ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2009/10/26
    49
    0

    کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    سلام
    کسی هست که با ماژولهای HM-T و HM-R کار کرده باشه یا نه؟
    من میخوام یک موتور پله ای رو بصورت بیسیم از راه دور کنترل کنم و در حالت با سیم بصورت سریال کامل جواب گرفتم ولی در حالت بیسیم جواب نمی ده.
    من از روش کدگذاری استفاده کردم و در گیرنده از دستور CODE = WAITKEY() استفاده کردم و بایستی گیرنده در این خط تا قبل از فرستادن کد توقف کنه ولی توقف نمی کنه و موتور بدون هیچ ارسالی شروع بکار میکنه و حروف عجیبو غریبی روی LCD نشون میده
    از دوستان می خوام اگه با این ماژول کار کردند کمکم کنن
    با تشکر : جواد
    ایمیل من : JT.MRE2008@GMAIL.COM
  2. #2
    2008/03/11
    8par<->Tehran
    165
    6

    پاسخ : کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    سلام من پروژه ام در همین موضوع بود ، البته با کدویژن
    بزودی پلودش میکنم و میزارم تو سایت :nerd:
    زندگي آن چه که زيسته ايم نيست ، بلکه آن چيزي است که از گذشته به خاطر داريم ...گابريل گارسيا مارکز
  3. #3
    2009/10/26
    49
    0

    پاسخ : کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    سلام
    میتونید منو راهنمایی کنید که چطوری این مازول رو راه اندازی کردی چون من نتونستم جواب بگیرم .
    از چه روشی برای ارسال و دریافت دیتای اصلی استفاده کردید میشه بذاریدش تو سایت کارم خیلی گیره ؟
    با تشکر منتظر جوابتون هستم
  4. #4
    2010/05/13
    تهران
    24
    0

    پاسخ : کمک براي کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بيس

    نقل قول نوشته اصلی توسط 7480
    سلام
    کسي هست که با ماژولهاي HM-T و HM-R کار کرده باشه يا نه؟
    سلام
    دوست عزيز نمي دونم منظورت از كد گزاري چيه ولي به نظرم(اونطور كه من كار كردم)بايد به اين ترتيب عمل كني
    1.مطمئن شو كه در مدارت اشكالي نيست.مثل پايه enable و config كه بايد درست پيكر بندي بشن.
    2.برنامت بايد به اين صورت باشه كه ابتدا فرستنده كد مربوط رو در يه قالب مشخص ارسال كني مثلا براي اينكه متور 5 پله حركت كنه فرستنده كد &quot;/5+&quot; رو به صورت يك متغير رشته اي ارسال مي كنه.
    3برنامه گيرنده يكم سخت تره ولي در كل آب نباته :biggrin:
    به اينصورت كه تو يه حلق do..loop از waitkey استفاده مي كني.مي دوني كه اين دستور waitkey فقط اولين بايت ورودي رو ذريافت مي كنه اونم به صورت اسكي.خوب چاره چيه؟
    اگه دقت كني ما تو برنامه فرستنده عدد مربوط به پله رو(به طور مثال) بين 2 تا كاركتر دلخواه / و + قرار داديم.خوب حالا گيرندمون تو حلقه بالا صبر مي مونه تا اينكه كد وروديش برابر با + بشه بعد به زير برنامه بعدي پرش ميكنه و اينقدر كد مي گره و ذخيره مي كنه تا به كد / برسه حالا پارامتر مورد نظز رو داريم فقط بايد ازش استفاده كنيم يه نمونه برنامه مي ذارم برات.براي گيرندت
    $regfile = &quot;m8def.dat&quot;
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    Dim Akey As Byte
    Dim Inputstring As String * 12

    Test:
    Do
    Akey = Waitkey()
    If Akey = 43 Then Goto Main
    Loop
    &#039;#################################
    Main:
    &quot;&quot;=Inputstring
    Do
    Akey = Waitkey()
    If Akey = 47 Then Goto Thanks
    Inputstring = Inputstring + Chr(akey)
    Loop
    Return
    &#039;#################################

    Thanks:
    Print Inputstring
    Wait 1
    Goto Test


    دقت كن كه كد 47 و 43 كد كاراكتراي ابتدا و انتهاي ماست. در قسمت main بخش اصلي كد فرستند رو مي گيريم فرض كن اگه بفرستيم &quot;/hello world+&quot; گيرنده در بخش تست با گرفتن + به بخش مين ميره و متغيره Inputstring برابر با hello world ميشه و با رسيدن به / به بخش پاياني ميره و ميتوني با يه شرط اعتبار سنجي برنامنو اجرا كني.
    سعي كردم همه چيزو ريز و پايه اي بگم اگه بازم مشكلي بود بگو برات برنامه آمده ميزارم.موفق باشي

    دکتر شريعتي : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم از خيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم
  5. #5
    2009/10/26
    49
    0

    پاسخ : کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    سلام
    ممنونم از جوابی که دادین
    ماژول من یه ماژول یک طرفا است .فرستنده 3 پایه و گیرنده 4 پایه که یک پایه آن ENABLE و به VCC وصل میشه
    من سه داده ره همزمان بایستی بفرستم .
    1-تعداد دور یا مدت زمان یا مقدار زاویه
    2-کدی برای تعیین حالت راستگرد چپگرد
    3-یک کد هم برای تعیین مدهای START - STOP - ANGLE - ROTATE - TIME که با در یافت هر یک از این کدها در گیرنده یک زیر برنامه ای اجرا شده و بعد از اتمام کار به ابتدای برنامه پرش کرده و منتظر دریافت کد میشه.
    این کدهای 43 و 47 رو که تو شر ط گیرنده گفتید همون اعداد دریافتی اسکی هستند درسته؟ این کد رو در فرستنده چطور باید فرستاد بایستی از نوع رشته با شه درسته؟ یعنی منظورتون اینه که من برای ارسال هر دیتایی بایستی یک کد شروع و یک کد پایان تعریف کنم و بین این دو کد داده اصلی رو بفرستم درست میگم یا نه؟خودتون با HMT و HMR کار کردین ؟
    من بار اوله که با این ماژولا کار میکنم دو هفته ای میشه دارم روی حالت بیسیم کار می کنم ولی بازم در ارسال و دریافت مشکل دارم اگه مطلبی یا برنامه ای دارید ممنون میشم که اینجا بذارید یا برام ایمیل کنید . ایمیل من JT.MRE2008@GMAIL.OM
    با تشکر : جواد
  6. #6
    2010/05/13
    تهران
    24
    0

    پاسخ : کمک براي کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بيسيم

    سلام.
    در فرستنده بايد به صورت رشته ارسال كنيد مثلا
    dim p as string*10
    p=&quot;/hello world+&quot;
    print p
    .............
    در مورد 3 تا كد يا بيبشتر مشكلي نيست.چنتا راه داري مثلا بين كدات از يه كاراكتر استفاده كن و تو گيرنده با همون روشي

    كه بحث شد از هم جداشون كن و آناليزشون كن.راجع به فرستندو گيرندت هم چون hmt و hmr داري پايه كانفيگ نداره.enable هم بايد به 5 ولت وصل بشه.
    من خودم از اين ماژول خيلي استفاده ميكنم چون واسه وايرلس كردن به نظرم بهترين گزينست.پايه tx ماژول به rx ميكرو و برعكس.پايه تغذيه هم كه معلومه.
    يه كم وقت بزاري حتما حل ميشه اگه نشد بگو شماتيكو برنامه كامل برات ميزارم

    دکتر شريعتي : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم از خيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم
  7. #7
    2009/10/26
    49
    0

    پاسخ : کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    سلام
    برنامه ای که نوشتم رو براتون ایمیل زدم یه نگاش بندازید.
    چنت تا سوال دارم.
    من در فرستنده گفتم سه دیتا رو باید کد گذاری کنم و بفرستم . برای حالت start و stop فقط باید برای هر کدوم یک کدی رو بفرستم و با دریافت هر یک از این کدهای تعریف شده در برنامه به زیر برنامه start یا stop موتور که کاربر از گیرنده ، مد کاری موتور رو انتخاب کرده پرش کند . من حالت start موتور رو پشفرض راستگرد گرفتم . با زدن کلید start و یا stop و انتخاب اون در فرستنده متغیر code = 125 شده و برای مد start متغیر l = 60 و برای مد stop متغیر
    l = 90 شده و سپس به زیر برنامه ersal پرش می کند . حال اگر مثلاً مد start انتخاب شده باشد code= 125 و
    l = 80 و بعد برای ارسال اون یک رشته تکی مثل &quot;t&quot; پنج کاراکتری اضافه کردم و رشته جدید رو فرستادم [left]
    If Code = 125 Then
    If L = 80 Then &#039;START
    R = &quot;T&quot;
    _mod = R + Dataa
    End If
    If L = 90 Then
    R = &quot;P&quot; &#039;stop
    _mod = R + Dataa
    End If
    Print _mod
    Call Send
    End If[/left
    ]
    و در گیرنده با دریافت این رشته و جدا کردن رشته تکی که فرستادم با یک دستور شرطی if گفتم اگه رشته تکی&quot;t&quot; دریافت شده برو به اجرای زسر برنامه start
    Input _mod
    R = Mid(_mod , 1 , 1)

    &#039;00000000000000000000000000000000000000000 START 00000000000000000000000000000
    If R = &quot;T&quot; Then
    Gosub Receiving
    Goto Startm
    End If
    برای سه مد باقیمانده علاوه بر فرستادن این رشته برای مشخص کردن مد موتور اومدم یک متغیر برای نگه داشتن تعداد دور و یا زمان یا زاویه و برای حالت راستگرد و چپگرد هم یک متغیر در نظر گرفتم بعد از تبدیل به رشته و اضافه کردن رشته تکی فرستادم و وریافت کردم
    برای مثال برای تعداد دور :
    m = 100 تعدداد دور
    بعد m رو تبدیل به رشته کردم var = str(m) و با یک رشته تکی &quot;y&quot; جمع کردم و رشته جدید tedad برای ارسال درست میشه
    و بعد با انتخاب راستگرد تعریف کردم متغیر s برابر &quot;r&quot; شود و برای چپگرد برابر &quot;c&quot; شود و این رشته تکی رو در یک نتغیر رشته ای قرار دادم و با یک رشته دلخواه direct که چند کاراکتر داره جمع زدم و رشته جدید jahat درست شده که بصورت برنامه زیره و برنامه کاملشو براتون فرستادم
    Ersal:
    Waitms 4000
    Cls
    Locate 2 , 2
    Lcd &quot;ETELAAT AMADE&quot;
    Locate 3 , 4
    Lcd &quot;ERSAL AST&quot;

    Dataa = &quot;Micro&quot;
    Var = Str(m)
    Direct = &quot;HADAF&quot;
    Tx:
    Do
    K = Getkbd()
    If K &gt; 15 Then Goto Tx
    If K = 13 Then &#039;KELIDE SEND



    If Code = 125 Then
    If L = 80 Then &#039;START
    R = &quot;T&quot;
    _mod = R + Dataa
    End If
    If L = 90 Then
    R = &quot;P&quot; &#039;stop
    _mod = R + Dataa
    End If
    Print _mod
    Call Send
    End If




    If Code = 155 Then &#039;rotate
    R = &quot;B&quot;
    _mod = R + Dataa
    Y = &quot;Y&quot;
    Tedad = Y + Var
    Jahat = S + Direct
    Call Send0
    End If


    End If
    Waitms 75
    Loop


    Sub Send
    Gosub Sending
    Goto Meno
    End Sub Send


    Sub Send0
    Print _mod
    Print Tedad
    Print Jahat
    Gosub Sending

    Goto Meno

    End Sub Send0

    Sending:

    For B = 1 To 5
    Cls
    Cls
    Waitms 500
    Locate 2 , 2
    Lcd &quot;ETELAAT ERSAL&quot;
    Locate 3 , 7
    Lcd &quot;SHOD&quot;
    Waitms 500
    Next B
    Return

    حالا با دیدن این برنامه گیرنده نگاه کنید بایستی چکار کنم. ممنون میشم کمک کنید تا راش بندازم
    منتظر پاسختون هستم . اگه وقت داشتید قسمت مربوط به ارسال و دریافت برنامه رو برام تصحیح کنید و برام ایمیل کنید .
    با تشکر
  8. #8
    2009/10/26
    49
    0

    مشکل در نحوه ارسال و دریافت دیتا

    سلام برنامه ای که فرستادم دیدید.
    من تنهامشکلم اینه که نمی دونم چطور سه دیتا رو همزمان ارسال و در یافت کنم.
    وگرنه مثلاً تونستم با فاصله 100 متر موتور رو start کنم . ولی برای تعیین تعداد دور و راستگرد چپگرد اون بایستی دو تا کد برای هر کدوم یکی مقدار تعداد دور که از کیبرد زده می شه و یکی هم برای جهت چرخش موتور.
    حالا اگه می دونید راه نما یی ام کنید که این ارسال و دریاف سه داده چطوری باید باشه.
    ممنونم
  9. #9
    2011/08/13
    9
    0

    پاسخ : کمک برای کنترل STEP MOTOR با ماژول HM-T و HM- R بصورت بیسیم

    یه نگاهی به این بنداز:
    http://www.special-topics.blogfa.com/post-4.aspx
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره step motor
    توسط silicon0 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2018/01/18, 12:43
  2. راه اندازي step motor با ميکرو
    توسط S A J E D E در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/01/05, 17:51
  3. افزایش قدرت step motor
    توسط hafez2007 در انجمن رباتيك و مكاترونيك
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/11/25, 16:58
  4. درایور مورد نیاز برای راه اندازی Step Motor 1.4 آمپر
    توسط مجتبی تاجیک در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/02/13, 17:17
  5. درایور برای step motor های قدرت
    توسط 1415614156 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/12/21, 15:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •