ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 9 از 10 نخست 12345678910 آخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 97
  1. #81
    2016/12/27
    13
    38

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    سلام
    عجب تاپیک داغونی!
    میدونم اینجا دیگه جز میراث فرهنگیه و نباید توش چیزی نوشت! ولی با این حال سوالمو میپرسم!
    تو کار کردن با پروتئوس و dspic یه همچین اروری بهم خورده
    [DSPIC33LP SETUP] PC=0x000000. External oscillator mode 'XT' requires clock to be specified on schematic part. Defaulted to 10.0MHz. [U1]
    هرکاری کردم درست نشد! میدونم باید منبع کلاک خارجی رو نصب کنم ولی چجوری؟!
    بذار راستش رو بگم منبع کلاک خارجی رو هم رسم کردم براش ولی باز این ارور رو داد!
    فکر کنم یه تنظیم خاصی باید انجام داد! اصلا چجوری میشه منبع کلاک رو از مد XT عوض کرد و رو یه مد دیگه گذاشت؟!
    میدونم با رجیستر میشه ولی چطور میشه رجیستر رو توی mikroC دستکاری کرد؟
    کسی بلده ؟ ای بابا اگه کسی هم بلد باشه که نمیاد میراث فرهنگی رو نگاه نمیکنه که...
  2. #82
    2014/10/20
    18
    8

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط pat&mat

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    عجب تاپیک داغونی!
    میدونم اینجا دیگه جز میراث فرهنگیه و نباید توش چیزی نوشت! ولی با این حال سوالمو میپرسم!
    تو کار کردن با پروتئوس و dspic یه همچین اروری بهم خورده
    [DSPIC33LP SETUP] PC=0x000000. External oscillator mode 'XT' requires clock to be specified on schematic part. Defaulted to 10.0MHz. [U1]
    هرکاری کردم درست نشد! میدونم باید منبع کلاک خارجی رو نصب کنم ولی چجوری؟!
    بذار راستش رو بگم منبع کلاک خارجی رو هم رسم کردم براش ولی باز این ارور رو داد!
    فکر کنم یه تنظیم خاصی باید انجام داد! اصلا چجوری میشه منبع کلاک رو از مد XT عوض کرد و رو یه مد دیگه گذاشت؟!
    میدونم با رجیستر میشه ولی چطور میشه رجیستر رو توی mikroC دستکاری کرد؟
    کسی بلده ؟ ای بابا اگه کسی هم بلد باشه که نمیاد میراث فرهنگی رو نگاه نمیکنه که...
    باید دیتاشیت میکرو رو بخونی ببینی کلاکش چطوری تنظیم میشه تا تو دستوراتت ازاونها استفاده کنی و به mikroc بفهمونی کلاکت خارجیه،برای تنظیمات کلاک خارجی mikroc بدون دستور درون برنامه ای از لینک زیر استفاده کن

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط S.A.T

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام به همه.
    می دونم از ایجاد تاپیک خیلی وقته می گذره...
    اما این پروتئوس اعصابم رو خورد کرده.
    من پروتئوس 8.7 رو نصب کردم.


    موقع شبیه سازی مدارات میکروکنترلی خطای زیر رو می ده (چندین بار) و خاموش می شه...




    چند دلیل میتونه داشته باشه
    1. ورژن 8.7 کرکش مشکل اساسی داره احتمال خیلی زیاد99% از اونه، ورژن 8.6 sp2 استفاده کنی بهتره.
    2. ممکنه تو دستورات مربوط به میکرو ایراداتی باشه که در حین پردازش بهش میرسه
    3. میتونه اشکال از نت کانکشن ها هم باشه،اتصالاتت رو مجددا چک کن

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm.AD

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام دوستان من ی پل تریستوری طراحی کردم وقتی با پروتؤوس میخام رانش کنم این ارورو میده برای همه تریستورا
    no model specified for u
    چیکار باید کنم؟
    این ارور مربوط به نبود فایل شبیه ساز مربوط به اون ترانزیستورهاس،از ترانزیستورهایه مشابه ای استفاده کنید که فایل spice تو تنظیماتش باشه
  3. #83
    2016/09/18
    1
    0

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    سلام تو قسمت پروپرتیس خازنها
    PRECHARGE = 0 پایین صفحه اش اینو بنویس برطرف میشه

  4. #84
    2018/12/14
    1
    0

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    با سلام و خسته نباشید ببخشید من موقع run کردن 3تا ارور میده خواهشا کمکم کنید

    Mixed model avr.dll failed to authorize-missing or invalid customer key.

    Real time simulation failed to start

    Simulation FAILED due to fatal simulator errors
    این 3تا اروره
  5. #85
    2010/11/25
    241
    36

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    با سلام به همه دوستان

    من وقتی در برنامه ای به زبان بسکام با ATmega32 از Watchdog استفاده میکنم مشکلی بابت کارش ندارم
    اما وقتی همین برنامه رو در ATmega128 استفاده میکنم برنامه کارش رو انجام میده اما Watchdog عمل نمیکنه و این خطا رو میده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    برنامه :
    $regfile = "m128def.dat"
    $crystal = 8000000
    $lib "glcdKS108.lib"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Porte , Controlport = Portc , _
    Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 5 , Rd = 6 , Reset = 2 , Enable = 1
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
    Config Debounce = 50
    Config Watchdog = 512
    '*******************************************************************************
    Dim W As Word
    Dim Temp As Single

    Setfont Font16x16
    Showpic 0 , 0 , Pic_r2r
    Waitms 1000
    Cls
    Do

    If Temp > 30 Then
    Start Watchdog
    End If

    Start Adc
    W = Getadc(0)
    Temp = W / 4
    Lcdat 2 , 1 , "Rahim"
    Lcdat 7 , 25 , Temp

    Loop
    End
    '*******************************************************************************
    $include "font16x16.font"
    '***********************************
    Pic_r2r:
    $bgf "r2r.bgf"
    '***********************************
    ویرایش توسط RahimEdison : 2019/01/14 در ساعت 23:33
  6. #86
    2017/03/26
    961
    423

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط RahimEdison

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با سلام به همه دوستان

    من وقتی در برنامه ای به زبان بسکام با ATmega32 از Watchdog استفاده میکنم مشکلی بابت کارش ندارم
    اما وقتی همین برنامه رو در ATmega128 استفاده میکنم برنامه کارش رو انجام میده اما Watchdog عمل نمیکنه و این خطا رو میده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    برنامه :
    $regfile = "m128def.dat"
    $crystal = 8000000
    $lib "glcdKS108.lib"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Porte , Controlport = Portc , _
    Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 5 , Rd = 6 , Reset = 2 , Enable = 1
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
    Config Debounce = 50
    Config Watchdog = 512
    '*******************************************************************************
    Dim W As Word
    Dim Temp As Single

    Setfont Font16x16
    Showpic 0 , 0 , Pic_r2r
    Waitms 1000
    Cls
    Do

    If Temp > 30 Then
    Start Watchdog
    End If

    Start Adc
    W = Getadc(0)
    Temp = W / 4
    Lcdat 2 , 1 , "Rahim"
    Lcdat 7 , 25 , Temp

    Loop
    End
    '*******************************************************************************
    $include "font16x16.font"
    '***********************************
    Pic_r2r:
    $bgf "r2r.bgf"
    '***********************************
    سلام اگه در مورد واچ داگ مطالعه کنید می بینید که یک تایمر مستقل
    از cpu و برای موارد خاص طراحی شده اگه شرط برقرار نباشه واچ داگ
    عمل نمی کنه و وقتی که شرط برقرار شد واچ داگ فعال میشه و دیگه
    تابع شرط شما نیست پس این قسمت از برنامه شما برای میکروکنترلر
    بی مفهوم می باشد
    ویرایش توسط خلبان : 2019/01/15 در ساعت 01:20
  7. #87
    2010/11/25
    241
    36

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط خلبان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام اگه در مورد واچ داگ مطالعه کنید می بینید که یک تایمر مستقل
    از cpu و برای موارد خاص طراحی شده اگه شرط برقرار نباشه واچ داگ
    عمل نمی کنه و وقتی که شرط برقرار شد واچ داگ فعال میشه و دیگه
    تابع شرط شما نیست پس این قسمت از برنامه شما برای میکروکنترلر
    بی مفهوم می باشد
    بنظرم متوجه منظور من نشدید.
    همین برنامه رو وقتی رو مگا 8 یا 16 یا 32 میریزم به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره
    فقط در اتمگا 128 اینجوریه
  8. #88
    2017/03/26
    961
    423

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط RahimEdison

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    بنظرم متوجه منظور من نشدید.
    همین برنامه رو وقتی رو مگا 8 یا 16 یا 32 میریزم به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره
    فقط در اتمگا 128 اینجوریه
    سلام این برنامه رو شما به صورت عملی تست کردید یا به صورت
    مجازی تست کر دین منظور m8,m16,m32 هست که به درستی
    کار می کرد
    ویرایش توسط خلبان : 2019/01/15 در ساعت 19:59
  9. #89
    2010/11/25
    241
    36

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط خلبان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام این برنامه رو شما به صورت عملی تست کردید یا به صورت
    مجازی تست کر دین منظور m8,m16,m32 هست که به درستی
    کار می کرد
    هم به صورت مجازی هم به صورت عملی هر دو یکی بودند

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #90
    2017/03/26
    961
    423

    پاسخ : روشهای حل ارورهای Proteus

    نقل قول نوشته اصلی توسط RahimEdison

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    هم به صورت مجازی هم به صورت عملی هر دو یکی بودند

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    برنامه رو یک کم تغییر بده شرط if رو حذف کن start watchdog رو به قبل از do ببر قبل از پایان برنامه قبل از loop
    بنویس reset watchdog و دوباره تست کن
    ویرایش توسط خلبان : 2019/01/15 در ساعت 23:17
صفحه 9 از 10 نخست 12345678910 آخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 97

موضوعات مشابه

  1. روشهای کد نویسی خوشمزه
    توسط dizgah در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/10/18, 17:40
  2. روشهای افزایش ولتاژ AC
    توسط behnam909 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/07/13, 13:34
  3. روشهای ohmic contact
    توسط مهدی آقای نجفی در انجمن دروس و مباحث دانشگاهي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/07/09, 23:28
  4. روشهای حل ارورهای Bascom
    توسط mapmap در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/12/13, 19:38
  5. روشهای پیاده سازی سیستم های چت جه طور هست؟
    توسط ellisa در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/04/07, 03:17

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •