اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری خورشیدی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    باتری خورشیدی

    سلام
    می خواستم بدانم کسی هست که تا به حال برای مصارف خانگی از باتری خورشیدی استفاده کرده باشد؟
    کلا این کار در بلند مدت صرفه اقتصادی دارد؟
    هزینه تمام شده تقریبا برای 5 آمپر چقدر می شود؟
    ممنون
    زنبور بزد نیش به گوشم گفتم چه زنی من که خموشـم
    گفتــــا بزدم خوب بکردم اینـبــار زنــم چونـــکه چموشـم

    #2
    پاسخ : باتری خورشیدی

    نوشته اصلی توسط 90
    سلام
    می خواستم بدانم کسی هست که تا به حال برای مصارف خانگی از باتری خورشیدی استفاده کرده باشد؟
    کلا این کار در بلند مدت صرفه اقتصادی دارد؟
    هزینه تمام شده تقریبا برای 5 آمپر چقدر می شود؟
    ممنون
    سلام
    دوستان منم ممنون میشم که به این سوالات پاسخی داده بشه ؟
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : باتری خورشیدی

      من دیروز اتفاقا در مغازه ای انواع پنل های خورشیدی رو دیدم که از قرار هر وات 5000 تومن فروخته میشد. بنظر میرسه برای یک مصرف معمولی 100 واتی باید حدود نیم میلیون حالا یه کمی بالا و پایین تر بایستی پول داد.
      جدای از خود نیم میلیونش فقط سود بانکی اش چیزی حدود ماهی 7000 تومن میشه. یعنی اگر مصرف شما از 100 کیلو وات در ماه کمتر باشه اصلا صرف نمیکنه. (البته با احتساب رقم فرضی 70 تومن به ازای هر کیلو وات ساعت). یعنی چیزی حدود 1000 ساعت در ماه یا روزی 33 ساعت (که خوب البته نمیشه!)

      یعنی در بهترین شرایط قیمت برق تولیدی با اینکار دو سه برابر قیمت آزاد برق (البته طبق شایعات موجود بعد از طرح هدفمندی یارانه ها) درمیاد.

      البته شاید اگر محاسبه نرخ تورم رو در نظر بگیریم بعد از یه 20 سالی به صرفه نزدیک بشه. اما فکرشو کردین دو برابر این مبلغ رو هم باید خرج تجهیزات جنبی استفاده کردن و حفاظت و اینجور چیزا کنین. دم به ساعت باید حرص آفتاب بودن یا نبودن رو بخورین. یا نشستن گرد و غبار و لکه رطوبت روی پانل ها. تازه اینا پنل های ایرانی هستن. یعنی احتمالا بعد از یه مدت هم خراب میشه. ....

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : باتری خورشیدی

        خیالت کاملا تخت که هیچ صرفه اقتصادی تو ایران نه قبل از هدفمند کردن داره نه بعدش فقط مصرف پژوهشی داره و نسب دکلهای مخابراتی در مناطقی که برق وجود نداره تو ایران تنها روشی که من شنیدم صرفه اقتصادی داره استفاده از نیروگاه های برق کوچک مانندCHPیاCCHPاست که اگه علاقه مندی تو اینترنت یه سرچ بزن کارش هم تقریبا مثل این موتور برقهای گاز سوزه
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : باتری خورشیدی

          سلام
          تازه اگه بشکنه که دیگه...

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : باتری خورشیدی

            سلام
            من یک پانل 12 واتی خریده ام. قیمتش هم همونطور که reza_agha گفتند واتی 5000 تومان است.
            وقتی یک پانل 12 واتی میخرید؛ این پانل در نور کامل آفتاب(حین ظهر) به شما 12 وات میدهد و اگر نور کمتر شود (مثلا صبح یا عصر ) توان آن کمتر میشود. اما به عنوان یک قاعده ساده میتوانید فرض کنید کل ساعات آفتابی در یک روز معادل 5 ساعت آفتابی کامل است. این عدد 5 برای اغلب نقاط ایران غیر از مناطق شمالی و غربی عدد درستی است. بنابراین شما با پانل 12 واتی میتوانید در روز 60 وات ساعت انرژی از خورشید دریافت کنید.
            حالا این 60 وات ساعت را میتوانید یک ساعته به یک بار 60 وات بدهید یا مثلا 10 ساعته به یک بار 6 وات. البته فرض شده است که از باتری استفاده میکنید و بازدهی باتری هم 100 درصد است.
            پانلی که من خریدم ساخت شرکت suntech چین هست. درسته چینیه ولی بزرگترین تولید کننده پانلهای خورشیدی در دنیاست و پانلهایی که تولید میکنه از بازدهی خوبی نسبت به سایر پانلها برخورداره. و علتش هم اینه که با دانشگاه new south wales استرالیا همکاری علمی داره. در این دانشگاه شخصی به نام پروفسور مارتین گرین یک تیمی تحقیقاتی داره که روی افزایش بازدهی سلولها کار میکنند و در حال حاضر رکورددار بازدهی سلولهای سیلیکونی هستند.

            در مورد عمر این پانلها باید بگم که اکثر شرکتهای تولید کننده گارانتی 15 تا 20 ساله میدهند. اما وقتی من این پانل رو خریدم فروشنده اصلا زیر بار گارانتی نرفت. صد البته اگر گردو غبار روی پانل بشینه بازدهیش کم میشه اما سطح پانل خواص خود تمیز کننده هم داره که با اومدن بارون تا حدودی تمیز میشه.

            به نظر من در کل استفاده از انرژی خورشیدی تا زمانی که برق شبکه در دسترس هست به صرفه نیست. ولی جاهایی هست که دسترسی به برق شبکه وجود نداره اونجاها میشه از برق خورشیدی استفاده کرد. ضمنا اگر نیروگاه رو درست طراحی کنید یعنی به تعداد لازم پانل و باتری بگذارید دیگر نگران ابری بودن هوا هم نخواهید بود. چون این نیروگاهها رو میشه طوری طراحی کرد که اگر بر فرض سه هفته متوالی هوا ابری بود باز هم به شما انرژی بده ولی خوب خیلی گرون تر تموم میشه

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X