ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2008/08/14
    47
    0

    استفاده از یک کتابخانه در main و کتابخانه های دیگر (codevision)

    سلام
    برای اینکه منظورمو مشخص کنم یه مثال می زنم
    فرض کنید ما تو پروژه مون یه lcd گرافیکی داریم . حالا کابخونه ی این ال سی رو تو فایل اصلی برنامه (main( اینکلود می کنیم .
    حالا اگه بخایم از این کتابخونه توی یه کتابخونه دیگه توی همون پروژه استفاده کنیم زمانی که بیایم اون فایل رو اینکلود کنیم ارور میده .
    راه حل چیه ؟
  2. #2
    2008/06/01
    tehran
    79
    3

    پاسخ : استفاده از يک کتابخانه در main و کتابخانه هاي ديگر (codevision)

    با سلام
    دوست عزيز دستور include را بايد اول هر برنامه بنويسي نه تو تابع main اين کاري رو که شما مي کنيد فقط براي تابع main کتابخانه اضافه مي شود و هميشه کتابخانه ها رو بايد در اول برنامه و به صورت عمومي (قبل از هر تابعي) به برنامه اضافه کرد.
  3. #3
    2008/08/14
    47
    0

    پاسخ : استفاده از يک کتابخانه در main و کتابخانه هاي ديگر (codevision)

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarlak74
    با سلام
    دوست عزيز دستور include را بايد اول هر برنامه بنويسي نه تو تابع main اين کاري رو که شما مي کنيد فقط براي تابع main کتابخانه اضافه مي شود و هميشه کتابخانه ها رو بايد در اول برنامه و به صورت عمومي (قبل از هر تابعي) به برنامه اضافه کرد.
    حالا کی از تابع main حرف زد ؟!! حداقل یه دور سوال رو بخونین !!
    گفته بودم تو فایل اصلی پروژه یعنی main.c
    یعنی باید گوشزد می کردم که فایل main.c با تابع main فرق داره
  4. #4
    2009/10/21
    تهران
    2,499
    200

    پاسخ : استفاده از یک کتابخانه در main و کتابخانه های دیگر (codevision)

    بالای هدر فایل کتابخونه دوم ، هدر فایل اولی رو اینکلود کن. اگه نشد با سعی و خطا یعنی اضافه کردن هدر ها در بالای هدرهای دیگه احتمالا مشکلت حل میشه



    در ضمن باید ممنون باشی که عده ای وقت میذارن و سعی میکنن بهت جواب بدن. از جوابی که به سرلک دادی حال نکردم :angry:
  5. #5
    2008/08/14
    47
    0

    پاسخ : استفاده از یک کتابخانه در main و کتابخانه های دیگر (codevision)

    نقل قول نوشته اصلی توسط mojalan
    بالای هدر فایل کتابخونه دوم ، هدر فایل اولی رو اینکلود کن. اگه نشد با سعی و خطا یعنی اضافه کردن هدر ها در بالای هدرهای دیگه احتمالا مشکلت حل میشه



    در ضمن باید ممنون باشی که عده ای وقت میذارن و سعی میکنن بهت جواب بدن. از جوابی که به سرلک دادی حال نکردم :angry:
    مشکل زمانیه که یه هدر تو دو تا فایل اینکلود میشه .
    مثلا فرض کن شما یه هدر داری برای ال سی دی که اولاش یه سری متغیر تعریف شده . مثلا متغیر ایکس از نوع اینتجر
    حالا شما اینو تو فایل اصلی (main.c ) اینکلود کردی بعد میای تو یه فایل در دیگه هم اینو اینکلود می کنی . بعد خطایی که می گیری میگه که متغیر ایکس قبلا تعریف شده ! (یعنی مثلا متغیر ایکس یه بار زمانی که تو فایل اصلی هدر ال سی دی رو اینکلود کردی تعریف میشه یه بار زمانی که تو هدر بعدی اونو اینکلود می کنی)
    حالا اینکه راه حلش چیه رو نمدونم .

    //
    در مورد اون جواب هم مگه چی گفتم من ؟ کلهم این مدلی جواب دادن که سوال رو نخونی و هر چی همون اول به ذهنت رسید رو بنویسی که کار خاصی نیست ! اسپم محسوب میشه برای سایت.
  6. #6
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    37

    پاسخ : استفاده از یک کتابخانه در main و کتابخانه های دیگر (codevision)

    اگه مشکل از prototype تعریف کردن باشه مشکلی نیست. چون کامپایلر به اینا گیر نمیده. اما اگر مشکل از تعاریفی باشه که ممکنه duplicate بشه براحتی میشه با پیش پردازش حلش کرد. نمونه:

    فرض کنین فایل زیر رو به عنوان هدر myfile.h داریم:


    extern int some_number;

    typedef struct
    {
    char c;
    }my_struct;


    void some_func(void);


    میبایستی یک سمبل مثل اسم فایل رو به صورت زیر به فایل اضافه کنیم:



    #ifndef __myfile_h_included
    #define __myfile_h_included

    extern int some_number;

    typedef struct
    {
    char c;
    }my_struct;


    void some_func(void);

    #endif



    حالا اگه در یک سورس شما صد مرتبه هم این فایل رو include کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد.
  7. #7
    2009/10/21
    تهران
    2,499
    200

    پاسخ : استفاده از یک کتابخانه در main و کتابخانه های دیگر (codevision)

    در تکمیل جواب آقا رضا باید اضافه کنم که
    1- رسم بر اینه (عملا یه جور استاندارد برنامه نویسیه) که برای دستورات پیش پردازش ifdef و define اسم فایل رو بزرگ بنویسی به جای نقطه آندرلاین بذاری و بعدش هم H مثلا MYFILE_H
    2- اینکه با صد بار اینکلود کردن هم مشکلی پیش نمیاد اینه که بخاطر وجود دستورات ifdef و define اصلا از مرتبه دوم ببیعد دیگه اینکلود نمیشه.
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. کتابخانه ff.h در Codevision
    توسط بسطام بيرامي در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 103
    آخرين نوشته: 2019/02/14, 13:44
  2. [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision
    توسط بسطام بيرامي در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 89
    آخرين نوشته: 2018/07/16, 22:20
  3. کتابخانه SD/MMC Card در CodeVision avr V2.04.4a
    توسط ehsan_akbari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/05/08, 15:18
  4. مشکل استفاده از کتابخانه ff در Codevision
    توسط naeemafar در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/17, 13:13
  5. کمک در ایجاد کتابخانه CodeVision
    توسط h.afgahi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/07/30, 10:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •