ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: لیست

  1. #1
    2010/09/07
    اصفهان
    28
    0

    لیست

    سلام

    کسی می دونه تو متلب یه لیست ایجاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون
    اگر می دانستید عوام به ندرت فکر می کنند دیگر قضاوت ها وحرف های عوام برایتان مهم نبود
  2. #2
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : لیست

    منظورتون List Box هست؟
  3. #3
    2010/09/07
    اصفهان
    28
    0

    پاسخ : لیست

    دقیقا نمی دونم تو متلب چی میشه من یه کد تو سی شارپ دارم می خام تو متلب بنویسم
    ////////////////////////////////////mohasebe kod zanjireie
    listBox3.Items.Add("p1 : "
    p1(newBmp1, mini, maxi, minj, maxj);
    listBox3.Items.Add("p2 : "
    p2(newBmp1, mini, maxi, minj, maxj);
    listBox3.Items.Add("p3 : "
    p3(newBmp1, mini, maxi, minj, maxj);
    listBox3.Items.Add("p4 : "
    p4(newBmp1, mini, maxi, minj, maxj);

    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    Bitmap newBmp2 = new Bitmap(m, n);
    for (i = mini; i <= maxi; i++)
    {

    k = 0;

    for (j = minj; j <= maxj; j++)
    {

    c = newBmp1.GetPixel(i, j);

    if (c.R == 0)
    {
    black++;

    }
    else
    {
    white++;

    }

    listBox1.Items.Add(c.ToString());

    newBmp2.SetPixel(p, k, c);
    k++;
    }

    p++;
    }

    double ty = m;
    double tt = n;
    topol = (black /(white+1));
    kopol = tt / ty;
    pictureBox2.Image = newBmp1;
    pictureBox1.Image = newBmp2;
    did.ImageLocation = name;
    //newBmp1.Save("C:\\dina.bmp",
    اگر می دانستید عوام به ندرت فکر می کنند دیگر قضاوت ها وحرف های عوام برایتان مهم نبود
  4. #4
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : لیست

    به نظرم همون ListBox هست که در MATLAB هست.
    در صفحه اصلی MATLAB تایپ کنید guide و OK رو بزنید. میتونید یک listbox باز کنید.
  5. #5
    2010/09/07
    اصفهان
    28
    0

    پاسخ : لیست

    ببخشید اگر درست فهمیده باشم ListBoxدرواقع یه واسط گرافیکی یا اینتر فیس است
    ونمی توان به عنوان یه لیست مقادیری دران ذخیره کرد ؟؟؟؟؟

    ممنون ومنتظر نظراتتون هستم
    اگر می دانستید عوام به ندرت فکر می کنند دیگر قضاوت ها وحرف های عوام برایتان مهم نبود
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. لیست پیوندی در arm
    توسط hamidrezam2 در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/04/30, 21:56
  2. نت لیست
    توسط lili.z941 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/05/22, 18:50
  3. لیست قطعات
    توسط Detector68 در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/01/17, 14:40
  4. لیست دستورات avr-GCC
    توسط shahriar در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/18, 22:24
  5. لیست استانداردهای IEC
    توسط ALIGIS1 در انجمن توزيع
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/05/18, 13:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •