ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





موضوع: serial port

  1. #1
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    serial port

    دوستان عزیز اگه امکان داره منو راهنمایی کنن! من یه رشته ای رو از C شارپ به پورت سریال ارسال میکنم ولی متاسفانه وقتی میخوام این رشته رو روی LCD نشون بدم نمیتونم! من از دستورات ()gets و scan(%s,)1 استفاده کردم ولی نشد!
    • تبلیغات
      .

  2. #2
    تاریخ عضویت
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    49

    پاسخ : serial port

    شاید نحوه Encoding تون در #C اشتباهه. چی میفرستین؟ چی میگیرین؟

    نکته: در #C مشخصه Encoding رو در سریال مساوی با Encoding.ASCII قرار بدین. حالت پیش فرض Unicode هست که به ازای هر کاراکتر دو بایت میفرسته. و این در میکروی شما ممکنه قابل تشخیص نباشه.
  3. #3
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    پاسخ : serial port

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza_agha
    شاید نحوه Encoding تون در #C اشتباهه. چی میفرستین؟ چی میگیرین؟

    نکته: در #C مشخصه Encoding رو در سریال مساوی با Encoding.ASCII قرار بدین. حالت پیش فرض Unicode هست که به ازای هر کاراکتر دو بایت میفرسته. و این در میکروی شما ممکنه قابل تشخیص نباشه.
    تو قسمت encoding یه ASCII داره با عنوان US-ASCII-codepage 20127 همینو انتخاب کنم؟
  4. #4
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    پاسخ : serial port

    تا حدودی فهمیدم منظورتون چی بود! یعنی از این دستور باید استفاده کنم دیگه؟ SerialPort.Encoding = Encoding.ASCII
  5. #5
    تاریخ عضویت
    2010/08/25
    طیرون
    667
    24

    پاسخ : serial port

    آیا ما یه برنامه تو میکرو نوشتیم که همین مشکل رو داره با این تفاوت که میکرو میفرسته به کامپیوتر.
    تو تاپیک زیر من و بچه های دیگه هستیم که می خوایم ببینیم مشکلش چیه
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43723.0
    دودمانم بر باد رفت
  6. #6
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    پاسخ : serial port

    من encoding رو روی ASCII گذاشتم ولی متاسفانه بازم نشد! اومدم قبل از اینکه writeline کنم از دستور serialport.encoding=encoding.ASCII استفاده کردم.من تو مدارم یه led گداشتم که اگه اطلاعات فرستاده شد اون روشن بشه! وقتی من اطلاعات رو میفرستم اون led روشن میشه ولی رشته روی lcd نشون داده نمیشه!
  7. #7
    تاریخ عضویت
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    49

    پاسخ : serial port

    کدتون رو (میکرو) هم بذارین شاید کمک کنه با هم حلش کنیم.
    احتمالا مشکل از کد میکرو هست. حالا اگه شد شماتیک رو هم بذارین که دیگه چه بهتر!
  8. #8
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    پاسخ : serial port

    من وقتی دوتا میکرو رو به هم وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی از کامپیوتر اطلاعات رو میفرستم روی lcd نشون نمیده! ا کد و شماتیک:
    http://www.4shared.com/file/DKsEESkc/test_1_.html
  9. #9
    تاریخ عضویت
    2010/02/17
    21
    0

    پاسخ : serial port

    :wow: آقا درست شد! شرعت میکرو رو گذاشتم رو 8 مگاهرتز درست شد! :applause:
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. serial port در لینوکس
    توسط s699fx_bpr در انجمن لینوکس
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2016/05/05, 00:21
  2. port serial & pocket pc
    توسط black-8 در انجمن موبايل
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/09/20, 02:34
  3. serial port
    توسط boyironi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2009/02/16, 11:10
  4. serial port من ترکید
    توسط mostafahk در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2008/08/17, 18:59
  5. Serial Port Monitor 3.21
    توسط رضا حاجي زاده در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2006/02/12, 07:34

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •