ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/02/19
    2,296
    41

    راهکار؟ ذخیره کردن کد هگز فقط با یک کارکتر؟؟؟؟

    سلام

    من یک سری کد هگز دارم که میکرو باید اونها رو بخونه...(کد ها داخل یک فایل با پسوند txt ذخیره شده)

    مشکل اینجاست که من در برنامه کدهارو به صورت هکز در اختیار دارم و میخوام به صورت اسکی میکرو بخونه که بتونه با خوندن هر کارکتر یک بایت رو متوجه بشه!

    مثلا اگه قراره میکرو کد هگز 0x30 رو بخونه ، مقدار وارد شده در تکس من عدد 0 باشه...

    قبلا این کار رو در VB6 با دستور فکر کنم $HEX انجام میدادیم! ولی اینجا (C#) نمیدونم با چی باید این کار رو بکنم :cry2:

    ممنون از کمک همه ی دوستان
  2. #2
    2008/02/19
    2,296
    41

    پاسخ : راهکار؟ ذخیره کردن کد هگز فقط با یک کارکتر؟؟؟؟

    :-w

    بعد از حدود 24 ساعت جستجو در محیط اینترنت و ایجاد سوال در دو انجمن برنامه نویسی و الکترونیکی بلخره خودم تونستم یه جوری درستش کنم

    با این تیکه کد!


    کد:
          StreamWriter SW;
          SW = File.CreateText("d:\\mahdi.txt");
          char m = Convert.ToChar(0x01);
          SW.Write(m);
          SW.Close();

  3. #3
    2008/11/27
    نيشابور
    261
    2

    پاسخ : راهکار؟ ذخيره کردن کد هگز فقط با يک کارکتر؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهدي مهري
    :-w

    بعد از حدود 24 ساعت جستجو در محيط اينترنت و ايجاد سوال در دو انجمن برنامه نويسي و الکترونيکي بلخره خودم تونستم يه جوري درستش کنم

    با اين تيکه کد!


    کد:
          StreamWriter SW;
          SW = File.CreateText("d:\\mahdi.txt");
          char m = Convert.ToChar(0x01);
          SW.Write(m);
          SW.Close();


    سلام اين کد ها يي که نوشتي همش بهم ريخته مي سود دوباره بنويسيش
  4. #4
    2008/02/19
    2,296
    41

    پاسخ : راهکار؟ ذخیره کردن کد هگز فقط با یک کارکتر؟؟؟؟

    کجاش به هم ریخته؟

    همینطوری که نشون میده درسته دیگه :agree:
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. جدا کردن عدد از کارکتر در بسکام
    توسط wle1036 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/07/13, 12:56
  2. نحوه ذخیره کردن برق تولید شده
    توسط alireza_radnezhad در انجمن سیستم های قدرت
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/01/12, 22:23
  3. ذخیره کردن برق؟
    توسط alirf در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/04/10, 10:33
  4. ذخیره کردن مقدار یک متغیر
    توسط رجاء در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/08/02, 15:34
  5. ذخیره کردن فیلم؟؟؟
    توسط saleh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2008/12/04, 18:07

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •