ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2006/12/13
    تهران
    469
    9

    سوال در مورد تعریف توابع و متغیر ها

    سلام علیکم
    دو تا سوال داشتم که زیاد در کد ها موجود در نت بهشون بر خوردم

    وقتی قبل یه تابع inline می ذاریم یعنی چی ؟

    چه هنگامی قبل تعریف بعضی توابع یا متغیر ها __ (underline) می ذاریم ؟ خیلی جاها دیدم اینطوری کردن

    تشکر

  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,507
    210

    پاسخ : سوال در مورد تعریف توابع و متغیر ها

    کلمه کلیدی inline باعث میشه که کد تابع در محل فراخوانی تابع کپی بشه(و در واقع به این ترتیب دیگه پروسه فراخوانی تابع اجرا نمیشه). از این کلمه معمولا برای توابع کوچیک و پرکاربرد برای بالا بردن سرعت برنامه استفاده میشه. در مورد توابع با یه آندرلاین فکر میکنم مربوط به ورژنهای مختلف یک تابع بشه.
  3. #3
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    37

    پاسخ : سوال در مورد تعریف توابع و متغیر ها

    استفاده از underline مخصوصا در ابتدا و انتهای یک identifier خیلی خارج از عرفه بخاطر همین در جاهایی که منظور خاصی پشت این روش اسم گذاری باشه استفاده میشه. مثلا کامپایلر ها میخوان نشون بدن که این ident یک لغت خاصه. مثلا cdecl یا cdecl_ یا cdecl__ در کامپایلر های متفاوت معنی یکسانی دارن اما عمدتا همه به سمت استفاده از حالت آخری میرن چون شما وقتی این کاراکتر کذایی رو تایپ میکنین "چون تایپش مشکلتره" از لحاظ روانی یک بار اضافه ای به شما تحمیل میکنه و شما حواستون بیشتر جمع میشه. یا مثلا خیلی ها عادت دارن متغیر های خصوصی یک کلاس رو با این کاراکتر شروع میکنن تا در هنگام کد نویسی حالیشون باشه که این خصوصی هست نه محافظت شده یا عمومی که کس دیگه ای بتونه باهاش کار کنه. اما به هر صورت برای من و شما این یک کاراکتر مثل کاراکتر های دیگه هست و در استفاده ازش مخیر هستین. به کسی هم ربطی نداره چرا.

    راجع به inline هم مواظب باشین که اگر تابعی رو inline معرفی کردین معلوم نیست الزاما inline بشه. برای اینکار پیش فرض هایی وجود داره که فقط یکیش معرفی کردن اون به صورت inline هست. یعنی میشه گفت شما با قید این کلمه فقط <اجازه inline شدن> رو به کامپایلر میدین.

    بعضی کامپایلر ها هم حتی بعضی مواقع که خودشون صلاح بدونن بدون قید این کلمه تابع رو inline استفاده میکنن.
    مثلا gcc و حتی JIT در دات نت.
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. چند سوال در مورد کلاس تعریف متغیر register
    توسط سید رضا باباتبار در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2016/03/18, 09:00
  2. سوال در مورد پرش بین توابع در c
    توسط sorena01 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/06/16, 20:34
  3. سوال در مورد توابع
    توسط m.omid91 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/02/21, 23:20
  4. تعریف متغیر
    توسط electronicart در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 18:22
  5. مشکل در تعریف متغیر
    توسط sh449 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/06/27, 19:54

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •