ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2006/12/13
    تهران
    469
    9

    حرف L بعد از یک عدد یعنی چی ؟

    سلام

    یه سورسی دیدم این رو نوشته بود :

    کد:
    z = 4096L-y;
    اون حرف L بعد از عدد 4096 یعنی چی ؟ معنی خاصی داره هر حرف دیگری بذار خطا می ده کامپایلر ولی این رو خطا نمی ده

    تشکر
  2. #2
    2007/11/21
    ایران - تهران
    352
    2
    mrh

    پاسخ : حرف L بعد از یک عدد یعنی چی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط علي آقايي فر
    سلام

    یه سورسی دیدم این رو نوشته بود :

    کد:
    z = 4096L-y;
    اون حرف L بعد از عدد 4096 یعنی چی ؟ معنی خاصی داره هر حرف دیگری بذار خطا می ده کامپایلر ولی این رو خطا نمی ده

    تشکر
    فک کنم معنیش اینه که به کامپایلر میفهمونه اون عدده از نوع long هست.
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقيت پيش رفتن است نه به نقطه ي پايان رسيدن
    نلسون ماندلا
  3. #3
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    37

    پاسخ : حرف L بعد از یک عدد یعنی چی ؟

    با تایید پست آقای حاج بابایی باید گفت:
    کامپایلر C در برخورد با یک مقدار ثابت ممکنه تعابیر متفاوتی داشته باشه مثلا 1 چه عددیه؟ صحیح؟ اعشاری؟ میزان دقتش چقدره؟ دقت معمولی؟ مضاعف؟ معمولا برای کمک به کامپایلر برای درک بهتر نوع ثوابت از این گونه راهنمایی ها استفاده میکنند:

    L برای اینکه نشان دهیم عدد long است.
    U برای اینکه نشان دهیم عدد unsigned است.
    F برای اینکه نشان دهیم عدد float یا single precision است.
    UL برای اینکه نشان دهیم عدد unsigned long است.

    کجا بدرد میخوره؟

    در محاسبه عبارات؛ مقادیر از چپ براست محاسبه و تفسیر میشن. این پسوندها میتونه به کامپایلر کمک کنه تا کد صحیح تری تولید کنه. همین گونه پیشوند L قبل از رشته های کاراکتری نشون میده که این رشته بایستی به صورت Unicode فرض گرفته بشه و نه ANSI. مثلا حجم ثابت "Test" مساوی با 5 بایت با احتساب '0\' هستش ولی با قید L قبل از این رشته (متاسفانه نتونستم در ادیتور اینو تایپ کنم) حجم این رشته 10 بایت میشه چون هر کاراکتر unicode دو بایت حجم داره.

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. پوش پول یعنی چی ؟
    توسط tofan8 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2014/12/12, 18:29
  2. <- این یعنی چی؟
    توسط hosseinam در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/03/15, 01:12
  3. lsb و msb یعنی چی؟
    توسط hosseinam در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/06/17, 20:18
  4. a -- در c یعنی چه؟
    توسط bbarat در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/11/12, 16:58
  5. while (!T0) یعنی چی
    توسط ramin20007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/04/25, 08:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •