ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 46
  1. #21
    2012/10/06
    31
    0

    legend - boxplot

    سلام
    چطوری میشه واسه نمودار زیر legend معرفی کرد که بتونیم نشون بدیم که هرکدوم از باکس پلاتهای روی محور x که با اعداد 1و2و3و4 مشخص شده اند، نشان دهدنده چی هستند.

    کد:
    t=[7 9 2 11;8 3 5 1;15 2 5 1; 13 11 20 6; 12 8 19 4];
    figure;
    boxplot(t);

    باتشکر
  2. #22
    2007/06/28
    2,405
    17

    پاسخ : legend

    سلام ..

    میتونید از دستورهای زیر در نرم افزار MATLAB استفاده کنید .. امید که بتونن کمکتون کنن .. شاد باشید و سلامت ..


    نـتـیـجـه ی اعـمـال دسـتـورات
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  3. #23
    2012/10/06
    31
    0

    پاسخ : پاسخ : legend

    ممنون از توجه و کمکتون
    منظور من legend بود نه label.یعنی در واقع نمیخوام روی محور x هیچ تغییری بدم.میخوام همون 1 2 3 4 باشند ولی در یک باکس جداگانه معرفی کنیم که منظور از هر کدام چیست. نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه؟
    با تشکر
  4. #24
    2007/06/28
    2,405
    17

    پاسخ : legend - boxplot

    سلام ..

    برای این منظور؛ شاید بهتر باشه تا از دستورات زیر استفاده کنیم ..


    نـتـیـجـه ی اعـمـال دسـتـورات

    امــا شاید این نمودار؛ خیلی منظم نباشه، چرا که اون کادر بر روی بخشی از اطلاعات نمودار ما سایه انداخته و باعث ناخوانا شدن اونها شده .. ایده ای که میتونه به ما کمک کنه این هست که مکان کادرمون رو تغییر بدیم .. برای این منظور میتونیم از دستورات زیر استفاده کنیم ..


    مختصات EastOutside رو هم میتونیم هر مکانی انتخاب کنیم .. برای مثال NorthOutside یا SouthOutside یا حتی NorthEastOutside و به همین ترتیب .. الان نمودارمون رو یک بار دیگه با هم میبینیم ..


    شاید الان هم این نکته پیش بیاد که چطور میتونیم هر بخش رو با رنگ های متفاوت و در نهایت هم لیبل های کادرمون رو متناسب با این رنگ ها تغییر بدیم .. برای این منظور میتونیم از دستورات زیر استفاده کنیم ..


    نـتـیـجـه ی اعـمـال دسـتـورات

    دقت کنید؛ که نامگذاری بخش های درون کادر رو لازم هست که برعکس انجام بدیم .. برای لیبل های هر بخش بر روی نمودار X ها هم میتونیم از راه حل پست قبل استفاده کنیم .. امید که این مطالب بتونن براتون مفید باشن .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  5. #25
    2012/10/06
    31
    0

    پاسخ : legend - boxplot

    سلام

    فوق العاده ممنون و سپاسگزار
    ولی اشکالی که هست اینه که من نمودارم بصورت subplot هست.یعنی یک فضای 4 در 4 دارم. (16 نمودار در یک پنجره). واسه همین دستور location که واسه مشخص شدن موقعیتشه زیاد جوابگو نیست و بازم روی داده ها قرار میگیره. ولی فکر میکنم دیگه چاره ای نیست...
  6. #26
    2007/06/28
    2,405
    17

    پاسخ : legend - boxplot

    سلام ..

    میتونید با تغییر مداوم مکان؛ به نوعی از پس این مشکل هم بر بیایید .. (--البته چه بهتر اینکه نمودارهاتون دو ستونه باشن .. در این صورت همه چیز راحت تر میشه--) .. برای مثال تصویر زیر میتونه نتیجه ی پیشنهادی باشه .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  7. #27
    2013/04/24
    1
    0

    پاسخ : نرم افزار MATLAB

    وقتی متلبو باز میکنم اول این پیغام و میده:
    Unknown Windows exception of type=c000001d was not caught
    بعد این ارورو میده:
    Microsoft visual c++ runtime
    بعد از چند لحظه هم بسته میشه
    چی کار کنم؟؟؟؟ :(
  8. #28
    2007/06/28
    2,405
    17

    پاسخ : نرم افزار MATLAB

    سلام ..

    یکی از علت های این پیغام میتونه عدم تطابق سیستم از نظر سخت افزار با اون چیزی که نرم افزار به اون احتیاج داره؛ باشه .. جدول زیر شاید بتونه در این زمینه مفید باشه ..


    اگه موارد بالا همگی صدق میکردن در مورد سخت افزار سیستم شما؛ میتونید نرم افزار رو در درایوی غیر از C مجددا نصب کنید (یک بار Uninstall و دوباره Install) با این امید که مشکل برطرف بشه .. در طرف دیگه؛ به 32 یا 64 بیتی بودن نرم افزار و Platform سیستمتون هم دقت کنید .. پیروز باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  9. #29
    2007/06/28
    2,405
    17

    خواندن دیتا از پورت USB و نمایش اطلاعات آن در نرم افزار MATLAB

    سلام ..

    فایلی که در انتهای این پست ضمیمه هست؛ این قابلیت رو داره که اطلاعات رو از پورت USB بخونه (--برای مثال سنسوری که خروجی USB داره--) و نتایج اونها رو در Figure ای جدا نمایش بده .. دقت کنید که برای استفاده از این کد؛ نیاز به توابع و فایل های دو

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    قبل هم داریم .. در نتیجه؛ هر دوی اینها رو باهم در یک پوشه قرار بدید تا بتونید از اونها به خوبی استفاده کنید .. من این کد رو برای طرحی تست کردم؛ و پاسخ خوبی گرفتم .. بعلاوه؛ یک فایل دیگه هم ضمیمه ی انتهایی این پست هست که جمعبندی خیلی خوبی در ارتباط با Data Acquisition در نرم افزار MATLAB انجام داده که میتونه امیدوارانه مفید باشه (--از اون خیلی استفاده کردم--) .. امید که مطالب این پست بتونن به جمعبندی مباحث مطرح شده در این تاپیک کمک کنن .. پیروز باشید ..
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  10. #30
    2007/06/28
    2,405
    17

    استفاده از توابع و دستورات Python در نرم افزار MATLAB

    سلام ..

    در این پست قصد این رو داریم تا در مورد به کار بردن توابع Python در نرم افزار MATLAB صحبت کنیم .. برای این منظور، دو راه قابل اعتماد برای بررسی وجود دارن (--راه های دیگه ای هم هستن؛ امــا من بهشون مسلط نیستم--) که مورد استقابل و توجه کاربران هستن .. اولین روش، استفاده از تابع system در نرم افزار MATLAB هست .. روش کار هم میتونیم به این صورت تعریف کنیم .. در ابتدا دو تابع نمونه؛ یکی برای Addition و دیگری هم برای Multiplication مینویسیم در Python و سپس تلاش میکنیم که اینها رو در MATLAB فراخوانی کنیم و از نتایج اونها استفاده .. در لینوکس؛ کار خیلی ساده تر هست و خیلی معمولی میتونیم با دستور vi یک فایل text مانند ایجاد کنیم و روتین و دستورات تابع رو در اون بنویسیم؛ برای مثال: vi test.py برای ما یک فایلی ایجاد میکنه که در انتها میتونیم اونرو توسط Python فراخوانی کنیم .. نحوه ی اجرا و فراخوانی این تابع در Python هم به این صورت هست که در ترمینال لینوکس؛ دستور python test.py var_1 var_2 رو وارد میکنیم و نتیجه ی اجرای برنامه رو میتونیم به صورت خروجی مشاهده کنیم .. امــا در windows کمی مسائل فرق میکنه .. در ابتدا لازم هست که

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    رو Download و سپس Install کنیم .. برای این منظور، خیلی بهتر این هست که از ورژن 2.7 استفاده کنیم؛ چرا که ورژن های 3 کمی پر پیچ و خم هست کار باهاشون و ظرافت، زمان و حوصله ی خاصی لازم دارن .. پس از اون؛ از یک ادیتور خوب لازم هست که استفاده کنیم که پیشنهادهای مورد استقبال

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    و

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    هستن .. بعد از این مرحله همه چیز آماده هست تا بتونیم یک برنامه ی Python در محیط Windows بنویسیم .. برای مثال، از تابع زیر، به عنوان نمونه ی اول استفاده میکنیم:


    همونطور که در دستورات بالا هم مشاهده میکنیم؛ این تابع دو متغییر به عنوان آرگومان ورودی دریافت میکنه و به عنوان خروجی، جمع اونها رو منعکس میکنه .. امــا الان؛ فرض میکنیم که این قصد رو داشته باشیم که این تابع رو در MATLAB استفاده کنیم و خروجی اون رو هم در متغییری برای استفاده های بعدی ذخیره کنیم .. روش اولی که برای این کار وجود داره؛ استفاده از دستور system هست .. نحوه ی استفاده از این دستور رو میتوینم در تصویر زیر مشاهده کنیم ..


    نکات خیلی مهمی که شاید حتما به اونها باید توجه کنیم؛ یکی این هست که فایل های Python رو (--برنامه هایی که مینویسید؛ برای مثال test.py --) در پوشه ای قرار بدیم که فایل Python.exe در اون قرار داره (--اگر به صورت تنظیمات default برنامه ی Python رو نصب کنیم در محیط Windows؛ دایرکتوری قرار گرفتن پوشه ی Python معمولا به احتمال بالای %85 چنین آدرسی هست: C:\Python27 --) .. نکته ی دوم هم در مورد نامگذاری فایل ها هست که سعی میکنیم با نام های پیش بینی شده در MATLAB یکسان نباشن ..

    روش دوم هم استفاده از یک تکنیک کپی و جایگزینی فایل های جدید هست .. در آدرس MATLAB\R2009a\toolbox\matlab\general\.... یک m.file هست با نام perl که برای فراخوانی توابع و دستورات نوشته شده در perl در محیط MATLAB به کار میره .. کاری که لازم هست در این مرحله انجام بشه؛ ساختن یک نسخه ی کپی از این فایل هست؛ و تغییر دادن نام این کپی؛ به python و باز کردن اون و تغییر همه ی اسامی perl به python و در نهایت ذخیره کردن این m.file تازه در آدرسی مشابه .. برای اینکه شاید به این مرحله سرعت ببخشیم؛ این کار رو قبلا انجام دادم و در انتهای این پست میتونید این فایل رو دانلود کنید .. پس از دریافت این فایل؛ لازم هست اون رو در دو قسمت paste کنیم؛ اول در دایرکتوری بالا؛ که فایل perl.m هم در اونجا قرار داره و دیگری هم در آدرسی که Python.exe در اون قرار داره .. پس از این مرحله؛ همه چیز آماده هست تا با دستورات دو تصویر بعد؛ برنامه ی نوشته شده در Python رو تست کنیم، البته در محیط MATLAB .. برای اینکه مثال ها متفاوت باشن، این بار قصد این رو داریم که تابع زیر رو در MATLAB تست کنیم ..


    همونطور که در تصویر بالا هم ملاحظه میکنیم؛ در این تابع؛ دو متغییری که به عنوان آرگومان ورودی توسط تابع دریافت میشن؛ باهم لازم هست که ضرب بشن و نتیجه ی حاصل، به عنوان خروجی منعکس بشه .. با استفاده از دستورات زیر در MATLAB صحت اجرای برنامه رو میتونیم تست کنیم:


    نکاتی که لازم هست اینجا هم به اونها توجه کنیم؛ موارد مشابه بالا هستن .. با این دو روش میتونیم از توابع Python در نرم افزار MATLAB استفاده کنیم و نتایج و خروجی های اونها رو در مراحل بعدی، مد نظر قرار بدیم .. امید که مطالب این پست بتونن به جمعبندی مباحث مطرح شده در این تاپیک کمک کنن .. پیروز باشید ..
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 46

موضوعات مشابه

  1. لينک شدن نرم افزار Matlab با نرم افزار optysystem ؟
    توسط sajjad10 در انجمن سیستمهای مخابراتی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/01/11, 22:45
  2. کمک در حل مشکل out of memory در نرم افزار Matlab
    توسط alitajari در انجمن پردازش سيگنال و هوش محاسباتي
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/09/23, 10:08
  3. اتصال نرم افزار ise , matlab
    توسط t_heidari_elc در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/07/25, 15:49
  4. نرم افزار matlab
    توسط abolfazl.69 در انجمن Matlab
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/03, 23:50
  5. صدا در نرم افزار matlab
    توسط mehrdadf در انجمن پردازش صدا
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/06/27, 16:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •