ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: MicroBlaze

  1. #1
    2008/08/04
    شيراز
    162
    1

    MicroBlaze

    سلام
    در زير خگونگي ايجاد يک سيستم MicroBlaze رو توضيح داده
    کسي تا درباره اين MicroBlaze نظري داره بده؟چه مزيتي داره و اينها؟
    http://deimos.eos.uoguelph.ca/sareibi/TEACHING_dr/XILINX_TUTORIALS_dr/EDK_dr/EDK7.1_Spartan3.pdf
  2. #2
    2010/11/27
    تهران
    107
    0

    پاسخ : MicroBlaze

    اين فايلي که لينکشو گذاشتي خيلي قديميه. تو سايت خود xilinx فايل هاي خيلي به درد بخور تري هستند.
    microBlaze يک پردازنده 32 بيتي هستش که يک بخش Floating Point هم داره که هنگام ساختن پروسسور مي توني فعالش کني. بدون Peripheral هاي جانبي (فقط يک پورت سريال و پورت I/O) حدود 30 درصد از حجم يک Spartan3-400K رو اشغال مي کنه.
    مزيت هاش خيلي زياده. اول اينکه مي توني Peripheral تا جايي که منابع FPGA اجازه بده به سيستمت اضافه کني. سرعتش براي پردازش هاي معمولي خيلي بالاست. کلاکش شايد تا 100 مگ هم برسه. در محيط xilinx SDK مي توني براش کد C/C++ بنويسي. کامپايلرش Eclipse که به همراه خود بسته xilinx نصب ميشه. با JTAG مي توني مستقيم کدت رو ديباگ کني. راحت Ethernet Controller و Memory Controller به سيستم اضافه مي کني. I2C و SPI و پورت سريال و... با چند تا تيک به سيستم اضافه ميشن. ديگه اينکه کلا FPGA چيز خوبي هستش حالا يک پروسسور رايگان هم درونش قرار بگيره براي هندل کردن برخي کارا ديگه خيلي عاليه! يک سري هم از FPGA هاي Virtex-4 پردازنده PowerPC450 به صورت HardCore درونشون دارند که در بعضي مدل ها تا 4 عدد هم ميرسه (QuadCore). همين microBlaze رو هم ميشه به صورت دو هسته اي استفاده کرد.
    منتها اگر بخواي سيستمت به صورت Stand alone کار کنه، بايد کد توليد شده رو بريزي توي PROM و microBlaze رو از روش بوت کني. توي سايت xilinx جست و جو کني چند تا فايل خوي پيدا مي کني که در مورد نحوه استفاده از يک PROM براي ذخيره و استفاده کردن داد هاي Configuration براي FPGA و کد برنامه microBlaze يا PowerPC توضيحات کامل رو مطرح کرده.
    موفق باشي.
  3. #3
    2008/08/04
    شيراز
    162
    1

    پاسخ : MicroBlaze

    ممنون
    شما xilinx edk12.4 رو دارين؟ورژن edk و ise بايد يکي باشه؟
  4. #4
    2010/11/27
    تهران
    107
    0

    پاسخ : MicroBlaze

    سلام
    نه ورژنش مهم نيست.
    من همه رو دارم. الان آخريش 13.1
    توي

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سرچ بزني لينکش هست.
  5. #5
    2011/10/30
    25
    0

    پاسخ : MicroBlaze

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.N
    ممنون
    شما xilinx edk12.4 رو دارين؟ورژن edk و ise بايد يکي باشه؟
    سلام محیط EDK چه کار می کنه؟ میشه توضیح بدین؟ چه جوری میشه یادش گرفت؟
    ممنون
  6. #6
    2010/11/27
    تهران
    107
    0

    پاسخ : MicroBlaze

    در اين محيط مي توانيد يک يا چند پردازنده روي FPGA پياده کرده و براي آن برنامه بنويسيد. مراجعه شود به پست دوم.
    براي شروع، اين فايل را از سايت xilinx بگيريد: EDK Concepts, Tools, and Techniques

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. کمک در پروژه با microblaze
    توسط amin5659 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/10/27, 20:56
  2. راه اندازي microblaze
    توسط marjan_kohandel در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/08/29, 09:27
  3. microblaze
    توسط m_mokhaberat در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/12/03, 13:45
  4. microblaze اترنت
    توسط mehdi_15 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/01/23, 07:58
  5. microblaze
    توسط fazel459 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 2008/09/20, 21:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •