ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

مشهد
    77
    2

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام ، بنده برای اولین بار یک منبع تغذیه 5 ولت برای شروع کار با pi درست کردم درست مانند شکل ذیل :

خوب توضیح میدم که ، بنده -از قطعاتی استفاده کردم که تا حد امکان موجود باشد و خود نرم افزار PI پیشنهاد داده بود ، مثلا تو شماتیک بالا از زنر 150 ولت به جای 120 ولت یا مقاومت 2.2 مگا اهم به جای 4.7 مگا اهم و سلف ها هم دقیق از پیشنهاد خود PI استفاده کردم ، اما ترانس پالس از منبع تغذیه سالم جدا کردم و بر روی این مدار گذاشتم ، اپتوکوپلر هم از معمولی 817 موجود در منابع تغذیه دیگر استفاده کردم ، حال خروجی 300 ولت مستقیم دارم اما مدار به بعد دیگه کار نمیکنه وخروجی ندارم ؟ در ضمن بنده مدار را بر روی برد برد جهت تست سوار کردم
    360
    15

نقل قول نوشته اصلی توسط Fanoudi

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

سلام ، بنده برای اولین بار یک منبع تغذیه 5 ولت برای شروع کار با pi درست کردم درست مانند شکل ذیل :

خوب توضیح میدم که ، بنده -از قطعاتی استفاده کردم که تا حد امکان موجود باشد و خود نرم افزار PI پیشنهاد داده بود ، مثلا تو شماتیک بالا از زنر 150 ولت به جای 120 ولت یا مقاومت 2.2 مگا اهم به جای 4.7 مگا اهم و سلف ها هم دقیق از پیشنهاد خود PI استفاده کردم ، اما ترانس پالس از منبع تغذیه سالم جدا کردم و بر روی این مدار گذاشتم ، اپتوکوپلر هم از معمولی 817 موجود در منابع تغذیه دیگر استفاده کردم ، حال خروجی 300 ولت مستقیم دارم اما مدار به بعد دیگه کار نمیکنه وخروجی ندارم ؟ در ضمن بنده مدار را بر روی برد برد جهت تست سوار کردم
    سلام
    شماتیک مدارتون رو من نمیتونم ببینم، نمیدونم مشکل از طرف منه یا آپلود شما مشکل پیدا کرده. شماتیک رو تصحیح کنین تا بشه کمک کرد
    مشهد
    77
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط mhm_004

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

سلام
    شماتیک مدارتون رو من نمیتونم ببینم، نمیدونم مشکل از طرف منه یا آپلود شما مشکل پیدا کرده. شماتیک رو تصحیح کنین تا بشه کمک کرد
    خدمت شما این هم عکس : در ضمن بنده ترانس کامل پیچیدم با مشخصات اولیه : 121 دور 0.14 که من به جای آن 0.15 گذاشتم و ثانویه نوشته بود شش دور(0.35*2) که من یک 0.35 به کار بردم و جالب این هست یک ترانس از منبع تغذیه دیگر میگذارم به صورت چشمک زن جواب میگیرم ازش !
    1
    1

سلام دوستان بنده یک منب تغدیه 5 ولت 1 آمپر طراحی کرده ام و خود برنامه tny274 را پیشنهاد کرده ولی من الان tny 279 در دسترس دارم میخواستم بدونم آیا با همون طراحی tny 274 میشه رفت جلو فقط ایسی رو عوض کنم
    تهران
    11
    1

سلام و عرض ادب . بنده تقریبا 100 صفحه از این تاپیک رو خوندم و یک سوییچینگ 3.3 ولت نیم امپر طراحی کردم . بدون تست پی سی بی زدم و بهش اعتماد کردم . سیم پیچی هم دادم بیرون . وقتی مدار رو روشن کردم خازن اسنابر ترکید . که فهمیدم جنس نا مرغوب بوده و عوض کردم . بعد از اون خروجی که میگیرم تو حالت بی باری 6.5 ولت هستش . وقتی به ورودی رگولاتور 3.3 وصل میکنم ولتاژ خروجی مدار بین 0 تا 4 تغییر میکنه .
    دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    5
    1

ترانس آماده از کجا بخریم. برای سوئیچینگ. با قیمت مناسب.
    1
    0

سلام خسته نباشید دایی
    من یه منبع تغذیه با سه تا خروجی 5 ولت 8 امپر طراحی کردم
    نرم افزار ای سی top 271eg رو پیشنهاد داده بود ولی ت. بازار top 268 پیدا کردم
    من چون وات زیادی نمی خاستم از همون 268 استفاده کردم
    ولی اصلا مدار کار نکرد
    مشکل از ای سی هست یا نه
    چجوری می تونم تست کنم مدارو
    لطفا کمکم کنید
    1
    0

سلام دوستان و اساتید
    برای پیچیدن ترانس با مشخصات زیر کمک میخوام تا حدودی میدونم چی به چیه ولی بعضی جاهاش برام مبهمه مثل فیلار*3
    Start on pin(s) 4 and wind 15 turns (x 3 filar) of item [5]. in 1 layer(s) from left to right. On the final layer, spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 2,3.
    Add 1 layer of tape, item [3], for insulation.
    Primary Winding (Section 1)
    Start on pin(s) 4 and wind 15 turns (x 3 filar) of item [5]. in 1 layer(s) from left to right. On the final layer, spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 2,3.
    Add 1 layer of tape, item [3], for insulation.
    Bias Winding
    Start on pin(s) 6 and wind 3 turns (x 2 filar) of item [6]. Wind in same rotational direction as primary winding. Spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 5.
    Add 3 layers of tape, item [3], for insulation.
    Secondary Winding
    Use 3 mm margin (item [8]) on the top and 3 mm margin on the bottom (to meet safety). Start on pin(s) 11 and wind 8 turns of item [7]. Wind in same rotational direction as primary winding. Finish this winding on pin(s) 10.
    Primary Winding (Section 2)
    Start on pin(s) 2,3 and wind 15 turns (x 3 filar) of item [5]. in 1 layer(s) from left to right. On the final layer, spread the winding evenly across entire bobbin. Finish this winding on pin(s) 1.
    Core Assembly
    Assemble and secure core halves. Item [1].
    Varnish
    Dip varnish uniformly in item [4]. Do not vacuum impregnate.

1. Pins 2 and 3 are electrically shorted to each other on the PCB via a copper trace.
    2. Use of a grounded flux-band around the core may improve the EMI performance.
    3. For non margin wound transformers use triple insulated wire for all secondary windings.

Magnet Wire: 0.55 mm, Solderable Double Coated

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آماده این ترانسها پیدا میشه آمادشو بگیریم
    خراسان رضوی
    171
    22

در یک پاور سوئیچینگ که با نرم افزار piexpert طراحی شده و از tny277 استفاده شده جریان خروجی تقریبا 1/8 جریانی هست که در طراحی لحاظ شده
    منبع 12 ولت 0.8 امپر هست اما فقط 0.1 امپر با افت 1 ولتی میشه ازش کشید
    به نظرتون در کدام قسمت ممکنه مشکلی وجود داشته باشه که باعث این اتفاق شده؟
    خراسان رضوی
    171
    22

مشکل بالا حل شد
    یه سوال دیگه داشتم
    دلیل داغ کردن ترانس و خازن خروجی چی میتونه باشه؟ جریان کشی خروجی همینطور که بالا هم گفتم تقریبا 1/8 جریانی هست که مبدل براش طراحی شده
    ویرایش توسط hamidrezam2 : 2019/04/19 در ساعت 22:20
صفحه 161 از 163 نخست ... 61111151157158159160161162163 آخرین
نمایش نتایج: از 1,601 به 1,610 از 1621