ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2007/06/01
    2
    0

    جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb

    سلام
    من از طريق پورت سريال يک رشته داده دريافت مي کنم به صورت زير :
    a=100
    b=357
    d=457
    batt=357
    مي خواهم اين رشته داده را درون متغيير هاي برنامه قرار بدم چطوري اين ها را از هم در vb بايد جدا کرد .
    متشکرم
  2. #2
    2006/11/20
    مرکز ظلم و ستم
    764
    15

    پاسخ : جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb

    شما تو قسمت ف رستنده باید اول یه هدر تعریف کنی مثلا 3 بایتی که امکان مشابه قرار گرفتن با کدهای دیگه صفر باشه
    بعد تو وی بی اول هدر رو پیدا کن و بعد بادستور mid یه بایت یه بایت جدا کن
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

    وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

    r.babazadeh@yahoo.com
  3. #3
    2008/01/09
    111
    4

    پاسخ : جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb

    نیاز به اون کار نیست
    می تونی از دستور های کار با رشته استفاده کنی
    مثل substring
    به این صورت که وقتی رشته رو دریافت کردی دو کاراکتر اول رو جدا کنی و ببینی کدوم یک از امتغیر هات هست
    و بعد بقیه متن باقی مونده رو به عنوان مقدار متغیر در نظر بگیری
    اگه می گفتی با چه ورژنی کار می کنی بهتر می تونستم برات توضیح بدم
  4. #4
    2007/06/01
    2
    0

    پاسخ : جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb

    از پاسخ شما متشکرم
    من vb6 استفاده مي کنم
    الان داده ها رو تونستم از هم جدا کنم ولي يه مشکل ديگه دارم
    اول که من از يک تايمر براي خواندن دائم پورت ورودي استفاده کردم
    زماني که برنامه را اجرا مي کنم اولش خوبه ولي يه چند لحظه که گذشت داده ها کم و زياد مي شه . مثلا داده ارسالي a=123 ولي داده دريافتي a=1 يعني دو داده حذف شده که اونم فکر کنم از سر ريز شدن بافر ورودي باشه .
    آيا راه حلي براي اين مشکل داريد ؟
  5. #5
    2008/01/09
    111
    4

    پاسخ : جدا کردن يک سري داده دريافتي از پورت سريال vb

    لازم نیست از تایمر استفاده کنی
    شما می تونی از رویداد
    کد:
    Private Sub MSComm1_OnComm()
    
    End Sub
    استفاده کنی
    این رویداد وقتی اتفاق می افته که پورت کام یه اطلاعاتی دریافت کنه
    مثلا
    کد:
    Private Sub MSComm1_OnComm()
    Buffer= MSComm1.Input
    فراخوانی تابع خوندن متن و ریختن توی متغیر
    End Sub
    ولی قبلش باید با دستور
    کد:
     MSComm1.RThreshold = 5
    براش تعریف کنی که تعداد کاراکتر های دریافتی چندتا هست
    مثلا برای شما 5 تا میشه
    این دستور رو قبل از باز کردن پورت بزار
    یه دستور دیگه هم هست که میگه وقتی می خوای اطلاعات پورت رو بخونی ، تمام بافر رو بخون
    کد:
    MSComm1.InputLen = 0
    من ویژوال بیسیک 6 زیاد یادم نمیاد. روی کامپیوتر فقط .net2008 دارم
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. فعال کردن رله با داده سريال
    توسط mojtaba elec در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/03/10, 16:01
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2015/06/02, 10:00
  3. ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو
    توسط Soheilas در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/10/25, 16:52
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/08/25, 16:54
  5. پردازش رشته دريافتي از سريال پورت
    توسط gizmo89 در انجمن ATMEL
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/12/01, 10:23

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •