ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19
  1. #1
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    من يه gsm modem مدل Tc35i دارم که با پورت سريال کار ميکنه. من با avr تونستم باهاش اس ام اس بفرستم. و با کامپيوتر تونستم هم اس ام اس بخونم و هم بفرستم. اما مشکل اينجاست که با avr حتي يه بايت درست حسابي هم نميتونم از جي اس ام بخونم.
    من براي آزمايش اينکه ببينم آيا gsm modem ديتا رو به avr ميده يا نه اومدم سيم TX جي اس ام مودم رو به RX کامپيوتر وصل کردم و ديدم جي اس ام مثل هلو داره به avr جواب ميده!!! اما اين avr خنگ نميبينه :redface:
    بعد به اين شک کردم که شايد avr فقط تو دريافت مشکل داره و اومدم avr رو به کامپيوتر وصل کردم و ديدم که هيچ مشکلي نداره و مثل هلو هم ارسال ميکنه و هم دريافت!!!
    من واسه رفع اين مشکل اومدم ورودي avr رو بافر کردم. اما اين دفعه حتي از کامپيوتر هم چيزي دريافت نکرد!!!!
    يعني چيزي بافر نمي شد!!!
    در ضمن هم avr رو عوض کرم هم آي سي max232
    از اساتيد خواهش ميکنم منو راهنمايي کنن!!! آخر ترمه بايد پرژه ام رو تحويل بدم.
    پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم
    اطلاعات تکميلي:
    avr=atmega8
    baud=9600
    GSM Modem = Tc35i Serial
    max232=Maxim
    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    Config Serialin = Buffered , Size = 50
      Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
      Config Lcd = 16 * 2
      Dim D As String * 50
      Dim B As Byte
      Dim N As Byte
      Dim J As Byte
      N = 0
      Wait 1
    
      Cls
      D = ""
      N = 0
      Cursor Off
      Lcd "Geting SMS..."
      Waitms 500
      Print "at+cmgf=1"
      Waitms 100
      Print "at+cmgr=1"
      Waitms 500
      Open "comb.1:9600,8,n,1"
      Do
       B = Inkey()
       Incr N
       If N = 49 Then Exit Do
       D = D + Chr(b)
       Waitms 100
       Loop
      Waitms 500
      Cls
      Wait 1
      J = Len(d)
      Lcd J
      Locate 2 , 1
      Lcd D
      End
  2. #2
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    Config Serialin = Buffered , Size = 50
      Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
      Config Lcd = 16 * 2
      Dim D As String * 50
      Dim B As Byte
      Dim N As Byte
      Dim J As Byte
      N = 0
      Wait 1
    
      Cls
      D = ""
      N = 0
      Cursor Off
      Lcd "Geting SMS..."
      Waitms 500
      Print "at+cmgf=1"
      Waitms 100
      Print "at+cmgr=1"
      Waitms 500
      Open "comb.1:9600,8,n,1"
      Do
       B = Inkey()
       Incr N
       If N = 49 Then Exit Do
       D = D + Chr(b)
       Waitms 100
       Loop
      Waitms 500
      Cls
      Wait 1
      J = Len(d)
      Lcd J
      Locate 2 , 1
      Lcd D
      End
  3. #3
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    38

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    دوباره همون مشکل قدیمی. شما که با وقفه با سریال ارتباط برقرار نکردی. بنابراین وقتی میگی:
    $baud = 9600

    یعنی حداکثر در هر 1.2 میلی ثانیه یک بایت رد و بدل میشه و شما در حلقه اصلی خودت یک دستور:
    Waitms 100
    گذاشتی که یعنی تا 100 میلی ثانیه هر چی اومد بی خیالش شو یعنی به عبارت دیگه بایت اولو بگیر و 49 بایت بعدی رو بریز دور.
    یا این تاخیر رو بردار یا از وقفه استفاده کن.
    میکروات اطلاعات رو از دست میده.
  4. #4
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    من اين کار رو هم کردم!!! اما باز هم نشد!!!!
    اصلا چرا وقتي از دستور بافر استفاده ميکنم ديگه پورت سريال کار نميکنه؟
    پس اين دستور رو واسه چي گذاشتن؟
    serialin=buffered,size=12
    serialout=baffered,size=12
    وقتي من از اين دستور استفاده ميکنم چرا اطلاعات بافر نميشه؟
    اصلا چرا وقتي به کامپيوتر وصل ميکنم با همون تاخير 100 ميلي ثانيه مثل هلو کار ميکنه؟؟؟؟؟؟
    يکي به دادم برسه 1 هفته اس دارم روش کار ميکنم :angry: :angry: :angry:
  5. #5
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    38

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    روی PC دقیقا با چی کار میکنی؟
    اطلاعات رو نکنه با هایپر ترمینال تایپ میکنی؟
    اگه اینجور باشه مسلما بیش از دو کاراکتر در ثانیه برای میکرو نمیفرستی.
  6. #6
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    آره با هيپر ترمينال ميفرستم.
    هم با هيپر هم با امولاتور بيسکام
    هر چند تا کاراکتر هم که با کيبورد ميزنم با ميکرو دريافت ميشه چه با داشتن wait تو برنامه چه بدون wait!!!!
    اصلا چرا موقعي که از دستور بافر استفاده ميکنم ديگه يوارت کار نميکنه؟؟؟
    تو مثال هاي کتاب کاهه هميشه پورت سريال رو بافر کرده!!!! ولي واسه من کار نميکنه!!! با 11 تا ميکرو تست کردم :sad: به خدا :cry:
  7. #7
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    38

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    مسلما مشکل از میکرو نیست. یه جای کار میلنگه. من هم که بیسیک کار نیستم.
  8. #8
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    نیست یاری کننده ای که مرا یاری کند؟ :cry2:
  9. #9
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    از اساتيد کسي ايده اي نداره؟
  10. #10
    2008/09/02
    اصفهان
    1,897
    38

    پاسخ : مشکل در بافر کردن ديتاي ورودي به avr

    شماتیک مدارتو میتونی بذاری؟ حداقل بصورت بیت مپ؟
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوعات مشابه

  1. بافر کردن يک ولتاژ 0 تا 5 ولت
    توسط kenza1370 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2017/08/17, 21:16
  2. بافر کردن data از ورودی در ram
    توسط masterwar_sg در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/15, 22:19
  3. صفر کردن پايه ورودي
    توسط gbg در انجمن ATMEL
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2013/08/04, 00:42
  4. مشکل در ورودي کردن پين در iar
    توسط kazem67sh در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/02/14, 13:13
  5. پاک کردن بافر در انتقال سریال
    توسط محمد3000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/12/01, 19:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •