ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14
  1. #1
    2007/03/12
    44
    0

    سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    با سلام
    چگونه می شه بین دو فرم MDI در #C ارتباط برقرار کرد...... اصلآ این کار امکان داره لطفآ راهنمایی کنید.

    با تشکر :rolleyes:
  2. #2
    2007/04/04
    3
    0
    TB

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    سلام
    میشه بگین منظور از ارتباط دقیقآ چیه؟
  3. #3
    2007/03/12
    44
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    منظورم اینه که وقتی دو فرم MDI ایجاد کردیم، کاراکتر یا رشتهایی رو بین دو فرم ردوبدل کنیم .
    مثلآ فرم اول محاسباتی انجام میده و نتیجه رو به فرم دوم میفرسته ، تا فرم دوم از اون برای محاسبه های جدید استفاده کنه.

    با تشکر
  4. #4
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    سلام.
    من درس برنامه نويسي نخوندم ولي براي همچين كارهايي ميشه مثلا يه كلاس براي متغيير هاي مشترك درست كرد، بعد محاسبات رو همه رو اونجا انجام داد و داده ها رو هم اونجا ذخيره كرد به صورتي كه قابل مشاهده براي بقيه كلاس ها باشه.

    تا جايي كه من سواد دارم هر فروم خودش يه كلاسه، اگه بشه متغيير مورد نظر رو به صورت پابليك تعريف كرد شايد بشه توسط فروم ديگه به اون دسترسي پيدا كرد.
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  5. #5
    2007/03/12
    44
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    با سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نحوي
    سلام.
    من درس برنامه نويسي نخوندم ولي براي همچين كارهايي ميشه مثلا يه كلاس براي متغيير هاي مشترك درست كرد، بعد محاسبات رو همه رو اونجا انجام داد و داده ها رو هم اونجا ذخيره كرد به صورتي كه قابل مشاهده براي بقيه كلاس ها باشه.

    تا جايي كه من سواد دارم هر فروم خودش يه كلاسه، اگه بشه متغيير مورد نظر رو به صورت پابليك تعريف كرد شايد بشه توسط فروم ديگه به اون دسترسي پيدا كرد.
    موفق باشيد.
    با سلام
    حرف شما کاملآ درسته. کافیه داخل هر فرم یک متغیر و یامتدی پابلیک تعریف کنیم تا توسط فرم والد قابل شناسایی باشه. اما همونطور که می دونید، تعریف یک MDI ، داخل یک رویداد انجام میشه وهمین متغیرهایی که ما پابلیک تعریف کردیم ،فقط داخل همین رویداد قابل دسترسیه، که اون هم درست زمان تعریف فرمه،و کاربردی نداره ودر جاهای دیگه ی برنامه نمیشه ازش استفاده کرد.

    ازاینکه توجه کردیدممنونم :rolleyes:
  6. #6
    2007/04/04
    3
    0
    TB

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    سلام
    به نظر من میشه یک فایل text موقت ایجاد و نتایج را در آن وارد کرد ، بعد از فرم بعدی این نتایج را فراخوانی نمود.
  7. #7
    2007/03/12
    44
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    نقل قول نوشته اصلی توسط TB
    سلام
    به نظر من میشه یک فایل text موقت ایجاد و نتایج را در آن وارد کرد ، بعد از فرم بعدی این نتایج را فراخوانی نمود.
    باسلام
    فکر کنم روش خوبی باشه فقط شاید برنامه رو کمی کند کنه. ولی حتمآ روش های سریعتری هم هست.
    خیلی ممنون که توجه کردید. اگه روش دیگه ای بنظرتون اومد خوشحال میشم بمن بگین.

    با تشکر(امتیاز+) :rolleyes:
  8. #8
    2007/03/30
    8
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    سلام
    توي c و c++ براي چنين مشكلي از دو تابع زير استفاده مي شود:
    char * getenv(const char* name) stdlib.h
    int putenv(const char* name) stdlib.h
    کار این توابع اینه که از طریق سیستم عامل یک خانه از حافظه با نام name رو در اختیار همه ی برنامه ها قرار می ده (سرعتش هم مصلماً زیاده). C# کار نکردم ولی شاید این توابع بدردت بخوره!

    یه روش دیگه هم اینه که مقدار return شده از برنامه ی قبل رو به ورودی برنامه ی بعد میدن.
  9. #9
    2007/03/12
    44
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    نقل قول نوشته اصلی توسط kmisagh
    سلام
    توي c و c++ براي چنين مشكلي از دو تابع زير استفاده مي شود:
    char * getenv(const char* name) stdlib.h
    int putenv(const char* name) stdlib.h
    کار این توابع اینه که از طریق سیستم عامل یک خانه از حافظه با نام name رو در اختیار همه ی برنامه ها قرار می ده (سرعتش هم مصلماً زیاده). C# کار نکردم ولی شاید این توابع بدردت بخوره!

    یه روش دیگه هم اینه که مقدار return شده از برنامه ی قبل رو به ورودی برنامه ی بعد میدن.
    با سلام
    روی این توابعی که گفتید کار میکنم ، شاید #C هم داشته باشه :rolleyes:

    با تشکر(امتیاز +)
  10. #10
    2007/11/08
    یزد
    14
    0

    پاسخ : سئوال در موردفرمهای نرم افزار #C

    سلام
    اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم شما می خواهید مقدار یک متغیر یا یه پروپرتی که داخل فرم MDI هست رو توسط یک ایونت که داخل یه ChildForm هست عوض کنید.

    اگه این کارو بخواید بکنید باید از delegate ها استفاده کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوعات مشابه

  1. یک سئوال
    توسط jahamed در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/02/18, 17:38
  2. یک سئوال
    توسط jahamed در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/21, 18:25
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/10/05, 00:54
  4. یک سئوال
    توسط shahin king در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/09/22, 21:03
  5. چند تا سئوال سخت
    توسط ocsillator در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2008/11/07, 20:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •