو شما هستم مثلا:16 سال
    به همین دلیل هنوز به دانشگاه نرسیده ام که به برنامه نویسی نیاز انچنان پیدا کنم اما از علاقه بسیار زیادم دارم کار می کنم.
    اصل مطلب می خوام برای این چند سال تا دانشگاه که مسابقات رباتیک می رویم حداقل یه چیزی برای برنامه نویسی ربات بلد باشم که با کار کردن خودم بیشتر یاد بگیرم . فعلا یه چیز کمی هم بارم کافیه میشه یه زبان که بدرد حالا و تا دانشگاه من بخوره را برام بنویسد و برنامه ی مربوط با کار کردن آن را هم بگذارید.
    از همه تان ممنونم.
    چون اکثر مسابقات بعد از تابستان شروع می شود اگه زود تر جوابم را بدهید ممنونم. :wow: :eek:
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوعات مشابه

  1. سوالی در مورد ADC .
    توسط amir2012new در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/08/22, 10:58
  2. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/03/17, 11:17
  3. سوالی در مورد استارت
    توسط ramin20007 در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/05, 21:51
  4. هر سوالی از vb دارید بپرسید
    توسط Viros در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2010/08/01, 21:59
  5. من مطلبی در مورد شفت اینکدر میخوام دارید ؟
    توسط adoost در انجمن سيستم هاي كنترلي
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2009/02/23, 07:19

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •